ראיתי עכשו את Ghost in the Machine

• פותח הנושא 1Shir
  • פורסם בתאריך

1Shir

New member
ראיתי עכשו את Ghost in the Machine

אני יודעת שיש לי הצתה מאוחרת.. אבל רציתי להגיד כמה דברים: אחד, זה שאני אוהבת מאד את deep throat! איך הוא ישר נענה לקריאה של מאלדר, חמוד! כיבד אותנו בנוכחותו ב-2 סצנות בפרק.. דבר שני, נכון שלפעמים נדמה שסקאלי היא האדם הטוב הראשון שמאלדר מכיר? בפרק ראינו את הג'רי הנוראי הזה, שהיה שותף שלו במחלקת פשעים אלימים. הוא ניסה להתקדם על הגב שלו בפרק, ואני מהמרת שהוא בטח גם ניסה לעשות את זה כשהם היו שותפים, ורק פגע בעבודה של מאלדר. ממש רחמנות על מאלדר. בואו נודה שאף אחד מאיתנו לא בכה כשג'רי מת, אני לא אגיד שמגיע לו, אבל.. קצת כן.. ומה עם האינטיליגנציה המלאכותית, אגב? אתם חושבים שזה כבר קיים? ומה אתם אומרים על בראד ווילצ'ק? (אני עם הרבה שאלות היום..)

Gilliana

New member
הרגת אותי עכשיו... ../images/Emo13.gif

אני כל יום פוגשת איזה Ghost או שניים In the machine. אני בכלל שוקלת ברצינות לפתוח מחלקה מיוחדת לטיפול בתופעות בלתי מוסברות במחשבים, תיקי ה-X של עולם המיחשוב.
מישהו מצטרף אלי? ולגבי AI של לי הרבה הרבה הרבה מה לומר, אבל אלו יהיו בעיקר פרטים טכניים כך שאסתפק בלהגיד: קיים? כבר מזמן שיר, עוד הרבה לפני שפוקס מאלדר נתקל בה וזה אפילו לא ממש סודי.

1Shir

New member
לא כדאי לך שאני אצטרף אליך ../images/Emo4.gif

למחלקת ה-X שקשורה במחשבים.. למעשה, לצערי לא נראה לי שאני מספיק טובה בשביל כל מחלקה שהיא, אבל בטח לא שקשורה במחשבים..

זה מוסיף על מה שאמרתי קודם

בעניין בנות הזוג הנוראיות של מאלדר. הוא פשוט היה תמים וסלחן מדי. עד שהוא למד את המושג TRUST NO1 אולי בגלל זה סקאלי היא יותר מ"סתם" אהבה היא הראשונה שהייתה נחמדה אליו.

למעלה