ראיונות לקורסים

MS6

New member
תשובה ונצל"ש...

קודם כל חובה לעשות אותם, אצלי למשל כבר כולם עברו ראיונות, אני מאמין שהרוב הגדול של היוצאים לקורסים, 70-80%, כבר עברו את הראיון. את הראיון עושים במצודת זאב שבתל אביב, על מנת לעבור ראיון אתה צריך להודיע למפקדת המעו"ז שלך שאתה רוצה לצאת לקורסים ולבקש ממנה מועד לראיון. ולגבי הנצל"ש... עד עכשיו יש מספר יחסית נמוך של נרשמים לקורס ג', בעוד לקורס ד' וקורס ב' יש מספר נרשמים גבוה יחסית. קורס ג' זה הקורס, לדעתי, החשוב ביותר והמהנה ביותר. חבר'ה שיצאו לד' שנה שעברה וסתם עולים לי' שלא עברו עדיין ראיונות- חשוב שתגיעו לקורסים. גם בשביל שתהיה כמות גבוהה של חניכים בג' וגם בשבילכם, קורס ג' הוא קורס שבאמת מכניס אתכם לעניינים בנוגע לבית"ר, גם מבחינת הדרכה וגם מבחינת אידיאולוגיה. מי שיצא בשנה שעברה לקורס ד' ולא רוצה להגיע- לדעתי עושה טעות שיצטער עליה הרבה זמן. אם נהנתם ככה בקורס ד' (ואני יודע שנהנתם) אתם תהנו הרבה יותר בקורס ג'. אל תעשו משהו שתצטערו עליו אח"כ!!!

קורס ג'

אם אני אצא זה לקורס ג' כי ד' לא בשבילי ובלי מינימום קורס אחד אני לא יכול ללכת ל-ב'...ככה שמה שנשאר זה ג'... ולדעתי קורס ג' יחסית באים הרבה מבנימינה...(יחסית!!) חוץ מיזה קיבלתי חוברת הדרכה לראיון,זה רק מה שצריך לדעת?

למעלה