ראיתי היום פורשה 911 gt3...

umop apisdn

New member
770 אלף ש"ח... אבל אם אתה שואל,

כנראה שתוכל להרשות לעצמך רק קאררה "רגילה"..

ac cobra

New member
הנקודה היא

שבאותו סכום כסף אתה יכול לקנות קראררה 911 עם 300 כ"ס ומהירות של 280 קמ"ש או לקנות GT3 עם 360כ"ס ומהירות של 315 קמ"ש ותעשה את החישוב לבד "מה יותר כדי לקנות " בכסף הזה

yaron_z

New member
ואם אתה נהג מספיק טוב

תוכל להסתפק ב306 איקססיי ולעקוף את שניהם בכביש מספיק מפותל...

ac cobra

New member
נדוקה למחשבה

פורש טורבו בעלת 3.6 ליטר ועם 420 כ"ס מגיעה ל 305 קמ"ש והפורש GT3 עם אותו מנוע 3.6 ליטר ועם רק 360 כ"ס ומגיע השמחה ל315 קמ"ש והבדל במחירים הוא די גדול משהו כמו 150 אלף ₪ (אפשר לקנות משפחתית בזה) ועוד נקודה למחשבה בארץ יש כבר כמה 3-4 טורבו וכמה GT3 אחת שתים ??? AC GT 3 לא רק בגלל המחיר אלה גם בגלל האיכות (מאיפה המשפט הזה מוכר לי??)

מצמץ

New member
אתם מזכירים לי את ההשואה

בין סובארו למרצדס, שניהם יגיעו לאותו הנקודה, השאלה היא איך. מצמץ, חושב שבמחיר של הGT3 אפשר גם 911 בסיסית וגם אימפרזה טורבו (מצד שני, מי שנוסע בפורשה לא יעיז להראות את הפנים שלו בתוך סובארו).

ac cobra

New member
אהבתי ,חמוד, ונ.ב

כול דגם של בראבוס הוא פצצה בעיקר בגלל כל הטכנולוגיה שבו וכל האלקטרוניקה ועוד........ אבל ללא לשכוח את המנועים שלה ה.נב. הוא ממתי יש קיר שמפריד בין הנהג ולזה שיושב מאחור??? AC אני יביא לך גם משהו "חמוד"

מצמץ

New member
מונטי

זאת S CLASS ששופרה ע"י סדנא בשם BRABUS שמתמחה בעיצוב, טיונינג ושיריון מכוניות מרצדס (לאחרונה הם התחילו לשפר גם PT קרוזר וסמארט), והיא נחשבת לסדנא הכי יוקרתית "שמטפלת" במרצדס (אבל לא להכי טובה בשיריון). ראה לינק

Jeri

New member
ואם אתה נהג טוב...

גם מיני קופר MK1 משופרת כדבאי תבצע את המלאכה בעוז ובנחישות, כפי שגילו בערב החג האחרון, בדרך העולה מאילת בואכה באר שבע, מספר חובבי נהיגה בהם צ´מפיון קארטינג מקומי מלא נפיחות Mמכונית הפיזו XSI הכוחנית שלו.

תגיד ../images/Emo35.gif

אסי יודע שכך המיני שלו בילתה בסופ"ש בעוד הוא סוחב 100 ק"ג של מתכות מבריטניה הגדולה... ????
אוחחחח....המיני הזו היא תאווה לעיניים וחגיגה בנהיגה.
השדון .... ™TheNightDevil

Jeri

New member
נכון, המיני של אסי היא ה-Mk2

סליחה מעומק הלב על הפשלה, קורה. בלהט הקרב נשכחה מזיכרוני העובדה הפשוטה שמדובר בכלל במיני Mk2. כטענתך, אכן היתה זו הגברת של אסי ה-Mk2, אולם אין בעובדה מצערת זאת כדי לגרוע כהוא זה מתפקידה החינוכי החשוב בעליות מאילת בואכה באר שבע. שם, במקומות בהם הכביש המתפתל מפריד בן נערים לגברים, באותם פיתולי דרך בהם נוטפת הזעה הקרה על העורף ומשם זולגת אל שיפולי הגב התחתונים היכן שפחד נוטל את מקום האומץ. שם, באותה דרך אספלט מהוללת גילו "נהגי המירוץ" את טעמה המר של האכזבה.. נ"ב ממה שנודע לי, קיבל אריק את רשותו המלאה של אסי לבחון את המיני הנ"ל שעדיין לוקה בתת היגוי חריף המשנה פרצופו באחת להיגוי יתר ככל שמדובר בפניות חדות.

וואלה... ../images/Emo35.gif (אופססס... ../images/Emo43.gif )

אני אפילו חשבתי שהיא MK3... אבל...זה באמת לא ממש משנה לאור חוסר העידכונים הממשי שבין כל ה-MKים במיוחד לאו העובדה שכמעט כולן עוברות שינויים. בטח ובטח אם עסקינן במיני הנ"ל שמן הסתם היא המשופרת ביותר שאני מכיר בארץ... ושלא נדבר איך היא תראה בקרוב ...
בכל מקרה... תת היגוי היא מחלה קשה וידועה של מיני´ס חזקות וצריך לדעת להכנס איתה לסיבובים בעזרת כמות מצערת נכונה ומדוייקת. אני בטוח שאתה יודע שהיא מתנהגת בסיבוב בצורה יוצאת דופן... ושהדרך להסתובב מהר עם מיני היא פשוט להגיע מהר מאוד לסיבוב מלכתחילה ואז רק "לסמן" בגזייה תוך כדי הסיבוב עצמו... מה שיכול להפיק את אותו היגוי יתר נחמד עליו דיברת. מעניין יהיה לראות את הרכב הזה... גם מול רכבים טובים יותר... עוד קצת זמן... אחרי מקצה השיפורים הקרוב שמתוכנן למפלץ הקטן הזה...
אני בציפייה.
השדון TheNightDevil™

red cars

New member
לפני כמה זמן ראיתי אפסורד...

זוג כמעט קשישים שיבדו לחיים ארוכים בתוך הפורש 928 אני לא זוכר את המודל. פרט לכך כ200 מטר מביתי יש פורש 944 מודל 83 שנראת קצת זוועה לפורש אבל עדיין זה פורש כמו כן מידי פעם היא חונה בחניון הפרטי של הבניין בו אני גר.

למעלה