ראיתי את סופי!!!

עדן*

New member
ראיתי את סופי!!!

אתמול הלכתי ברחוב בתל אביב ליד קניון עזריאלי ואז ראיתי אותה!! לא האמנתי שאני יראה אותה! היא לבשה גינס וחולצה לבנה ונראתה ממש מתוקה.. אמרתי לה היי, היא ענתה לי וצחקה אמרתי לה שבחיים לא האמנתי שאני יראה אותה , והיא המשיכה לצחוק אמרתי לה שאני שכנה של דניאלה וירצר ואז היא שאלה אותי אם דניאלה בארץ ואמרתי לה שכן ואז אמרתי לה שהיא מקסימה ולחצתי לה את היד והלכתי היא ממש מתוקה מתה על סופי

actress

New member
../images/Emo13.gif נחמד, תמשיכי להיות שכנה של..../images/Emo8.gif

לעדן - כל הכבוד לך ../images/Emo13.gif

כל הכבוד על זה שפגשת אותה ברחוב, באמת צירוף מקרים! למה בחיים לא תיראי אותה..הנה לך עובדה, ראית אותה וזה מזה קשה לתפוס אותה ברחוב. ממה שאתמספרת זה נשמע כמו פגישה מזה חמודה...היא תמיד מחייכת וצוחקת, ואני מתארת לי את התמונה בראש, מעלה חיוך
ממש מגניב אני שמחה בשבילך במיוחד כי את אומרת שחשבת שבחיים לא תפגשי אותה נחמד שהיא שאלה על דניאלה - היא מפתחת שיחה עם אנשים וזה נחמד לאללה. (תמיד היא עם ג´ינס הא?) איזה אחלה שהיא היתה בעזריאלי, היא 2 מטר מהבסיס שלי, היה נחמד אם הייתי פוגשת אותה בהפסקה שאני הולכת לפעמים לקניון... ישר כוח עדן!

עדן*

New member
ניבה מאמי

ישר שראיתי את סופי חשבתי עליך. אני יודעת שאת מתה עליה ואני מקווה שיהיה לך את העונג גם להכיר אותה בצירוף מקרים נמד שכזה. רק שתדעי שהיא מתוקה לאללה , היא ממש מאמי ועכדיו אני באמת מבינה למה את מעריצה אותה:))) מקווה שניפגש בפגישת הפורום ביי עדן

pompii

New member
עדן

אתה מקווה שיהיה לניבה העונג להכיר אותה בצירוף מקרים נחמד שכזה???? חחחחח סופי התקשרה לניבה הביתה
הבנות חברות מלידה! לא סתם, אבל נראה לי שאם תשאלי את סופי מי זאת ניבה היא תדע בדיוק....

לעדן!

היי עדן , תודה לך...איזה מאמי את.
פומפי קצת הגזינה, אנחנו לא חברות מילדות, כן בטח...אבל אם תגידי לסופי את השם שלי היא בוודאי תדע מי אני. אנו בקשר ואני מדברת איתה הרבה בטלפון, ואני רוצה להלוות ממנה את הקסטה של פים פם פה 2 אבל היא לא עונה לפלאפון שלה - באסה. היא כבר בוטחת בי ומספרת לי כל מיני דברים. עדן, היא אחלה של בן אדם אני רוצה להגיד לך, שסופי צדקה היא אחת מהאנשים הכי מדהימים וטובי לב שאי פעם יצא לי להכיר ולדעת, היא בחורה זהב, אין עליה. לא יודעת מה עוד ואיך עוד אני יכולה לשבח אותה- היא כ"כ מיוחדת. זהו.

שחררר

New member
איזה כיף לך שאת שכנה של דניאלה!!

אתן חברות? והיא גרה לבד או עם אמא שלה?

עדן*

New member
היי שחר

אני ודניאלה מדברות, היא ממש מתוקה. גם לפני לחיי אהבה דיברתי איתה. היא גרה עם אמא שלה ואח שלה!! בייייי

שחררר

New member
יוווווו

אם תראי אותה תמסרי לה ממני ד"ש ותגידי לה שאני זאת שדיברה איתה ברדיו ונלחצה ובקושי הצליחה לדבר ואני המעריצה הכי גדולה שלה. סתם את לא חייבת רק אם יצא לך מצטערת שאני מטרידה אותך

orguy

New member
ד"ש ממני

ועוד משהו שהגיע הזמן להגיד אותו. אני מצטער שפירסמתי כאן את הכתובת והכל וזה עשה לי קצת רע, אז רק רציתי להיתנצל בפני המנהלות. אווווו זה היה קשה.

איזה כיף לך!!!!!!!באמת.

ללכת סתם ברחוב ולפגוש את סופי.....יו,איזה מגניב......אני אף פעם לא פגשתי אף אחד מ"לחיי האהבה"...איזה כיף לכם!!!אבל איך זה שמעריצים לא עטו עליה שם לבקש חתימה?

למעלה