ראיין את הפנינה

ראיין את הפנינה../images/Emo220.gif

והפעם אהובתי היקרה לליבי! טמטטמטמטמטם (תופים
) אביה
שאלו שאלות

אז אביה..!

מה שלומך? איך החיים? מה שלום המיה? מה שלום היסעור? נכון שאת נהנית לשבת לידי ולהחזיק לי את הראש היום בחמש שעות מד"א? D: (אה כן,מצטערת על זה...
) נכון שממש מתאים לי להיות פרמדיקית?
מה השיר האהוב עליך? מה הלהקות האהובות עליך? את יודעת שאנחנו חייבות לעשות משהו בקשר לקרציות מהכיתה שבטוחות שאנחנו חברותיהן? -יהיה המשך מחר! -

hitchhiker218

New member
חנוש שלי!!!!

מה שלומך?לא משהו בכלל איך החיים?בדרך כלל סבירים מה שלום המיה?חחח בהולנד מה שלום היסעור?בוכה שהיא שם...מחר הוא בא ואני מוציאה אותו לסושי! נכון שאת נהנית לשבת לידי ולהחזיק לי את הראש היום בחמש שעות מד"א? D: ברור!!!!
(אה כן,מצטערת על זה...) נכון שממש מתאים לי להיות פרמדיקית? בוודאי...כמו שמתאים לי להיות במועצת התלמידות!(המורה קרציהההה) מה השיר האהוב עליך?אין ספציפי...
מה הלהקות האהובות עליך?ארוך: Alice in Chains Audioslave The Doors Dream Theater Faith No More Led Zeppelin Megadeth Metallica Mr. Bungle Muse Opeth Pain Of Salvation Pearl Jam Pink Floyd Porcupine Tree Rage Against the Machine Red Hot Chili Peppers Soundgarden The Who (סודר בסדר הABC ע"י האייטונס המהולל שלי) את יודעת שאנחנו חייבות לעשות משהו בקשר לקרציות מהכיתה שבטוחות שאנחנו חברותיהן? כן.. נשבר הזין...התעייפתי מלנסות להיות חביבה

../images/Emo6.gif אפרופו מפגרות שחושבות שאנחנו חברות!

היום אחרי מתמטיקה עומר ביקשה ממני חיבוק ואמרתי לה לא והלכתי
והיא נעלבה

hitchhiker218

New member
היום כשהיא עברה אמרתי

"מתחו מפרשים! הרימו עוגן!!!" חחחחח היא גם נעלבה
אנחנו זונות:|

../images/Emo6.gif

אממ כן אנחנו זונות אבל היא לא טלית שכולה תכלת. חוץ מזה שאני לא עושה את זה מרוע,הייתי צריכה להעתיק באנגלית ואם לא הייתי אומרת לה לא היא הייתה קודחת! חוץ מזה שנמאס לי להיות נחמדה לכולם :S

אביה

מתי את צובעת לג'ינג'י? מה את תלבשי להופעה של אורפנד לנד? אההה...שכחתי שאת לא באה בסוף
כמה בנות היו איתך היום בשירותים בזמן התפילה? האם ראית שלג השנה? כמה פרקים של העונה השביעית של שנות השבעים הספקת כבר לראות?

hitchhiker218

New member
חזקוש היקר:

מתי את צובעת לג'ינג'י? לעולם לא... אני עלולה להיות כמוך וזה סיכון שאני לא מוכנה לקחת...:) (האמת אני בטוחה שבשלב כלשהו אני אצבע לאדום אבל לא לג'ינג'י
) מה את תלבשי להופעה של אורפנד לנד? אההה...שכחתי שאת לא באה בסוף -לא מצחיק! צואה!!! מהיום אני אעשה לך ריגשי-ראה הוזהרת! כמה בנות היו איתך היום בשירותים בזמן התפילה?למעשה היום לא הייתי בשירותים. התפללתי!(היה לי בוחן במתמטיקה והוצאתי 100-זה עבד!) האם ראית שלג השנה? טרם... רוצה לבוא איתי לטיול בחרמון? חחחח כמה פרקים של העונה השביעית של שנות השבעים הספקת כבר לראות? 10D: אתה?

nothingman1

New member
אם התכוונת ל-"ריגשי" של קצרים

אני חייב להעיר שזה אחד מהקטעים התותחיים ביותר!

יא, עכשיו אני יודעת איזה שם מסתתר מאחורי הניק

^^ מה הצבע שיער שלך? יש לך חיות מחמד? ^^ חיה אהובה: צבע אהוב: תארי את הגבר/אישה המושלם/ת בשבילך: מהו גילך? מקור ציטוטך המקסים בחתימה: 25 מילים על עצמך:

hitchhiker218

New member
כן.. אביה זה הוא שמי../images/Emo3.gif

מה הצבע שיער שלך?חום יש לך חיות מחמד? ^^ נופ חיה אהובה:דולפינים...
צבע אהוב:ירוק תארי את הגבר/אישה המושלם/ת בשבילך: אדיש...אני לא מסוגלת שירעיפו עלי אהבה:| חחחח יש בעיה.. כן מהו גילך?15 וחצי מקור ציטוטך המקסים בחתימה:CSI עונה שניה... ציטוט של רוצח מטורף
25 מילים על עצמך:אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אוהבת לספר על עצמי ב25 מילים:)

nothingman1

New member
אביה

קוראים לאבא שלך "יה"? מה את אומרת על הדיסק של ספייראל ארכיטקט? האם פרל ג'אם היא הלהקה האהובה עליך? ראית את המערכון בקצרים שריקי אומרת לשמוליק בצורה מרמזת שרק הם נשארו במשרד, ואז היא מעיפה את כל הדברים שנמצאים על השולחן ואז... (אני אפסיק כאן למקרה שלא ראית ואז תוכלי לראות ולהנות)? כמה דיסקים מקוריים יש לך? מה האלבום האהוב עליך של פיית' נו מור? מייק פאטון או אדי ודר? למה את לא באה לאורפנד?

hitchhiker218

New member
קרני יקירי-שלומות=]

קוראים לאבא שלך "יה"? לא לביולוגי...
מה את אומרת על הדיסק של ספייראל ארכיטקט? אני אומרת שאני מאוד אשמח כשתצרוב לי אותו! האם פרל ג'אם היא הלהקה האהובה עליך?בהחלט ראית את המערכון בקצרים שריקי אומרת לשמוליק בצורה מרמזת שרק הם נשארו במשרד, ואז היא מעיפה את כל הדברים שנמצאים על השולחן ואז... (אני אפסיק כאן למקרה שלא ראית ואז תוכלי לראות ולהנות)?לא!
שים קישור
כמה דיסקים מקוריים יש לך?מתביישת...(מר "לי יש 100") אממ 45... מה האלבום האהוב עליך של פיית' נו מור? אבק מלאכים לחלוטין...כל שיר
אגב, שלך?
מייק פאטון או אדי ודר?אתה ממש לא עושה לי את זה!! למה את לא באה לאורפנד? כיוון שאמי חוששת... (הטרידו את אחותי בבארבי והיא לא מרשה לי...) אבל אני מתנחמת מהעובדה שאני כנראה אהיה בהופעה של מייק.. תהנה גם בשבילי?

hitchhiker218

New member
אוייי ראיתי את זה!../images/Emo6.gif

זה פשוט ענק! קרני.. אתה יודע שרק אתה ואני פה...|גבות3| חחחחחחח אוי זה פשוט מערכון אדיר
ונתראה בהופעה של מייק...(ואל תשכח את הדיסק של ספירל
אחרת אתה תשתעשע על חשבוני עוד הרבה...חחח)

nothingman1

New member
כמובן שלא אשכח

אני לא אצרוב בכוונה מה עדיף- להפסיד דיסק, או להמשיך לצחוק עליך לעד? נראה לי שהתשובה ידועה

hitchhiker218

New member
גם אני אוהבת אותך!D:

אתה מפיק הנאה דרך התעללות בנפשי העדינה... אתה לא הראשון ולא האחרון! אבל אל חשש... אני זוכרת.. ומיום ליום אני אוספת לי סיבות למה אני צריכה ללכת איתך מכות:) בידיעה ברורה שאני אנצח....(אתה תהיה כפות כמובן!)

למעלה