ראייה..

xxclinsxx

New member
ראייה..

בספר הסוד, הכותבת רונדה בירן, כתבה שהיו לה משקפיים, ואז יום אחד היא באה לשים את המשקפיים עליה, והיא קלטה שבעצם היא יכולה להחזיר לעצמה את הראייה הטובה, ותוך 3 ימים היא הצליחה (או משהו כזה). ועכשיו לשאלה.. אני מרכיב משקפיים, ואני רוצה להחזיר לעצמי את הראייה הטובה.. איך בדיוק אני מתחיל לעשות את זה? תודה לעונים!

תראה, זה נורא ספציפי מה שאתה דורש.

אתה רוצה לא רק ראייה טובה, אלא גם שזה יקרה דווקא בדרך נס. זה קצת נכנס לקטגוריה של להגיד ליקום איך לעשות דברים, ולא רק מה אתה רוצה. יש כמה דרכים להחזיר לעצמנו את הראייה הטובה. הפשוטה אך היקרה שבהן היא ניתוח לייזר. עשיתי ניתוח כזה לפני כ-7 שנים, ואני עדיין חושבת שזו המתנה הכי נפלאה שנתתי לעצמי. ישנם תרגילים לשיפור ראייה. יש מומחים לתרגילים כאלה, ויש ספרים. אבל זה לא יקרה תוך שלושה ימים. אפשר פשוט ללכת לקנות עדשות מגע. וכאן מגיעה השאלה החשובה: למה בעצם אתה רוצה להחזיר לעצמך את הראייה הטובה? המון אנשים חיים בשלווה עם המשקפיים שלהם. מה אתה מקווה להשיג ע"י שיפור הראייה?

SummerSpirit

New member
3 ימים אמין בעיניך?

לדעתי לא. תלך עם המשקפיים ותגיד לעצמך כל הזמן שאתה הולך בלי ותודה ליקום על המתנה שקיבלת, על זה שאתה רואה מצויין בלי משקפיים.

למעלה