ראיתי אתמול את..

ראיתי אתמול את..

I KNOW WHO KILLED ME. ואוו זה כאילו אחד הסרטים הגרועים ביותר שראיתי , לינדזי שחקנית מעולה והכל, אבל התסריט ממש גרוע.. איך היא הסכימה לקחת חלק בדבר הזה? אם כבר וואנבי סרט אימה שתהיה במשו יותר טוב, המסור או משו

ronrong7

New member
זה מפחיד?

אני ממש מתה לראות את הסרט הזה, אבל אני לא סובלת סרטי אימה=.=" ואגב, שמעתי שהוא גרוע מאד באמת ^^

LindZiv Cohan

New member
באמת לא הסרט הכי טוב שיש..

אבל מאיפה היא יכלה לדעת שהוא יצא ככה בסוף?

NoOop

New member
חח תכלס..

אבל היא יכלה לקלוט שזה לא סרט כזההה טוב. אני חייבת לשאול משהו. בסרט החופשה, כשקמרון דיאז [זאת היא נכון?] עובדת שם והדמות שלה יעני בעלת חברה גדולה שמפיקה את הטריילרים ויש שם סרט אקשן כזה עם לינדזי. ממש יפה כזה. זה סרט באמת שלה או שזה סתם של הסרט? כי זה נשמע ממש טוב חחח

LindZiv Cohan

New member
זה סתם מהסרט.. חח

כן האמת שזה באמת נשמע טוב.. שיקחו משם רעיונות חח

NoOop

New member
חחח המסור בהחלט מעפן

למרות שלא ראיתי את כולו. אבל בתכלס? כל סרט אימה מעפן. כי העלילה תמיד איכשהו מפגרת. כי מי רוצה לראות 345342 סצנות של טלפון מצלצל?
ואני מתה לראות, אני אוריד בקרוב ואגיב על זה [;

LindZiv Cohan

New member
העלילה לא מפגרת../images/Emo2.gif

לך אין חשיבה כזאת, אבל להרבה אנשים מטורפים בעולם יש מוחות מעוותים, ובסרטים מציגים את זה, לדעתי בצורה ממש טובה... [אולי לא בכולם מציגים את זה בצורה טובה, אבל בסרטים הטובים יותר כן חחח]

NoOop

New member
לא קשור מפגרת,

יותר חסרת פואנטה. כי הסרט, המטרה שלו זה להפחיד אנשים. ולדעתי זה פשוט בזבוז של סרט. ז'אנר די נחות, אבל מה לעשות שאוהבים :)

למעלה