ראיתי את

Linki

New member
ראיתי את../images/Emo151.gif

טוב אז ראיתי היום IT ואני חייבת להגיד שהסרט פשוט לא מפחיד... כאילו הוא נחמד והכל ומעניין.. אבל מפחיד הוא לא... מגרש השדים הפחיד אותי יותר... וכשסיפרו לי אל הסרט תיארו לי אותו יותר מפחיד.. בכל מיקרה סיוט ברחוב אלם יותר מפחיד..

VAMPhantom

New member
ראשית, ברוכה הבאה לפורומינו!../images/Emo151.gif

שנית, נכון שה
לא מזיק?
תאמרי זאת לאחרים כאן גם-כן

europe1990

New member
הסרט אולי לא מפחיד- אבל הליצן

הזה- פשוט עושה לי חררה-ואחרי שלב החררה, יש צמרמורת וחמרמורת. ליצנים הם פשוט עם מפחיד... יצורים מעגילים... ברצינות, אני לא מבין אותכם, ליצן זה פשוט דבר מפחיד!!!, כול פעם שאני רואה את האיקון הזה של הליצן, יש לי חשק לתת לליצן אגרוף ישר לאף... אמאלללללללללללללללללללללהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ליצן=אמאלההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

Wakizashi

New member
עזבי את הסרט! לכי לקרוא את הספר!

בחיים שלי לא חשבתי שאפשר אשכרה *לפחד* מספר, עד שקראתי את IT. ספר מעולה!

ScorpiaV

New member
ראית וישנת בלילה אחרי זה???

את לא אנושית....... אני בקושי עליתי לחדר שלי בלי לראות בלוים וליצנים בכל מקום. יש לי טראומה מהסרט הזה....... ומגרש השדים היה סרט לא מפחיד בכלל. אבל מאוד נחמד, לדעתי. ויקי הפיצוצית........!!!!!!?..........

Linki

New member
חשבתי אל זה...

ו... ידיד שלי אמר לי שזה סרט ממש ממש מפחיד והוא אמר שבטח חתכו קטעים וזה.... אז באמת חתכו את הקטעים הכי שווים אז כנראה שבגלל זה הסרט לא כ''כ ה פחיד.. וברור שאני הולכת לקרוא את הספר!! חברה שלי קוראת עכשיו את הספר באנגלית 1000 ומשהו עמודים.. היא אמרה שהוא עוד יותר מפחיד מהסרט עצמו..

europe1990

New member
תחשבי שאם הסרט הזה עשה לך טראומה.

תחשבי מה זה עשה לי שהייתי ילד קטן -(ועוד היה לי, לפני הסרט הזה- טראומה מליצנים!) פשוט הגביר את הפחד שלי..... שאני חושב על ליצן= אני חושב על אלכסנדר(מהתפוז המכני) מתעלל קצת בו (בליצן)-חחחח

VAMPhantom

New member
סקורפיה, הגם את ברוטוס?../images/Emo6.gif

גם לך יש פחד מחבריי הטובים?
?

europe1990

New member
ויקי ברוכה הבאה למועדון:

שונאי (פוחדי) הליצנים! יש לנו מספר לא קטן של חברים במועדון. ואנחנו מתכננים אמבוש נגד הערפד(צ).... משום מה בפורם השכן, האמבוש לא ממש הצליח-

VAMPhantom

New member
בפורום השכן?!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

יורופ, בחיי... אתה ממש יודע מה? אתה ממש
!

europe1990

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo122.gif- למה להגיד

כאלה דברים. אני ליצן-אלוהים *מתעלף*

אנזימים

New member
../images/Emo39.gifשלום../images/Emo13.gif

אני חדשה פה ואני שונאת ליצנים!!!!!!!!!
הסרט באמת לא משהו (חוצמהעובדה שיש שם ליצן!!!) אבל אם את מתעניינת בסטיבן קינג וכאלה-הספר ממש מומלץ
הסרט הזה יכל להיות הרבה יותר טוב בלי הקטע של אדי והמקלחת לדעתי...סתם קטע מיותר

xander55

New member
אוי נו מה זה השטויות האלה ../images/Emo129.gif

אפשר לחשוב, חמש דקות מתוך שלוש שעות יהרסו לך את הסרט, תעשי לי טובה (מקווה שאת בת
)

למעלה