ראיתי ונהנתי!!

• פותח הנושא bhs
  • פורסם בתאריך

bhs

New member
ראיתי ונהנתי!!

אני בטוח אעזר במה שמצאתי בפורום רק חבל שהפורום לא מתעדכן כל כך..... אבל עדיין לא מצאתי רעיונות לתוכן של מסיבה בלי המון ריקודים ושכל הערב לא יתבסס על ברכות... בגלל זה חשבתי על רעיונות מיוחדים למישהו יש רעיון למשהו שמתאים לילדים בכיתה ז' וגם לבת מצווה?

פעילות לבת-מצווה

BHS שלום, ברוך בואך. הפורום עדיין חדש ולכן התנועה בו עדיין אינה סואנת. אם את בקשר עם משפחות נוספות שעומדות לחגוג, אנא הזמיני אותן לפורום. כולנו נהנה מתעבורה ערה יותר. ולעניין הפעילות בארוע, אני מפעיל את משחקי הגמד הנעלם. את מוזמנת לבקר באתר שלי ולשקול אם סוג כזה של פעילות מתאים. לינק לאתר מופיע בחתימתי על הודעה זו. בעמודי הלוחות, תוכלי למצוא רעיונות נוספים לפעילויות והפעלות ואני מקווה שגולשים אחרים יוכלו להציע לך רעיונות נוספים.

bhs

New member
עמודי הלוחות????

סיפרתי למשפחה של חברה שלי על הפורום והם יכנסו בזמן הקרוב..... מה זה עמודי הלוחות??? כל הזמן אני רואה עמודי הלוחות עמודי הלוחות אבל מה זה בכלל??

katam

New member
אנחנו הבאנו מתופפים

אנחנו עשינו מעגל מתופפים. הבאנו את ג'אמן והיינו מאד מרוצים. מטבע הדברים היה טווח גיליים נרחב מאד וכולם היו מרוצים. לפי בקשת הבן היה גם מופע אש יש להם גם קפוארה כל ההתנהלות איתם היתה טובה מאד נתנו הופעה מכל הלב. מזל טוב

שני רעיונות בשבילך

מסיבת קריוקי - מאוד מוצלח מסיבת מוסיקת עולם - הפעלה עם כלים שונים דןגמת דיג' תופים אינדיאנים וכו, ערב קצבי ונעים כאשר כל המשתתפים חווים את הכלים, נכנסים לקצב ומעשירים את עולמם בתחום. אם זה מעניין אותך אשמח לתת טלפונים (כמובן אם זה מקובל פה, אם לא אז במסר אישי)

katam

New member
מוסיקת עולם רעיון נחמד

כאשר היינו בפגישה בג'אמן הם היציעו לנו דבר כזה אבל הבן סרב לכן לקחנו מעגל מתופפים כאשר גם לקהל יש תופים. פרטים על ג'אמן יש בהודעה שלי כאן

למעלה