ראיתי כרגע את סקעת

דניבויss

New member
ראיתי כרגע את סקעת

בתוכנית לזכרו של עוזי חיטמן.שר חמוד להלאה ,אבל זה לא ממש קול גדול כמו שהיה נידמה לי בהתחלה .טוב אולי כי אני אישית בא מכיוון של שירה עם יכולות בין טום גונס למייק ברנט ,ולכן כנראה המבט שלי מאנשים שלא ממש מהשירה בצורה רצינית

ט ל י 9 9 9

New member
מה עם פאברוטי?

זה לא הכיוון של השירה שלך? אני מתפלאה שעילוי מוסיקלי כמוך, ששר רציני, עוד לא נתגלה לקהל הרחב. בנתיים נאלץ להסתפק בסקעת

אאיייי אייייי../images/Emo99.gif

הוא היה מושלם..!! מזה איזה יפה הוא..??!??!!. ואיזה קול מיוחד.. מרגש אותי כל פעם מחדש.. גיליתי את ההגדרה ה-4 שלי לשלמות
(יותר נכון אחת מ-4)

דניבויss

New member
חחח נתתי רק נקודת מבט

ורק בכדיי שתחכימי קצת .ישנו משפט שמייצג ואומר הכל . "על כל מייקל ג'קסון אחד ישנם ברחובות ארהב בערים אלפיי מוכשרים לא פחות ששרים ברחוב ורוקדים בשביל נדבות" הכוונה ,שגם בין האומנים הכי מפורסמים ,ישנם לא מפורסמים שבגלל סיבות שונות בחיים ,כלכלי משפחתי חוסר מזל ,יאוש ,לא היו ברגע נכון או שילוב וצרוף של כמה סיבות שלא קרו או לא היו וכו וכו,,,,,,, הראל צריך להודות לאלוהים בכל שניה ובכל יום .דבר אחד בטוח אם אותו קול אבל פרצוף שונה זה לא היה קורה .בכל מיקרה הוא חמוד וסבבה ובטח הוא יודע בעצמו שפיתאום זה יכול להגמר גם מסיבות שונות ,לכן כנראה שכל יום הוא אומר תודה לאלוהים .

vivaviva

New member
אתה צודק- אבל -לא בגלל הפרצוף היפה

הפרצןף היפה שלו הוא מצליח כל כך. זה הכל ביחד, גם האישיות שלו, המוזיקליות שלו ,החן , התבונה ועוד ... זה הצירוף של הרבה תכונות נהדרות שיש בו.

or78 האחת

New member
מוזר מאוד מה שאתה עושה

נכנס לפורום של נינט ואומר שהיא לא שרה משהו ושסקעת שר מצויין ונכנס לפורום של הראל סקעת ואומר שהוא לא משהו ומצליח בעיקר בגלל המראה שלו. לא הבנתי מה הקטע. זה הרי ברור לך שכשאתה נכנס לפורום מעריצים של אחד מהשניים תיתקל בעיקר באנשים שחושבים שהם שרים מצויין. יש הרבה פרצופים יפים ואני לא רואה אותם קוצרים כאלה מחמאות כמו הראל סקעת. זכותך לא לאהוב את הקול שלו כמובן, אנחנו נסתפק באנשי מקצוע רבים,זמרים,שחקנים, מפיקים ועוד שלא מפסיקים לפרגן ולהחמיא לו אחרי כל ביצוע שלו ובעיקר בעקבות הביצועים המדהימים שלו במי שחלם! הראל סקעת הוא זמר מוכשר בצורה יוצאת דופן!

לאו13

New member
איןן מיליםם!../images/Emo141.gif

אא איזה כיף הוא שר פעמיים!! ממש התרגשתי גם מהשירה של לירז..היא שרה שיר מהמםם!! ואוהד חיטמן גם שר ממש יפה!! בקיצור היה ערב מושלםם!! מחר-דודו טופזז!!

mm26

New member
מישהו יכול לשים את זה פה

אני בארהב ולא ראיתי

M a y l i

New member
מה השם של השירים שהוא שר?

אני ממש רוצה את שני השירים שהוא שר אתמול... מה השם שלהם? אני פשוט לא זוכרת...

i love skat

New member
הוא היה שם מושלם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל הלילה הלב שלי דפק, איזה מושלם הוא!! איזה נשמה טהורהה

הראל שר מדהים!!

ואתמול הוא פשוט גרם לי צמרמורת איך שהוא שר. פשוט מקסים. ואני מוסיפה תמונות מאתמול. *קרדיט לליאת מהרשמי*

למעלה