ראיתי פרק 1 של סטארגייט

GOOPY11

New member
ראיתי פרק 1 של סטארגייט

והשאלה שלי (לאחר שראיתי את 3 העונות של ס.אטלנטיס) האם יש בכלל קשר בין 2 הסדרות ואם כן מה בכלל מקומו של הרייט בסידרה הראשונה ,כי לפי אטלנטיס הם שלטו בחלק גדול מהגלקסיות

superdead

New member
אז ככה

יש כמה פרקים שמתקשרים אחד בשני בעונות 8-9-10 ולרייט אין קשר ל SG1

סלמאק

New member
אני אסביר לך:

סטארגייט SG1 החלה לרוץ במשך שבע עונות. לאחר העונה השביעית, התווספה לעליה/ליקום הזה סדרת-בת נוספת: "סטארגייט אטלנטיס". העונה הראשונה שלה מקבילה לעונה השמינית של SG1, השניה-לתשיעית וכן הלאה. עד הרגע שבו החלה עלילת אטלנטיס, לא היה שום ידע/איזכור/תיעוד או כל קשר מסוג כלשהו לרפאים (ריית'), ועד כמה שזכור לי, הם גם לא ממש הוזכרו לאחר מכן באף אחת מהעונות של SG1 ששודרו בארץ. באשר לשאלת החפיפה העלילתית: אין יותר מדי חפיפה, רק איזכורים למיניהם, בשביל להזכיר לנו שעדיין מדובר באותו יקום, וששתי העלילות אכן מתרחשות במקביל. תרשה לי לתקן אותך בנוגע לרפאים: הם שלטו רק על פגאסוס, ותמיד חיו רק שם. אל תשכח שטכנולוגיית העל-חלל שלהם מאוד מוגבלת, מה שלא כ"כ מאפשר להם מסע בינגלקטי. אנשי כדוה"א נתקלו בהם לראשונה רק לאחר המעבר אל פגאסוס, והרפאים מעולם לא יצאו מהגלקסיה הזאת. אני מציע שתמשיך לראות את SG1, לא בגלל האהבה שלך לאטלנטיס, אלא כסדרה עצמאית שמכניסה קצת רקע לעלילת אטלנטיס, ומראה לך איך ומה, בסופו של דבר, הוביל את אנשי פרוייקט הסטארגייט לשלוח משלחת בינלאומית אל גלקסיית פגאסוס. אתה הולך לאהוב את זה, מבטיח לך (כל עוד לא תייחס אותה יותר מדי לאטלנטיס, כי אלה שתי סדרות שונות בטבען, שרק בהמשך הרחוק של אחת מהן, נכנס מקומה של השניה). שתהיה לך צפייה מהנה, ואל תפסיק לצפות.

GOOPY11

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

תודה רבה על ההסבר !! ,אני בהחלט מתכוון לראות

למעלה