ראיתי אותכם ^_^

ראיתי אותכם ^_^

ליד הקיר של הפיות, שאלתי איזו נערה יפה עם פירס בשפה אם אתה ממפגש פורום, ואז היא אמרה לי "כן דההה גוד שארלוט" ואני...אני התאהבתי בה
ואז,ישבו כמה בנות בצד ליד המעקה {פוי סנוביות, למה לא ישבן עם כל הבנות במעגל שהן עשו ליד הקיר של הפיות?!} ואמרתי להם "אני מפורום דיאטות - הורדתי 20 קילו!" ואז אחת מהן אמרה "פוי אתה מזה כוסון עכשיו" והלכתי. וקניתי פיצה. ועליתי 2 קילו

BrainDaMaGeD

New member
אממ...

אתה כנראה מדבר על ליזע השקסע עם הסייד השקסע, סתכל בשרשור של "תמונות מהמפגש" ותראה אותה. [חעח אני משחדת אנשים להכינס לשרשור שליי..חעחע, כן יש לי בעלות עליו] ואם אתה רוצה אני תמיד יכולה להפוך למישי מקבוצת תמיכה... הורדת 20, העלת 2, לא ביג דיל. אתה צריך לאכול עוד..9 פיצות בשביל לחזור למשקל הראשוני. [נו, איך החשבון שלי?] חוצמזה שרק פיצה לא מעלה רק 2 ק"ג...תגלה, תגלה מה אכלת עוד!

BrainDaMaGeD

New member
בנינט טייב?

אז אתה משקררר! מי נשבע בנינט טייב??? הלו, אתה בפורום גוד שארלוט, זוכר?

כה זוכר,אבל אני מעריץ את נינט

לא את גוד שארלוט (היא זמרת הגוד הזאת ?!) רק נכנסתי להגיד שראיתי אותכם ואני רוצה שקל+בלון
תודה!

Jasmin333

New member
../images/Emo6.gifזמרת ..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ...

G i N g N i T

New member
בפעם הראשונה ששמעתי את השם ../images/Emo110.gif

גמני חשבתי שזאת זמרת
אבל אז אמרו לי שזאת להקה ואז שמעתי שיר שלהם ואז התאהבתי בהם ואז התאהבתי בג'ואל ואז נטשתי את ג'ואל (אבל הוא עדיין אחד מבעליי...)(דרך אגב בעלים.. אני צריכה עוד אחד.. למישהי יש מישהו להמליץ לי?) ואז התאהבתי בבילי
ואותו אני עדיין אוהבת
זהו..

BrainDaMaGeD

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חכה שניה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. אוקיי. בעצם לא.. רגע.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב. גוד שארלוט זה להקה. להקה. ואין שם אפחד ממין נקבה. שקל ובלון לא תקבל...אבל מה שכן.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Unaffected

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אבל אני מוכנה לתת לו שקל ובלון ---> קח,אבל לא יותר מדיי.

EleVaTioN

New member
*אתכם ../images/Emo129.gif

הייתי חייבת לתקן, ירדו לי 4 נקודות שלמות בגלל זה בבגרות :| בכל מקרה מקווה שנהנת

yardenbm

New member
השנה אין דיוקי הגיה בבגרות

אבל אני לא סובלת שאנשים רושמים עם י' ולא עם א' כנראה הרגל. מה שמזכיר לי יש לי 2 ילדות בכיתה ממש חולות הן כל מלה מנתחות ואם הן מוצאות טעות בשפה העיברית הן מתקשרות אחת לשניה להודיע על הטעות ומסיימות את השיחה ורק ע לזה הן מדברות בטלפון. מוזרות. בגרות בלשון משפיעה על כולנו...

למעלה