ראיין את הפנינה

nothingman1

New member
לא הוגן! גם את צריכה להיות כפותה

אם שנינו נהיה כפותים- אני צופה קרב מרתק

hitchhiker218

New member
יש לי רעיון אבל לא בטוח שהוא ימצא חן בעיניך..

(או בעיני...) מה דעתך ששנינו לא נהיה כפותים?! (תתן לי פור של 10 דקות בהן אני אוכל להחטיף לך מכות נימרצות ואתה תשבע שלא תחזיר לי=] ) אני חושבת שאז, זה באמת יהיה מרתק! מה דעתך?

nothingman1

New member
אני מסכים

אבל בתנאי שתקני את הדיסק של ספייראל ארכיטקט עד אז אני לא נילחם באנשים שאין להם את הדיסק...

hitchhiker218

New member
אין בעיה../images/Emo9.gif

תראו תראו מי זה אם לא האציל שמנגן על באס! רוצה פייט הוגן? לך תקנה גם אתה את הדיסק! יא מעודד הורדות לא חוקיות!!!! (יש לציין שעכשיו בדקתי בהיסטוריה של המסן ואתה אמרת שכשיהיה לך משהו מניאקי אתה תגיד ואז יתפתח ריב מניאקים, אז הנה זה בא!
) ורגע רגע רגע... יש לך את live at gorge?...(כי אם לא, אולי יש לי סיבה לליגלוג!)

nothingman1

New member
לא, אין לי את זה...

אני מקווה שלא תצחקי עליי יותר מדי בגלל זה כשניפגש בהופעה של אורפנד לנד

hitchhiker218

New member
אל תדאג....

אלוהים עשה את ליבי רחום וחנון... אני לא אצחק עליך בהופעה של אורפנד לנד
אבל אל חשש... אני אצחק עליך בהופעה של מייק.... אגב, קראתי שהכרטיסים נעים בין 180 ל-280 ש"ח...(סתם שתדע.. אגב, 280 זה בערך המחיר של לייב את גורג' שאין לך!)

nothingman1

New member
מה שמצחיק אותי בשיחה הזאת

זה שאני יורד עליך כי לא תבואי להופעה של אורפנד לנד וספייראל ארכיטקט שאני יודע שאת מאוד רוצה, בזמן שאת יורדת עליי שאין לי משהו שאני בכלל לא רוצה אפילו לא טרחתי להשיג את הדיסק בדרכים שהן לא קנייה (אסור לדבר בפורום על מה שכתבת בהודעה ה-לפני אחרונה שלך)

hitchhiker218

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

באמת רציתי ללכת להופעה...
אתה נהנה לזרות לי מלח על הפצעים ואני מסיבה לא ברורה נותנת לך! השאלה האמיתית שלי היא- אתה באמת נהנה מזה?

hitchhiker218

New member
אווצ'....

הקטע העצוב זה שיש לך כ"כ הרבה מקוריים וזה לא כולל כאלה מפדחים של "בריטני ספירס-המיטב" "מנוזלת ובודדה-יצירות מאת אבריל לוין" ועוד... אני עוד אדביק אותך ואעקוף...!

../images/Emo13.gif

אז מה קורה? איך בגרויות? רוח אמריקנית רוקדת? שיר אדיר לא? נכון ש...? רוח אמריקנית רוקדת? נכון שאנתוני קידיס עם גרב על איבר המין זה כה סקסי,נכון? מתי פעם האחרונה שיחקת טאקי? וסודוקו? אתם חושבים שהאמריקנים באמת שטחיים ומפונקים כמו שאומרים? ושהישראלים חוצפנים וגסים? תהיי אישתי? אם דיוויד בואי באמת היה אישה,מה היית חושב עליו? נכון זה עצוב שיש אנשים שכל חייהם תלויים בכסף שלהם? מה הדבר הכי מוזר שהכנתם לעצמכם לאכול? מה את חושבת על המדינה שלנו? גאה להיות ישראלים? ויהודית? ואישה? ובת אדם? ויצורים חי? את מחפשת המשמעות בחייך? מהי משמעות החיים? האם איכות החיים זהו משהו שנקבע מראש או האם אתה מנתב את עצמך לעתיד שלך? האם יש טעם לחיות? מה בעצם מהות הקיום שלנו? את יודעת למה אני מקנאה בבנים? כי בטיולים,כשהם רוצים להשתין,הם פשוט שולפים את השמוליק שלהם ומשתינים בעמידה איפה שבא להם..נכון שזה לא פייר? נכון שהנאציזם זה דבר לא אנושי? את חושבת שאם לא הייתה שואה,לא הייתה לנו מדינה? נכון שזה עצוב שיש ניאו נצאים ומתחכשי שואה למיניהם? את יודעת שאני ממש אוהבת סרטים על השואה? מה זה אומר עליי? אני שואלת יותר מידי שאלות? להפסיק? ואם אני לא רוצה? אז מה משמעות בחיים? מה דעתך עליי בתור נפש חיה? אוהבת אותי? למה לא? תאהבו אותי
אז אני אבכה..רוצה שאני אבכה? עד כדי כך,אין לך רגשות? אני אוהבת אותך אבל.. מה אינך אוהב\ת אותי? אבל..תאהב\י אותי.. אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

hitchhiker218

New member
רוני!!!../images/Emo9.gif

אז מה קורה?חיה=] איך בגרויות? לא התחילו אבל הלימודים מעיקים רוח אמריקנית רוקדת? שמעתי עליו שיר אדיר לא?לא שמעתי אותו...
נכון ש...?נכון... רוח אמריקנית רוקדת?חחח נכון שאנתוני קידיס עם גרב על איבר המין זה כה סקסי,נכון?ללא ספק...
מתי פעם האחרונה שיחקת טאקי?לפני שנה.. בערך וסודוקו?לא מזמן.. אתם חושבים שהאמריקנים באמת שטחיים ומפונקים כמו שאומרים?לאו דווקא... מכירה כמה אדירים ושהישראלים חוצפנים וגסים? סטיגמות זה מעניין.. לא כולם תהיי אישתי? ביום שאני אחליט שאני רוצה חברה לחיים-את תהיי הראשונה לדעת! אם דיוויד בואי באמת היה אישה,מה היית חושב עליו?שמגניב לו? נכון זה עצוב שיש אנשים שכל חייהם תלויים בכסף שלהם?באיזשהו מקום כן..אבל אני לא מעסיקה את עצמי בזה מה הדבר הכי מוזר שהכנתם לעצמכם לאכול?לא יודעת.. דייסה...
מה את חושבת על המדינה שלנו?על הפנים גאה להיות ישראלים?נכון למצב הנוכחי? לא. ויהודית?יאפ ואישה?כןD: אבל נשים באמת לא יודעות לנהוג..
ובת אדם?לא... היה יותר מתאים לי קיפוד ויצורים חי?נראה לי? את מחפשת המשמעות בחייך? לא.. אני מחפשת משהו אחר.. מהי משמעות החיים?מצאת לך את מי לשאול...=\ האם איכות החיים זהו משהו שנקבע מראש או האם אתה מנתב את עצמך לעתיד שלך?מנתב אני מניחה.. אבל יש הטוענים שהכל "מכתוב" אבל אני לא יודעת.. האם יש טעם לחיות? בעיקרון לא. אבל צריך למצוא את הדברים האלה שבשבילם שווה..(פלצנית!) מה בעצם מהות הקיום שלנו?אני לא יודעת.. את יודעת למה אני מקנאה בבנים?מדוע? כי בטיולים,כשהם רוצים להשתין,הם פשוט שולפים את השמוליק שלהם ומשתינים בעמידה איפה שבא להם..נכון שזה לא פייר? לחלוטין לא! את יודעת כמה קשה זה למצוא פינת השתנה כשמצמידים לך מאבטח?! נכון שהנאציזם זה דבר לא אנושי? ממש לא.. את חושבת שאם לא הייתה שואה,לא הייתה לנו מדינה? לא בטוח נכון שזה עצוב שיש ניאו נצאים ומתחכשי שואה למיניהם? מאוד את יודעת שאני ממש אוהבת סרטים על השואה? עכשיו אני יודעת..=] מה זה אומר עליי?שאת בחורה אנטיליגנטית שלא מפחדת ממרות קשים ומוכנה להקריב את הקיבה שלך? אני שואלת יותר מידי שאלות? לא יודעת להפסיק?לא חייבת ואם אני לא רוצה?אז אל אז מה משמעות בחיים?לא שוב! מה דעתך עליי בתור נפש חיה?מגניבה אוהבת אותי?אכן למה לא?מי אמר לא? תאהבו אותי אז אני אבכה..רוצה שאני אבכה?חס וחלילה עד כדי כך,אין לך רגשות? אין לי בלי קשר אני אוהבת אותך אבל.. מה אינך אוהב\ת אותי? אוהבת אוהבת אבל..תאהב\י אותי.. אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע-הצילו!

Soon Forget

New member
אני רוצה להתנצל בפומבי

שלקח לי כל כך הרבה זמן לשאול שאלות את אביה יקירתי הכרומוזומית! מצטערת מכל הלב, את בהחלט מוזמנת להפנות תלונות למדריכים שלי
אז מה ככה? איך הטמבורין? מתקדמת? פרל היא הלהקה האהובה עלייך? מה הציון הכי גרוע שקיבלת אי פעם? במה? רוצה להכות אותי עכשיו?
תני טופ 5 של הלהקות האהובות עלייך 1- 2- 3- 4- 5- מי הגבר הכי חתיך בעולם בעינייך? (חוץ מאדי!) מתי את עושה לי ג'חנון?! מה המקצוע החביב עלייך בבצפר? נכון שOmission של ג'ון זה אחד השירים המדהימים? (סתם כי אני שומעת אותו עכשיו) אריק פורמן סקסי? רגע, פורמן זה לא שם יהודי?
טוב, התעייפתי
ביי כפרע
עלייך.

hitchhiker218

New member
ניצצצצ!../images/Emo99.gif

אני עדיין לא בטוחה שאסלח לך אבל בסדר... את יודעת.. נפשי פצועה ולפצעים יקח זמן להגליד...
אז מה ככה?בסיידר
איך הטמבורין? מתקדמת?הטמבורין... וואו... האמת שאני תקועה במקום.. והמורה שלי לא עונה לי לטלפון כבר כמה ימים...
פרל היא הלהקה האהובה עלייך?אכן
מה הציון הכי גרוע שקיבלת אי פעם?אני צפויה לקבל 0 בשבוע הקרוב כי בזכות היסטריה הגשתי טופס מבחן ריק, אבל הכי נמוך עד עכשיו(רק לשנה זו!) 62... במה?תושב"ע רוצה להכות אותי עכשיו?קצת את יודעת.. לא יותר מבדרך כלל:) תני טופ 5 של הלהקות האהובות עלייך-זה משתנה לכן אני אמנה את 5 הלהקות האהובות עלי ולא בסדר עולה\יורד..
1-לד זפלין 2-אליס אין צ'יינס 3-פיית' נו מור 4-אופת' 5-דרים ת'יאטר (יש עוד נו....
) מי הגבר הכי חתיך בעולם בעינייך? (חוץ מאדי!)
ניצ יא עמוקה! אממ..כריס קורנל.. ועוד מלא אנשים שהם נחשבים ל-ז"ל...חחח מתי את עושה לי ג'חנון?!בפעם הבאה שאני רואה אותך
איך נפלת על התימניה הכי משתכנזת בעולם ועוד הבטחתי ג'חנון! מתי את עושה לי גפילטע?(זה באמת טעים לי:|) מה המקצוע החביב עלייך בבצפר?לשון... רק בגלל המורה.. אבל מבחינת מקצועות זה פיזיכיף וביולוגיה נכון שOmission של ג'ון זה אחד השירים המדהימים? (סתם כי אני שומעת אותו עכשיו) כןןן אריק פורמן סקסי? בהחלט:) רגע, פורמן זה לא שם יהודי? אללי אולי?:| אבל לכי תדעי... היהודים האלה.. בכל חור!

למעלה