ראיתי. ראיתי. ראיתי..

ראיתי. ראיתי. ראיתי..

את אסף. בגודל טיבעי. במקרה. בתל אביב. נשימתי נעצרה.. בחיי. המציאות עולה על כל דמיון.

ראיתי...

באזור שדרות רוטשילד. לא אמרתי כלום. הוא עבר בצידה השני של השדרה. הוא מתוק שאין לי מילים לתאר.

sweetdreams

New member
אכן מגניב!

מעניין אם מפריע לו כאלה שמדברים איתו ברחוב... אני אף פעם לא אהבתי לפנות למפורסמים ככה. גם בגלל שבדר"כ הם לא מעניינים אותי כל כך, וגם בגלל שאני חושבת שזה מפריע להם. אבל במקרה שלו אני לא בטוחה, כי הוא אמר באיזה ראיון שמאוד חשובה לא ההערכה והתשומת לב, ושהוא לא אוהב את אלה שאחרי שהם מתפרסמים אומרים שמפריע להם שמזהים אותם ברחוב. כי הרי באת למסך הזה שכולם מסתכלים עליו כדי שיראו אותך, אז הנה רואים אותך, מה עכשיו אתה בא בטענות?

גודל טבעי...

מטר וחצי...אולי קצת יותר...
נו, זה היה נדרש! סופסופ גנ'י,פגשת את אהוב ליבך! שמחה בשבילך מותק! אני.

../images/Emo6.gif...

תני לי לנחש - הקשבת לעצה שלי ועשית פטרולים בשדרות רוטשילד, רח' מלצ'ט ורח' בעלי מלאכה?
אפשר לדעת באיזה מס' רחוב ראית אותו?

Cמיכלי

New member
איזה יופי לך

אני שמחה בשבילך שפגשת אותו, אז מה את גרה באיזור שלו? אני גרה באיזור הזה אבל לא ראיתי אותו אף פעם, אז איפה בדיוק ראית אותו?

לכל המתעניינים..טוב אז..

רושטילד אזור שנקין. לא עשיתי פטרול (מודה אבל שזה היה בתכנון). זה היה מקרי. מבטנו לא הצטלבו (עדיין.. חכו חכו) כיוון שהיינו בשני צדדים שונים של הרחוב. כן, ובהחלט התרגשתי. ומרוב התרגשות כמובן שלא עשיתי כלום... (אני גיבורה גדולה רק כאן..) בפעם הבאה, אני אומרת לו הכל. הכל! חיים רק פעם אחת.. תודה על התגובות המקסימות.

למעלה