ראיתי את קופקבנה!

ראיתי את קופקבנה!

טוב, תראו. קופקבנה,זה מעניין.בראש ובראשונה,המחזמר סובל מתסמונת "דוד"-אותה תסמונת שמסמלת את תחילת ההתקפלות של גרי אל מול תלמידי ב' הפלצניים(אנחנו לא עושים יותר קורוסים!!רק תפקידים!!!!). להפקה נבחר קורוס שנה א שעל חלקם המינוח "פרי בוסר" גדול בכמה מידות.בחורים ובחורות שטרם מוכנים לעלות על במה במסגרת כזו. בכל מקרה,יש בעיה גדולה,אין דרך עדינה לאמר את זה,אבל למחזמר פלקטי שכזה,שכולו טוסיקים עושים הולה-בוחרים רקדניות שמתאימות לביגוד המינימלי שמותאם למחזמר ולרוח ההפקה. לא נעים. מבחינת התפקידים- קלייר בן דוד-לא אמינה,אבל שרה טוב.הקטע הכי טוב מבחינתה הוא שרשרת האודישנים המשעשעת עם ה"דרוש גבר"-שברמת ה"גג" זה היה מצוין. ארז-בתפקיד טוני-לפעמים מקסים,לפעמים הוא לא מצליח להחזיק.במיוחד בשירה,הוא זמר טוב במסגרת הגבולות שלו,בהצגה יש מספר פעמים שהוא מנסה לעקוף את הגבולות שלו,וזה מאוד מודגש. יוסי טולדו-בתפקיד ריקו קוסטלי,וברייני פירסטנברג בתפקיד צ'ינקוומשהו-מצויינים בהחלט שניהם ארז וויס בתפקיד מנהל המועדון-מצוין,ממש מרהיב. יש נאמבר שאהבתי במיוחד,הנאמבר שהוא לובש את הנמר,זה נאמבר מצוין. חוצמזה,מדובר במחזמר די סתמי בסה"כ,אם דניאל אפרת וטל וויס לא היו מעשירים טיפה את השירה ברמת הלהקה,ואת הגלאמור התיאטרלי בכלל,אז זה היה מעייף. לצערי הרב,טלי אורן הוחלפה אמש על ידי מישהי מקסימה,אבל התפקיד גרם לי להחליט לראות שוב,רק כדי לראות את טלי מבצעת אותו. זהו! לילה טוב

shirin

New member
קופה קובנה!! היה מדהים!!!!

הייתי לפני יומיים היה מהמם, כול כל נהנתי מהשירים והריקודים, למרות שבביקורות לא בדיוק זרקו מחמאות על ההצגה, אבל היה ממש יפה, ממליצה בחום... אגב, למשהו יש את המילים של השיר סיום פתיחה של ההצגה, "קצב וחשק היו כלי הנשק...." זאת השורה היחידה שאני זוכרת מהשיר.... :) תודההההה, שירין.

Nolly

New member
גם אני ממש אהבתיייייי!!

למרות שאמרו לי שההצגה לא משהו ... איך אהבתי את ההתחלה שהפ עשו כזה : "קופה קופה קבאנה.." בכל מקרה, זה מה שאני זוכרת מלבד כמה שורות מהבית הראשון כזה מאמצע.. בכל מקרה, הנה הפזמון! (לפי הזיכרון שלי..) "כאן בקופה קופה קבאנה מוזיקה כמו בהוואנה כאן בקופה קופה קבאנה קצב וחשק היו כלי הנשק כאן בקופה הם אהבו.."

moran500

New member
אממ.. מה שאני זוכרת

קראו לה לולה היא שרה כמו כרמן משהו (לא זוכרת בדיוק) עם שושנים בשיערה ושמלה צמודת גזרה היא רקדה מרנגה וגם צ'ה צ'ה ומפה אני כבר לא ממש זוכרת... והפזמון כמו שנעה אמרה

barmiz

New member
הקופהקבנה

המחזמר ירוץ עד סוף החודש (מיד אחריו עולה "קנדיד"), המחליפה של טלי אורן היא רונית אשרי, כי טלי צריכה להיות גם במרי לו. אני מאוד מצטער שאני לא יכול ללכת (הופעת רמת גן אחת מספיקה לי) וזה נדמה לי, או שהבגדים בקטע הזה (הסתכלו בתמונה) הם מהשיר של אילנה אביטל בפסטיגל 2001 של הפלאנובלה? למי שמעוניין לדעת, עכשיו באתר בית צבי המון תמונות מהמחזמר! www.beit-zvi.com

yaronrouach

New member
תהייה במקום.

גם אני תהיתי בעניין זה. מרגע לרגע עושה לי הרושם שאלה תלבושות אחרות ולא ההן מהפסטיגל (זה היה נאמבר איום לדעתי....).

moran500

New member
כאן בקופה, קופהקבנה !

לא הלכתי עם ציפיות גבוהות כי אמרו לי שזה לא משהו.. אבל זה ממש יפה ! הקורוס, במיוחד דניאל, יונתן וטל היו מקסימים ! קצת התאכזבתי מלולה ומטוני כי השחקנים שבחרו טוהים אך לטעמי לא התאימו לדמויות שלהם.. במערכה הראשונה היו קטעים קצת ריקים, אבל המערכה השנייה הרבה יותר טובה והשירים בה הרבה יותר סוחפים וגם העובדה שיש הרררבה יותר קונצ'יטה (ברייני פירסטנברג) מוסיפה כי כמו מבקברט, יצאתי מקופהקבנה עם הערצה ענקית לברייני פירסטנברג. ברייני תעשי לי ילד

0Maori0

New member
ברייני מדהימה!

לפני שבועיים בערך ראיתי אותה מצטלמת בבית צבי, נראה לי לתמונות האלה שתולים מחוץ לאולם חח.... אני מתה מתה מתהההההה ללכת!!!! גם לגריזזזזזז לגריז אני אולי אלך ביום שני... אני מקווה...

moran500

New member
אמת !

גם אני ראיתי אותה היא הלכה לאיזה הצגה וראיתי אותה בקפיטריה ובתור לכרטיסים אבל לא דיברתי איתה כי נמאס לי להטריד את השחקנים
וד"א עצה קטנה- אל תלכי ביום שני.. שמעתי שהם לא אוהבים את אנשי הסדנה (אחרי מה שהיה בקברט שכל הזמן הסדנה הייתה באה) אז תחכי שבוע ואז תלכי. אבל זו רק עצה שלי

0Maori0

New member
באמת?....

מאיפה או ממי שמעת את זה? אני אף פעם לא נשארת להציק להם בסוף. אני תמיד ישר הולכת הבייתה... מה מציק בדיוק? שבאים אליהם בסוף? את מכירה מישהו מהסדנה?

0Maori0

New member
הא?...

התכוונת שאני אכתוב לך את זה במסרים אישיים? בכל מקרה, היום לא הייתי בשיעור בבית צבי, מסיבות רפואיות אבל כן באתי לגריז. הבנתי שגרי עשה איתם שיחה ואמר שלקופהקבנה וגריז אנחנו יכולים לבוא חינם חופשי אבל לא להביא איתנו חברים ומשפחה בחינם. להם זה יהיה 50%ושצריך להתייחס אלינו בכבוד, כי גם אנחנו לומדים בבית צבי, או משהו כזה ובטח שאנחנו יכולים לראות הצגות... בכל מקרה, הוא בא ודאג שנקבל כרטיסים להצגה ואכן ראיתי את גריז. יפה, אבל נורא נורא קיטשי כזה.

שגיא ק

New member
ברייני פירסטנברג

הולכת לשחק בהצגה "מקווה" בתיאטרון בית ליסין.

למעלה