ראיתםםםםם עכשיווווווווווווווווו?!?!

ראיתםםםםם עכשיווווווווווווווווו?!?!

בפרסומות של מרי לוווו? יאוווו הראו כזה- נפרדים מטלעד אז הראו קטעים מכל מני דברים של טלעד ברקע של איזה שיר פרידה וכמו שאתם יודעים גם רמת אביב ג היה של טלעד אז הראו די הרבה יעליייייי חחח שגילת אנקורי מעיפה לה סטירה. וכל זה בעצם היה פרומו ל"מסיבת סיןם שתהיה ב28-29 לאוקטובר שזה יוצא שישי-שבת ואמרו שזה יהיה עם כל הכוכבים של טלעד אז בטח יעלי תהיה גםםםםםםםםםםםם
בקיצור שווה לראות אל תשכחו =]] בערוץ 22 מן הסתםם... אבל לא שמתי לב באיזה שעה... טוב יהיה את הפרסומת בטח עוד המון פעמים..

Dark Force

New member
כן..../images/Emo56.gif|פגרה|

ב28-29.10 טלעד עושים ספיישל פרידה, שווה לראות ולהציץ, אני לא אהיה בארץ. אבל אני מניח שיעלי תופיע בכמות מכובדת

mary lou

New member
היו בערך 5 קטעים איתה...

יש לי שאלה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן- לפני הרבה שנים (נדמה לי 6 או 7) הייתה פרסומת או סוג של מעבר לפירסומות שטלעד עשו ויעל השתתפה בו. העלילה הייתה משהו עם כלא שהיא בורחת ממנו וכל שבוע הוסיפו עוד קטע קטן. ההיה או חלמתי חלום
מישהו יודע על מה אני מדברת
ואני אגדיל ואשאל, יכול להיות שלמישהו יש את זה מוקלט

mary lou

New member
כן!!!! זה בדיוק מה שחיפשתי!

יש לך עוד תמונות? אתה זוכר מה הייתה העלילה? יה תודה רבה רבה

כן

כוכבי רמת אביב ג' היו בבית כלא..יעל מצאהכלי לחפור והורידה את הקיר שחשבה שהיא כבר בחוץ גילת בויף...

mary lou

New member
אה... גילתה...

הייתי בטוחה גילת... כאילו גילת אנקורי... :p ובאסה ליעל... חח

danit1234

New member
האם עשו את זה עצוב כזה לא יודעת

חח עם שיר עצוב שנפרדים מטלעד וזה , טוב ואלי זאת רק אני :-O

אני גם חושבת כמוך

עשו את הפרסומת מאוד עצובה
ואם כבר מדברים על זה אז בהוט יעלה בקרוב ערוץ הבידור הישראלי וישדרו בו את הסידרה רמת אביב גימל
.וואי אני נזכרת עכשיו בתקופה ההיא אני הייתי מכורה לסידרה לא פספתי אף פרק זו הייתה ממש התמכרות אפילו יותר מטלנובלה בע"מ(שגם אליה התמכרתי קשות).

למעלה