ראיתי עכשיו את normal again

Smilmeli

New member
ראיתי עכשיו את normal again

שכחתי עד כמה הפרק הזה עשוי מדהים!!! וואו!- טוב אני לא מכותבי המגילות סתם החלטתי לשתף בהתלהבות.. אבל קלטתי ש it must be bunnies דווקא די בקטע הזה ומה אפשר להגיד.. יו אר גוווד!!
אז אם באלך.. שוט:)

היי, תודה!!

האמת, גמני גאה במגילה המסויימת הזו באופן מיוחד, וכיף שגם אחרים חושבים ככה!! :)

סתם משהו ששימח אותי...

אני עכשיו בקטע של להשכיל חברות שלי ב'באפי', וחברה שלי שלחה לי אימייל עשיו שהיא סיימה לראות את העונה ה-2, ונתתי לה את העונה רק לפני כמה ימים! כייף לה, מרתון עונה2. *מפנטזת בהקיץ*.. אז בקיצור, אני מאוד גאה, בה ובי, יהיה כיף לדעת אם גם לכם היו נסיונות "השכלה" שהצליחו.. אם כן, יהיה כיף לשמוע.

Smilmeli

New member
בהחלט מכירה את ההרגשה!

אתה כל כך רוצה שעוד אנשים יבינו על מה אתה מדבר..(כדי שלא יתעצבנו עליך כי אתה לא מפסיק לדבר על זה!) ואז מתחילים במסע שיכנועים! עד כה שיכנעתי חברה אחת שהיא כבר גמרה את כל העונות.. ממש מהר!! והיא התמכרה כמוני ככה שיש לי כבר מישי לדיבורים..:) ועכשיו..- בלי ששכנעתי אותה חברה שלי ביקשה שברגע שאני מסיימת שוב את העונה השביעית שאני אתחיל איתה מחדש מהתחלה!! אויי זה הולך להיות נהדר!!! קיצר הרגשה מצוינת!! קבלי ח"ח על העבודה המוצלחת והמשיכי כך!! חייבת לעוף מחר מבחן ענק בתנ"ך!!
ליל"ט לכולם!:)

כל הכבוד!

אבל שוב, אני לוקח את הקרדיט על כך שיש לי סבתא שצלחה את העונה השישית ואח בכיתה ב' שמדקלם את השמות של הביג באדס

c o n n o r

New member
בנתיים נחלתי רק כשלונות...

ברגע שיתחיל מחדש בביפ אולי יהיה לי סיכוי נוסף...

כל הכבוד!

אני אחת מאלה שמיכרו אותם.. וזאת לא רק אני... עכשיו אני עובדת על חברה שלי... היא ראתה אצלי את הפרק הראשון ומאז היא רוצה לראות את הפרק השני! זאת גם התקדמות

NimaZ

New member
מוהא.../images/Emo108.gif

עד עכשיו 3 אנשים: מיוצקה, שכותבת כאן לעיתים.. פרינסס קונסוואלה, שהיא בדיוק מעליי... ועוד איש נחמד, שפעם היה רואה את זה לעיתים, אז החזרתי לו את זה.. soon, ill take over the world! [-{[-{[-{[-{

c o n n o r

New member
נצל"ש שאלה

כרגע סיימתי לראות את הפרק "שקרים שהורי סיפרו לי" 7X17 רציתי לדעת אם הבנתי נכון. השיר שאמא שלו הייתה שרה שלו הזכיר לו א הקשר איתה שהוא אהב אותה בכל ליבו אבל היא לא אהבה אותו וזה מה שגרם לו להשתגע כל פעם שהוא שמע את השיר ? ואם כן אז שהוא הבין שזאת לא הייתה אמא שלו אלא שד ואמא שלו באמת אהבה אותו אז ככה הוא הצליח לבטל את הטריגר?

כככה גם אני הבנתי את זה.

הוא היה בטוח שאימא שלו רימתה אותו ושיקרה לו כל חייה, והוא לא היה מסוגל לסבול אפילו לשמוע את השיר שהייתה שרה לו. כשהוא הבין שזה היה השד שדיבר, הוא הצליח להתגבר..

למעלה