ראיתי אותם!!

סי15

New member
ראיתי אותם!!

מה קורה אנשים??? הרגע חזרתי מקניון הזהב!! אני עדיין לא קולטת- ראיתי את יוסי וטירן, צחי, נוסבאום, הדר ו... מירב הרמל שהחליטה להופיע!! אני וחברה שלי הגענו שעה לפני הזמן וכשהתקרבנו למקום ראיתי את יוסי וטירן עומדים על הבמה! התחלתי לרעוד וכמעט לא קיבלתי התקף על המקום, חברה שלי היתה צריכה להחזיק אותי!!
אח"כ הם נכנסו לאוהל מיוחד מאחורי הבמה וכשהתקרבתי ראיתי את צחי! לראות את הפרצוף שלו בלייב בלי אזהרה מוקדמת היה קצת מפחיד...
מזל שהיה לי את הפרצוף היפה של יוסי להסתכל עליו...
יוסי כזה חמוד! הוא נורא מיהר אבל ביקשתי ממנו שיצטלם איתי והוא הסכים!
חיבקתי את יוסי גבני!! אני כבר מתה לפתח את התמונה! לצערי התמונה היחידה שיש לי זאת עם יוסי... טירן הבטיח בנחמדות להצטלם אחרי המופע אבל אז נעלם עם שאר הקומיקאים... נורא התאכזבתי...
טירן אני מקדישה לך את השיר- טירן אתה חבר בוגדני אני לוקח את זה באופן אישי טירן אתה לא חבר אתה מעפן אין לי חברים יותר נשארתי לבד...
ונחזור למופע... רוב הבדיחות היו בדיחות ישנות כשכל אחד הוסיף בדיחה או שתיים חדשות. בשלב מסוים כבר התחלתי לדקלם את הטקסט ביחד איתם. בהתחלה עלתה הדר שהיתה חמודה וסיפרה בדיחות מוכרות. אין הרבה מה להגיד. שניה עלתה... מירב הרמל. אין לי מושג מה היא עשתה שם ואני לא חושבת שבתכנון המקורי היא היתה אמורה להופיעה אבל לא נורא. גם היא סיפרה בדיחות מוכרות. מירבי, הבדיחה על המושב אופניים והחוטיני היתה מצחיקה פעם פעמיים אבל זה לא אומר שצריך לטחון אותה בלי סוף... הבא היה צחי שכמו תמיד לא הצחיק בגרוש אבל התקבל במחיאות כפיים סוערות אפילו הוא הודה ברגע מסוים- "לא הולך לי טוב הערב". רק הערב?! תנסה בכל ערב!!
לדעתי גם הצחוקים שהיו לא הגיעו לך אז תגיד תודה ורד מהבמה!
הבאים היו המהממים, החמודים, המקסימים והמוכשרים- יוסי וטירן!!!!!!
הם היחידים שחידשו והרבה. הם התחילו במערכון המוכר של הפלאפון עם הזיהוי הקולי שהיתה בו פאשלה ענקית... הפלאפון לא צלצל...
איזה חבל היה לי עליהם כמעט לא חטפתי את הפלאפון של חברה שלי ועשיתי בו צלצול אבל לא נורא אח"כ היו עוד שני קטעים קורעים וקרועים לגמרי אבל הייתם צריכים להיות שם... אחריהם עלה אבי נוסבאום שאיחר כמו תמיד... אבי גם סיפר אותם בדיחות על נשים נוהגות בלה בלה בלה. NOTHING SPECIAL אח"כ חזרו לבמה המדהימים- יוסי וטירן! הפעם כשבלול וטבלול ועשו מערכון חדש ומצחיק! למערכון הם היו אמורים לקחת בחורה מהקהל ועלתה ילדה בת 10 בערך... במערכון שבלול (טירן) היה אמור לבקש שתרד לו ודברים כאלה והוא מה זה התפדח והתחיל להגיד ליוסי שתבוא משטרה... חחחחחחחח איזה חמודים!! בסוף הם עשו- בלשיק שיק שיק שיק... זהו, הקטעים נגמרו וכשבאנו לבקש חתימות גילינו שכולם נעלמו... אבל לא נורא, זה היה שווה!

איזה כייייייייייייייייייייייייייייף

ווווווואי!!!!!!!!!! את/ה חייב/ת להעלות תמונות-חתימות לפורום!!!!!

NimaZ

New member
וואי ../images/Emo99.gif

חחחחחחחחחחחח
איזה חמוד טירן!!!!!!!!!
חיחי... גם חברה שליה ייתה שם...
עושה רושם שנהנת...... שמחה בשבילך!

gilmorefreak

New member
יאא..איזה יופי...../images/Emo70.gif

תגידו ראיתם כבר את הפרסומת
אני היום ראיתי קטע...
אבל לא הכי התרכזתי..עד שקלטתי שאממ..אני שומעת את יוסי וטירן עושים את התורכים
והייתי בכלל במחשב אז הצצתי וזה היה לקראת סוף הפרסומת..אבל..זהו..
סתם חלקתי..

shnaps girl

New member
היה שווה!!

אני ממש נהניתי והיה מצחיק.. למרות שבאמת רוב הבדיחות היו ממוחזרות.. אני התחלתי להתחרפן עם המצלמה. צילמתי איזה 30 תמונות של יוסי וטירן ואבי נוסבאום שהוא כל כך סקסי!! אלוהים!!! וכולם היו מצחיקים חוץ ממירב שהיא סתם שומן. נ.ב. שבוע הבא יהיה רוני סופרסטאר. אני כל כך הולכת להיות שם.צחוקים.

DAND00SHY

New member
גם אני ראיתי את הסוף!!!

אני מעבירה ערוצים וחלפתי על ערוץ 24...ואז קלטתי ומיד החזרתי...אבל זה כבר היה בדיוק באותו הקטע!!!:'( איך התפחלצתי!!! יווווווווווווווווווווווווווווווווו...ואני כל ערב לא מעבירה בפרסומות כדי לראות אותם!!! כמו שנעמה הייתה עושה...בעע!!!

סי15

New member
חחחחח גם אני ככה

מאז ששמעתי שהפרסומת יצאה אני מעבירה ערוצים כל היום רק לתפוס את הפירסומות. ראיתי את הפרסומת כבר איזה אלף פעם, איזה חמודים!! כל היום אני עושה בבית "שקית אישית" במבטא שלהם... השתגעתי!!!!!!!!!

למעלה