ראיתי

meirav1

New member
ראיתי

שבעיתון ראש 1 שבוע הבא תהיה השוואה בין ג´סטין לבין ההוא שמשחק את סופרמן

netaK

New member
אוקיי עכשיו כוווווווווווווווווווולם

מצביעים לג´סטין!!!!! כל יום כל היום! למי יש את המספר להביא מהר אני אביא בערב אם אף אחד לא יביא

maayan15

New member
כן...תביאו את המספר....

כאילו יש ספקות לגביי מי צריך לנצח?!....הרי זה ברור! ההוא מסופרמן..... (לפחות הוא נראה טוב...)

netaK

New member
מה???נו די....

כל דבר שקשור להכי גאים שיש צריך לזכות..לא משנה מי זה!

סילביא

New member
מעיין

אני יודעת שאת מממש אבל מממממש שונאת את ג´סטין שלי , אבל לפני כן צריך לשמור על גאוות פורום!!! את הכביסה המלוכלכת מכבסים בבית! כאן תלכלכי עליו כמה שאת רוצה (ואני אמות לי בשקט...\) אבל בסקר תצביעו בעדו... שכולם ידעו שהתכנית היא לא איזה משהו שאף אחד לא רואה שיראו שיש אנשים שרואים אותה.... בקיצור... תצביעו ג´סטין בהמוניכם...כפרה עליו

lolly1

New member
נעשה חשבון...

4 פעמים ביום שבוע....הרבה אנשים מתקשרים.. כן?.........

maayan15

New member
אני לא יצביע לו....

כפי שהסברתי לחלקכם באיי סי.....אני לא מתכוונת להצביע לו כי לדעתי אומנם הסידרה הכי גאים שיש פי מיליון יותר טובה מסמולוויל אבל אני אישית מבחינת דמות מעדיפה את ההוא מסמולוויל על פני ג´סטין..... למרות זאת, עקב ההערכה והאהבה והכבוד הרב שאני רוחשת להכי גאים שיש אין לי כוונה להצביע 17 פעם להוא מסמולוויל....אני אפילו לא אצביע לו פעם 1...אבל אני לא מתכוונת להצביע לאחת מהדמויות (אם לא ה-דמות) השנואות עליי ביותר בטלויזיה...... אני נשארת נטרלית.... לא מצביעה לו לכאן ולא לכאן....אם למישהו יש בעייה עם זה...שיתמודד איתה..... אם זה היה מישהו אחר מהכי גאים שיש (בריאן,מייקי,אמט) הייתי מצביע 77 אלף פעם אבל אם אני יצביע עכשיו אני ירגיש רע עם עצמי..... אז תתמודדו עם זה!

למעלה