ראיתי!ראיתי!ראיתי!

rocket

New member
ראיתי!ראיתי!ראיתי!

ראיתי את הסרט פוקמון 2000!! סרט מדהים והעיקר הוא מוכיח מעבר לכל ספק שצוות רוקט שולט!!! בקיצור...הסרט הרבה יותר טוב מהראשון...אז כדי לחכות. אני לא רוצה לכתוב פרטים כי אולי יש אנשים שלא רוצים לדעת מראש מה יקרה אבל בכל זאת מי שרוצה לדעת פרטים הנה מספר הICQשלי: 20727487

Pikachuit!

New member
ואוווו !

כרגיל עוד סרט ענק של פוקימון, וכל מה שיש לי להגיד לך זה: Welcome to the club ! ודרך אגב.. מה הקשר לשליטה של צוות רוקט ? הם אולי עזרו, אבל זה לא קשור לשליטה. נ.ב אין לי שום כוונה להשוויץ, אבל אני ראיתי את הסרט לפני חודשיים ובחודש הבא הוא אצלנו בקולנוע.

rocket

New member
תראי...

זה שיש ילדים שהיתה להם האפשרות להשיג את הסרט הרבה לפני אז כיף להם ולי לקח מלא זמן וכוח כדי להשיג את הקלטת של הסרט אז אני חושבת שיש לי הזכות לשמוח... חוץ מזה, צוות רוקט שולט גם בלי הסרט. אסל הסרט רק מוכיח את מה שאמרתי כבר מלא מלא פעמים :הם לא רעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pikachuit!

New member
......

אני ממש שמחה בשבילך שראית את הסרט .. נכון שהוא גדול ?? ודבר שני .. ב-ר-ו-ר שצוות רוקט רעים !! אם על כל פעם שהייתה להם הזדמנות להיות טובים הייתי מקבלת דולר כבר הייתי עשירה !! היו להם אלפי הזדמנויות להיות טובים, בין אם זה בסרטים או בסדרה ! והעניין הוא שהם לא רוצים להיות טובים ! הם רוצים להיות רעים ! צוות רוקט הם Pokemon Gangsters ! והם מודים בזה ! אם הם אוהבים להיות רעים, איך זה שהם טובים ?? אני ממש לא מבינה אותך.

rocket

New member
מה שאני מנסה להגיד...

תראי הם באמת חוזרים שאומרים כל הזמן שהם רעים והם רעים וכאלה... בסדר הם אמורים להיותר רעים לפי הסדרה אבל מה שאני רוצה שתבינו שהם אנושיים ! שגם להם יש רגשות כי כולם חושבים שהם רעים מולטים וזה לא נכון הם יכולים להיות טובים לפעמים (עם הם רוצים כמובן) וחוץ מזה בפרק ``פיקאצו מכה בוולט`` (נו הזה עם בוטץ` וקסידי) בסוף ג`יימס אומר ``זה היה נחמד לשמוח שבחים על מעשה טוב לשם שינוי`` עוד הוכחה שהם לא רעים עד הסוף... ובקשר לסרט... אין ספק שהוא מאוד יפה! יותר טוב מהראשון! דרך אגב שמת לב לתגובות של מיסטי???? היא חטפה התקף קנאה רציני!!!

למעלה