ראיתי!!!!

OFIRB9

New member
ראיתי!!!!

ראיתי תסרט הרביעי ביום חמישי! ואני מאוכזבת קשות! סלבי כזה מתוק וסוויקון כזה תלת-מימדי אבל מה זה זה?!?!?!?! איפה פיקצו מחבואים??!?!?! אני זועמת! אני רוצה לשלוח מכתב תלונה על זה!!! למישהו יש תכתובת???? מה שהכי יפה בסרטים זה שיש צבעים משגעים בלי האבק של ערוץ הילדים וגם תלת מימיד ברקע, והמצלמה גם כאילו זזה במקום אותה תמונה כל הזמן סלבי משגע! ופרופסור אוק מעצבן... איך אש מיסטי וברוק לא קלטו שזה הוא?!?!?! איך?!?!?!?!?!?! שיא אללה, ומה קרה בסוף לכל הפוקימונים המרושעים?!?!? הם נשארו רעים???? :(

מעינית

New member
על כל סרט של פוקימון....../images/Emo95.gif

בפורום הזה אומרים שהוא סרט גרוע,אז ניראלי שאתם לא אוהבים פוקימון אלה שונאים,מה יש לכם
,אני,כשאראה את הסרט יגיד איך הוא לדעתי!

hydro pump

New member
הנה זה מגיע.........

אמרתי לכםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 תקנו קלטת!1!!! אני קניתי קלטת ואני מרוצה! הסרט יפה, ויש את הסרטון של פיקאצ'ו! אבל בכל זאת לדעתי הסרט הרביעי פחות טוב מהאחרים *מצפה לחמישי ולשישי*

OFIRB9

New member
כבר יש את הקלטת?!?!?!?!.!

עם פיקצו?!?1?1. אושר!!!! אגב, למישו יש אתרים רישמיים על הסרט הרביעי החמישי והשישי?

OFIRB9

New member
ווואו

איזה יפה, נכנסתי לאתר הרישמי של פוקימון, ולפוקימון גוקבוקס, יש שם תשיר פוקימון ג'וטו בגירסה המלאה באנגלית, האמיתית הכוונה, זה שיר מדהים! ממליצה! זה ממש כיף להקשיב ויש שם עוד המון שירים מקוריים אגב! מישו יכול לומר לי איפה אני אוכל למצוא את הפסקולים של פוקימון??. אני רוצה את הראשון והשלישי (בגלל פוקימון ג'וטו באנגלית זה שיר מדהים)

Houndour

New member
את שיר הפתיחה ביפנית שמעת? יותר יפה

ופרינס, לא מקבלים קלף
... המנהג הזה הופסק. אני חזרתי כרגע מהסרט הרביעי והיה דווקא ממש מגניב! סרט מאוד איכותי! חוץ מהקטע הדבילי הזה שהם בכו חצי שעה... סלבי אדיר!

למעלה