ראיתי את הקליף של 8es קליף גאוני מן היסטוגרפיה של אלאניס מי עוד ראה?
R Rוית New member 15/8/04 #2 הרבה מהפורום לדעתי ראו.. היו כמה וכמה דיונים על זה, האחרון כימדומני הוא זה.. שמחה לראות שעוד אדם חושב שיש בקליפ מין הגאונות וההשקעה
הרבה מהפורום לדעתי ראו.. היו כמה וכמה דיונים על זה, האחרון כימדומני הוא זה.. שמחה לראות שעוד אדם חושב שיש בקליפ מין הגאונות וההשקעה
ת תות בננה2 New member 15/8/04 #4 קליפ מדהים. ראיתי היום, התמכרתי. :| נכנסתי לפה להגיד את זה.והתינוק בסוף פשוט מותקקק XD
M meinhoney New member 15/8/04 #7 ../images/Emo13.gif קליף ../images/Emo13.gif קליפ מיוחד !!!!! אז מה קורה אנשים?
J j u n k New member 16/8/04 #10 קליפ מ-ד-ה-י-ם! אהלן חבר'ה ,אני כרגע פיניקס, אריזונה...כמובן שאחרי חודש וחצי היתי חייבת לבדוק מה שלום הפורום החביב עליי. הקליפ הזה העלה לי חיוך, שמזמן לא עלה על הפרצוף שלי בכל הקשור לאלאניס....אהבתי! התגעגעתי לכולכם...קבלו נשיקה
קליפ מ-ד-ה-י-ם! אהלן חבר'ה ,אני כרגע פיניקס, אריזונה...כמובן שאחרי חודש וחצי היתי חייבת לבדוק מה שלום הפורום החביב עליי. הקליפ הזה העלה לי חיוך, שמזמן לא עלה על הפרצוף שלי בכל הקשור לאלאניס....אהבתי! התגעגעתי לכולכם...קבלו נשיקה
מ מלכוש New member 16/8/04 #11 וואו, מקווה שאת נהנית שם הרבה זמן לא שמענו ממך! ובקשר לקליפ- אני חושבת שהוא ממש טוב!
G gggrrr New member 16/8/04 #12 טוב כמובן שאני מהאוהבים של הקליפ ואני גם שמח להיות בין הראשונים שראו אותו ואפילו הגנו עליו נגד האוייבים
טוב כמובן שאני מהאוהבים של הקליפ ואני גם שמח להיות בין הראשונים שראו אותו ואפילו הגנו עליו נגד האוייבים