ראיון

אליסה13

New member
../images/Emo13.gifתודה רבה ליאור

תמונה מושלמת כמו תמיד יאאאא יש לה קוקס כמו שלי יש יש לי תיסרוקת כמו של אהבת חיי הנצחית המושלמת שלי איזה אושר עילאי תודה רבה רבה ליאור

RTur

New member
חחח כולם רק מגיבים על התמונה..

אף אחד לא קרא את הכתבה?

קראו לא נראה לי שממש הבינו ../images/Emo6.gif

בטעות שירשרתי את זה להודעה למטה ..

tori amos1

New member
אתה צודק!

ראיתם מה זה? בגלל שהיא ישראלית לא מקבלים אותה לתפקידים? שחקנית טובה, ועוד פרסייה שמתאימה לתפקיד. הם מעוניינים להכנס לפוליטיקה או לעשות סרט על רמה? אין קשר בין שני הדברים וזה מעצבן אותי שרק בגלל זה לא קיבלו אותה. הפסד שלהם. ד"א, אני די חדשה פה. כאילו... הייתי פה פעם אבל מזמן לא כתבתי (קוראים לי עדן). הייתי חייבת להגיב פשוט =]

RTur

New member
אז.. ברוכה השבה ../images/Emo13.gif

נשמח אם תחזרי לשירותינו.. אם בטח יצא לך לקרוא המצב שלנו בפורום די בקאנטים ותפוז רוצים לסגור אותו.. אז עוד אנשים יעזרו לנו מאוד כדי שמס' ההודעות בפורום יעלה. אז עדן, את מוזמנת ביותר לחזור לכתוב כמו פעם ולספר לנו קצת על עצמך בשביל אלה שלא הכירו אותך אז (תפתחי הודעה חדשה כי ההודעה הזאת כבר לא קופצת למעלה ולא יראו אותה.. אני במקרה ראיתי אותך). בקשר למה שכתבת - צודקת בהחלט. ממש מציק שבמאים, מלהקים ומפיקים בוחרים להתעסק בפוליטיקה ולוותר על שחקנים בגלל מוצאם ולהסתפק בשחקנים פחות טובים. את הצופה הממוצע ממש לא מעניין מאיפה כל שחקן מגיע ומה דיעותיו הפוליטיות.. לא ראיתי שזה הפריע למישהו שבערך 20 שחקנים ישראליים ו-20 שחקנים ערבים הופיעו בסרט של אדם סנדלר "אל תתעסקו עם הזוהן" והסרט היה להצלחה גדולה. לא ראיתי שזה הפריע שגל גדות משחקת ב"מהיר ועצבני 4"... אז מה הסיפור?

למעלה