ראיתי עכשיו...

LINKIN PARK!!!

New member
ראיתי עכשיו...

את סרט 13, ונראה לי שהוא הכי יפה, למרות שראיתי רק את 1,6 ו 4, נראה לי ש13 הכי יפה.

ראיתי את כולם

האהוב עלי זה סרט 9 שגוהן מכסח לבוגאק את הצורה!!! גם סרט 7 זה טוב ו-8 ו-10

U007U

New member
מה????? אתם לא אוהבים את 12????????

לדעתי סרט יפה לאללה

king kazabubu

New member
מה?!

אתם כולכם נפלתם על הראש?? סרט 9 זה הסרט הכי משעמם שיש. הכי משעמם. לא ראיתי סרט יותר משעמם ממנו. סרט 2 ו1 יותר מעניינים ממנו. זה פשוט היה טיפשי. הביאו אויב שלא היה לו טיפת סיכוי מול גוהן. זה היה טיפשי. לפחות סל נלחם בחזרה הבוז´אק הדפוק הזה היה סתם חלשלוש. וסרט 13 אכן הסרט הכי יפה לדעתי. סרט 12 גם הוא מאוד טוב כמעט באותה רמה של 13... עוד סרטים יפים הם סרט 10 שאני מאוד אהבתי וסרטים 7,6

.....

הוא לא נתן הרבה קרב כי ה רק סרט, לא היה זמן לקרב כל סרט של DBZ זה בערך שעה שתיים וחצי פרקים בערך

Son Gohan

New member
סרט 6

בהחלט סרט טוב הוא, 12 ו13 הם האהובים עליי ביותר 9 גם אהבתי גם 7 היה לא רע סרט 8 היה יכול להיות הרבה יותר טוה עם הוא לא היה נגמר כמו שהוא נגמר כמו שכבר ציינו

.....

ניסיתי להוריד את זה פעם אבל אי אפשר להבין כלום מהתרגום משהו מכיר מקום שאפשר להוריד עם תרגום נורמלי?

TotoGuy

New member
לצערי אי אפשר.

מה שהשגת זה מה שיש. תתאמץ מספיק ותבין את הכתוביות, אני הבנתי
אני אהבתי את הOVA, עלילה לא רעה ויופי של קרבות ומוזיקה. ולשם שינוי זה לא היה ממש מיחזור של קונספטים מהסדרה עצמה (סרט 9 - סל, סרט 7 - אנדרואידים, סרטים 5+6 - פריזה). עלילה מקורית יותר.

למעלה