ראיתי את הכתבה
הזו.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4438237,00.html
אני לא אכתוב על כך כי כתבתי על כך הרבה אבל עצוב שאנשים לא מבינים שהכוכבות האילו הן קורבנות.
מי שהיה יודע מה עומד מאחורי תעשיית הבידור בחו"ל לא היה מפרנס את התעשייה הזו.\
אנשים חושבים שהן השתגעו ולא יודעים שהן עוברות לרב מגיל צעיר התעללות ושטיפת מוח ושלהרבה מהן יש
אישיות מפוצלת. לא יודעים על התכניות שליטה שיש להן ועל כך שהן נתונות לשליטה מגיל צעיר .
בתוך התגובות ראיתי בדיוק הערה אחת או שתיים שמבינות שהן קורבנות אילומינטי.
והעצוב גם שלפעמים כשהן רוצות לברוח ולא לשתף פעולה עם התעשייה אז רוצחים אותן.
אבל הציבור ימשיך לחשוב שהן כוכבות פופ דפוקות ולא יבין לעומק את החולניות שעומדת מאחורי הפעולות שלהן \
ואת מי ששולט בהן ( בשתי משפטים כי כבר כתבתי על כך עושים להן טראומה וכך נוצר פיצול אישיות וקול יותר לשלוט בהן
ולתכנת אותן והמטרה של התעשייה בעיקר של הפופ היא לדרדר את הנוער לכן יש את תופעת הבנות הטובות שהופכות לרעות ).
יש המון חומר ביוטיוב ובאינטרנט אני לא הולכת להרחיב על כך את הדיבור אבל זה פשוט עצוב.
ובטח מיילי תמות בסוף חבל קורבן תמים
הזו.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4438237,00.html
אני לא אכתוב על כך כי כתבתי על כך הרבה אבל עצוב שאנשים לא מבינים שהכוכבות האילו הן קורבנות.
מי שהיה יודע מה עומד מאחורי תעשיית הבידור בחו"ל לא היה מפרנס את התעשייה הזו.\
אנשים חושבים שהן השתגעו ולא יודעים שהן עוברות לרב מגיל צעיר התעללות ושטיפת מוח ושלהרבה מהן יש
אישיות מפוצלת. לא יודעים על התכניות שליטה שיש להן ועל כך שהן נתונות לשליטה מגיל צעיר .
בתוך התגובות ראיתי בדיוק הערה אחת או שתיים שמבינות שהן קורבנות אילומינטי.
והעצוב גם שלפעמים כשהן רוצות לברוח ולא לשתף פעולה עם התעשייה אז רוצחים אותן.
אבל הציבור ימשיך לחשוב שהן כוכבות פופ דפוקות ולא יבין לעומק את החולניות שעומדת מאחורי הפעולות שלהן \
ואת מי ששולט בהן ( בשתי משפטים כי כבר כתבתי על כך עושים להן טראומה וכך נוצר פיצול אישיות וקול יותר לשלוט בהן
ולתכנת אותן והמטרה של התעשייה בעיקר של הפופ היא לדרדר את הנוער לכן יש את תופעת הבנות הטובות שהופכות לרעות ).
יש המון חומר ביוטיוב ובאינטרנט אני לא הולכת להרחיב על כך את הדיבור אבל זה פשוט עצוב.
ובטח מיילי תמות בסוף חבל קורבן תמים