ראיון עם...

TanSun

New member
ראיון עם...

הראיון הראשון יעשה עם....... CrazyYoYo תןכלו לשאול אותו שאלות והוא יענה אלא אם השאלה גסה מידי או אישית והוא לא ירצה לענות. אני אתחיל. 1. בן כמה ומאיפה? 2. יש לך חברה? 3. שיער ארוך או קצר? 4. איזה מוזיקה אתה שומע?

...---->

מה הדבר שהכי הייתי רוצה שיקרה? בן אדם מיוחד בחיים שלך? מה השיר האהוב עליך?

CrazyYoYo

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

מה הדבר שהכי הייתי רוצה שיקרה? שכבר יגיע חופש פסח וניסע לאילת בן אדם מיוחד בחיים שלך? אמאבא מה השיר האהוב עליך? זה משתנה כל שבוע בערך.. כרגע אני שומע בעיקר את Eminem - Business

CrazyYoYo

New member

1. בן כמה ומאיפה? 14 (עוד חודשיים) מרעננה 2. יש לך חברה? לא 3. שיער ארוך או קצר? קצר 4. איזה מוזיקה אתה שומע? באופן כללי אני שומע הכל. אין לי סגנון מסויים שאני אוהב לשמוע יותר מאחרים.. אבל ברגע זה את Simple plan - Welcome to my life

KiShKooSh

New member
פנוי להצעות../images/Emo8.gif?

טוב ביקי להפסיק לפני שמאשימים אותך בפדופיליה

KiShKooSh

New member
טוב נו לא נורא../images/Emo3.gif

במילא אני לא אצא עם קטינים
(ועוד כאלו שבכלל לא פגשתי..) מה לעשות, חייבת שיהו מבוגרים ממני

R o n 2 5 6

New member
חן../images/Emo9.gif

מה נשמע? מהי לפי דעתך משמעות החיים? כמה פורומים יצא לך לנהל/בכמה פורומים אתה מנהל כרגע הניק שלך אדום בפורום מסויים? זהו
,אז בהצלחה בהמשך ניהול הפורום

השאלות שלי ../images/Emo9.gif

מה הדבר שבחיים לא תעשה?
איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים?
כיצד אתה מתכנן לפתח את הכשרון שלך (הלא אנחנו בפורום כשרונות צעירים
)

CrazyYoYo

New member

מה הדבר שבחיים לא תעשה? צניחה חופשית
איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? נוהג באוטו עם גג נפתח בדרך לאילת עם כמה חברים
כיצד אתה מתכנן לפתח את הכשרון שלך (הלא אנחנו בפורום כשרונות צעירים
)? אני עדין מאוד צעיר ואני לא מוצא לנכון להתחיל לתת את המקסימום שלי בתחום הזה כרגע. אבל עוד כמה שנים..

CrazyYoYo

New member

מה נשמע? קצת עייף.. אבל בסדר מהי לפי דעתך משמעות החיים? לאהוב ולהיות נאהב כמה פורומים יצא לך לנהל/בכמה פורומים אתה מנהל? ב-10.10.05 הצטרפתי לניהול פורום היכל התרבות יחד עם בן, אחר כך פתחתי את פורום פספוסים, אז היכל התרבות נסגר בגלל שהתוכנית נגמרה ועכשיו אני ובן פתחנו את הפורום הזה.. סה"כ 3. כרגע הניק שלך אדום בפורום מסויים? תלוי אם אתה מחשיב את "פורום כשרונות צעירים"
אבל חוץ מיזה לא.

למעלה