ראיון עם...

ראיון עם...../images/Emo108.gif

נגנב מאוף טופיק... כל כמה זמן אני אבחר מישהו שאותו חברי הפורום מראיינים, כל חבר פורום יוכל לכתוב שאלה 1-5, המרואיין חייב לענטת בכנות.
אם יש כאן מישהו שמכיר את המרואין אישית, הוא מתבקש לא לשאול שאלות, ואם הוא שאולה המרואין לא חייב לענות לו... (כדי למנוע אי נעימות וכו')
אם מישהו לא הבין הוא מתבקש לשרשר להודעה זו את הסמיילי
מי שרוצה להתראיין ישלח
מי שנגד המשחק ישלח
כל הערה נוספת תישלח עם הסמייל

סתיו מם

New member
את מי את רוצה לראיין../images/Emo35.gif

את חברי הפורום כאילו?
זה רעיון נחמד מאוד! אני יכולה לעזור אם את רוצה...

הסבר נוסף...../images/Emo15.gif../images/Emo108.gif

כל מי שרוצה להשתתף במחשק (גם לשאול שאלות וגם להתראיין) צריך לשרשר
כל כמה זמן אני אבחר מישהו ממי שרצה להתראין, ואפתח שרשור בו אגיד את שם המתראיין ואת שם המשתמש שלו, וכך גם את גילו.
כדי להתראין יש לשלוח
ואת הפרטים הבאים: שם גיל ואיסקיו/מסנג'ר/אימיל...
כל הנרשמים יוכלו לשאול את המרואין עד חמש שאלות, המרואין מחויב לענות עליהם (מי שמכיר את המרואין אישית מתבקש לא לשאול אותו שאלות...) מי שישתתף הכי הרבה בכל פעם התראין בפעם הבאה (במידה והוא נרשם למרואינים)
כל מי שרוצה להתראין צריך לקחת בחשבון, שהשאלות יכולות להיוןת אישיות וכו' וכו', במידה והמרואין לא עונה על השאלות - הוא יפסל, ומישהו אחר יתראין במקומו. המטרה להכיר את חברי הפורום טוב יותר ולדעת עליהם דברים רבים יותר. בעיקרון זה מין משחק: קודם מראינים את כולם, כל ראיון אתם מדרגים עד כמה הוא היה מענין, הראיניות הכי מענינים יעברו לשלב הבא, שם יתראינו שנית בסופו של דבר נקבע את החבר הכי מענין. הערה לבנות (סתיו רוני ודנה): אתן לא חיבות לענות על כל השאלות בגלל שכמו שהבנתי אסור לכן למסור יותר מדי פרטים על עצמכן, אך עצם העובדה שלא תענו על הכל יפחית את סיכויכן לנצח...

למעלה