ראיתי עכשיו MTV

jony543

New member
ראיתי עכשיו MTV

The Rock Chart אנחנו עדיין ראשונים עם Talk אם אני לא טועה אז Depache Mode ו Rasmus אחרינו אם אני לא טועה.... ובמצעד הכללי של MTV Europe אנחנו 3 [נראה לי מדונה ורובי וויליאמס מעלינו] ככה שמצבנו טוב :) מחכה לסינגל הבאאא@!!!

omrimayo

New member
החדש של דפש מוד כזה מושלם...

a pain thay im used to, נפלתי על האף... בכלל מאוד אהבתי את האלבום אבל הסינגל הזה... מפיל. וכה, שליטהההההה9^#)&!^*#

Roy1232

New member
../images/Emo45.gifדפש מוד בכללי מדהימים,

התאהבתי לפני שבוע חחחחח אז אני רואה שיש כאן שתי קבוצות: קולד/עברי לידר/דנה ברגר ו- קולד/רדיוהד/דפש
לכולנו יש טעם דומה, מסתבר..

jony543

New member
אני ב-2 הקבוצות

אבל יותר בשנייה ותוסיף U2.... יש עוד מישהו בפורום שאוהב את השילוב של קולד ו יו2?!

steelwater

New member
אני אוהבת את U2!

וכבר כתבתי את זה הרבה פעמים פה חחח. מה זאת אומרת השילוב? כאילו אני פשוט טאוהבת מאד את שניהם. U2 הלהקה האהובה עליי ו-Colsplay היא אחת הלהקות האהובות עליי. אני גם ממש התחלתי לאהוב את דפש מוד בזמן האחרון!

omrimayo

New member
יותר בשניה אבל עברי מלך...

:} אנשים איכותיים יש פה, אין ספק :O

יש גם את קבוצת../images/Emo216.gif

ה- קולדפליי\בית הבובות\יוני וכולי ממממ... מזה החלוקה הזאתי לקבוצות? מה אני בטורניר קט-רגל?

Xta Z

New member
אין פה במקרה קבוצה של

קולדפליי\ראפ\טראנסים נכון?
חחחחחחחח זה בצחוק בבקשה לא לסקול אותי

jony543

New member
פסדר

רק ששולה המסטולה לא תתפוס אותנו.... איזה אלבום ישך? בכלל מחר אני מביא לך איזה כמה דיסקים שתצרוב לי כמה דברים נחמדים למה אין לי כוח לאימיול.... הבעיה היחידה שבמסיבה בסילבסטר טל טחן לי 80000 דיסקים ככה שאני במצב קשה :( בכל מקרה אתה צורב לי אוקיי קומפיוטר, החדש של דפש, ואם יש לך אז את הכפול של פו פייטרס..... שנים אני מת לפו פייטרס ולא יצא לי להוריד כי המחשב שלי מפגררר נ.ב איך היה ביום שדה?! ד"א עכשיו שמעתי fix U אחרי מלא זמן שלא שמעתי אותו כי חרשו עליו ופתאום אהבתי!!!!!

Roy1232

New member
חחח.. אני אצרוב לך, אבל אין לי את

פו פייטרס
. דפש יש לי את החדש, ויש לי את דה בנדס גם.. וכמובן דיסק של ביסיידים!

jony543

New member
טוב אני יאלץ לקנות פו פייטרס...

חח נראה לכם לקנות? אימיול!

jony543

New member
בעעעע שולה נהייתה מגעילה

היא כבר לא מסטולית כזאת. היא רוצה "שינוי" חחח מה היא חשה לעזזל!! רק בגלל זה לא יכלנו לשמוע מוזיקה :( חח רועי קלטת מה הבאתי לה בשיעור מחשבים של במעבדה למעלה חחח... עם הסקייטבורד העף הזה... ד"א מחר אני יביא לך דיסק לצרוב [כבר הכנסתי לתיק כמה דיסקים אז אני לא ישכח וגם טל צריך לצרוב לי Dream Theate...] הייתי היום אצל סופי [ילדה מהכיתה שלנו].... רצתה שאני יבוא איתה לריקודי עם באיזשהוא מתנס חחח.... אני לא התחברתי לרוקדים עם ככובים. יאללה שיהיה לכולכם יום נפלא ואם אני יראה שהרבה מחוברים פה אני יגיב הערב. ביי...

Roy1232

New member
חחח איזה מוזר לדבר איתך בפורום ../images/Emo6.gif

לכל חברי הפורום שאינם ג'ונע - לא תבינו כלום מההודעה הזאת:
ועוד יותר מוזר לקרוא איך אתה מסביר מי זאת סופי
עזוב היא נהייתה שרוטה (גם שולי וגם סופי
).. אבל העיקר בולי לא אמרה כלום שישבתי לידך חחחחח... איזה הזוי עשית
אבל לי ולאהרון יש KNOWLEDGE PILL, וזה לוקח את הסקייטבורד הובר שלכם
נראה לי בולי מצביעת שינוי חח

jony543

New member
עוד משהו שאתם צירכים לראות

http://bidur.msn.co.il/msnEntertainment/Music/Articles/200512/20051220121306.htm כנסו כאן ותרדו למטה ותראו את התואר שקולד זכו בו... חחח :)

sf59

New member
תתחילו לרשום לינקים...../images/Emo13.gif

הפירסומות מפריעות לי להעתיק את הכתובת.

למעלה