ראיון עם DC

סאמוואן

New member
תודה רבה../images/Emo140.gif

חח למרות שראיתי את זה כבר...עדיין ממש תודה ששמת פה.. וברוכה הבאה

Alarma

New member
תודה ../images/Emo24.gif

ראיתי שיש שם עוד ראיונות עם שאר הטופ 5 אבל הבאתי את של קוק בלבד :) (מיותר לנחש אני עוד אחת שזה הפייבוריט שלה מהיום הראשון של התחרות, למרות שהימרתי שארצ'ולטה ייזכה, אבל עם הזמן הוא התחיל להרדים אז אולי הקהל יצביע ברגליים ודיויד קוק בתקווה ייזכה השנה)

childling

New member
מרדים ביותר. שלא לדבר על הרעלת המתיקות

המטורפת שיש לי ממנו מאז הפרק השלישי בערך... :/

גרייסי, האחיינית שלו ../images/Emo13.gif

(הבת של אחיו אדם). תודה על הקליפים. הקודם היה מצויין... רק קצר מדי.

Alarma

New member
אוווווווו הם כאלה חמודים :)

אני נמסה. כל המידע הזה שזורם לאחרונה על דיויד קוק רק גורם לי לחזור להערצה ילדותית חסרת פרופורציות. כיוון שאני זקנה, אני ממש צריכה TO SNAP OUT OF IT אני בגילו של דיויד קוק! (הממ,יש לי סיכוי איתו אתם חושבים? :) ) בכל מקרה, הוא נראה לי הבנאדם הכי מקסים, אינטיליגנטי, ומוכשר...שקיים כרגע על הפלנטה :) הוא המועמד הכי מוצלח שיכל ליפול על הפקת אמריקן איידול, הם לא מבינים שהם זכו בלוטו עם מתמודד כזה... אני ממש מקווה שאחרי התחרות הזו נשמע ממנו הרבה, התרגלתי לחכות כל שבוע לביצועים.. זה ייחסר לי :) אבל אם זה כבר נגמר, אז שהגביע (כן, אני יודעת שאין גביע,או כתר) יהיה שלו!

מותק, תצטרפי למחנה

את מוזמנת לקומונה, הגיל שלך ממש לא רחוק מהגיל הממוצע אצלנו.
אני בת 24, ואני מכירה הרבה מאוד נשים שכופלות אותנו בגיל ומוציאות לא פחות "הערצה ילדותית" מול הקוקר. מקווה שזה גורם לך להרגיש טוב יותר... את בחברה טובה.

השעות

New member
תרגישי בנוח

אני יותר זקנה וחוץ מזה יש נשים בנות 40 ו-50 במצב דומה קוקי D חוגג על ההורמונים של כל נשות העולם
תודה על הסירטונים

Alarma

New member
הו תודה לכן עכשיו באמת נרגעתי ../images/Emo6.gif

אולי אבל זו מגיפה! כן אבל בנות ה-40 וה-50 בטח נשואות+3 אני עוד חיה בסרט שיום יבוא אתקל בו ונחיה באושר ועושר :) סתם, לא ממש. אבל מותר לחלום!

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif

אני רווקה, עוד מעט בת 20, פנוייה להצעות.
ותאמיני לי, גם הנשואות/גרושות עם הילדים מפנטזות על רנדוו-יים עם קוקי.

LeAnnDylan

Well-known member
היי את מפורום סופרנטורל

נראה לי לפחות
אם לא אל תתייחסי><

Alarma

New member
כן מסופרנצ'ורל וגם ג'נסן :) ועכשיו אני גם פה

אלוהה! האמת שלא התבטאתי בפורומים המון זמן אבל עכשיו שהתחלתי אני לא מסוגלת להפסיק..

למעלה