ראיון עם ריין - Interview with Rain

Thats So Roi

New member
ראיון עם ריין - Interview with Rain

לפני מספר ימים ערכתי ראיון עם ריין שהשתתפה בבית המתחילות מחדש הראשון. להלן הראיון מתורגם. בסופו, יש פניה אישית מריין אלינו הצופים: 1) מדוע החלטת ללכת ל"מתחילות מחדש"? הייתי מוכנה לשינוי בחיים. באותו הזמן גרתי בדיור ציבורי. אף על פי שהצטרפתי לאוניברסיטה, הרגשתי תקועה ומבולבלת בנוגע לחיי. 2) איך השתנו חייך מאז "מתחילות מחדש"? ובכן, עכשיו אני יודעת מי אני ומה המטרה שלי בחיים. 3) מה את עושה בימים אלו, לאחר "מתחילות מחדש"? האם את עדיין גרה בשיקאגו? אני בתקופת מעבר. אני מאמנת אישית מוסמכת, ואני עובדת כדי לתרגל את יסודות האימון שלי. אני אוהבת לאמן ואני טובה בזה! אני כרגע גרה ב-South Bend, אילינוי. 4) מהן התוכניות שלך לעתיד? התוכנית של חיי היא להיות מאמנת אישית מומחית, ושביום אחד תהיה לי תוכנית טלוויזיה משלי. 5) האם נשארת בקשר עם הנשים של "מתחילות מחדש"? תוכלי לספר לנו מה הן עשו מאז הסיום שלהן? כולן היו עסוקות מאוד ביצירת החיים החדשים שלהן. אני מנסה להישאר בקשר כמה שאפשר. 6) מה דעתך על המאמנות רונדה, ראנה ואיאנלה? אני חושבת שכולן נשים מדהימות, ולכולן יש דרכים ייחודיות להעשיר את החיים של בנות "מתחילות מחדש". 7) אם את יודעת ורוצה לשתף אותנו, מדוע ראנה, המאמנת בעונה ה-1, עזבה את התוכנית? אם תלכו לאתר של ראנה בכתובת www.diamondcutterllc.com , מצוי שם הסבר מפורט. 8) לאחר שסיימת, האם צפית בתוכנית? מה חשבת עליה? מה את חושבת על העונות השניה והשלישית (אם צפית בהן)? כן, צפיתי בתוכנית. זה היה מוזר לראות אותי בטלוויזיה. לעתים היה לי קשה לצפות. אני חושבת שזה היה מצחיק, אבל בסך-הכל הנושא של "מתחילות מחדש" היה נהדר. הייתי כה עסוקה ביצירת החיים החדשים שלי, כך שלא ממש צפיתי בעונות השנייה והשלישית. 9) תוכלי לתאר יום טיפוסי בבית "מתחילות מחדש"? הדרך הטובה ביותר לתאר זאת היא: אוניברסיטה לחיים עם מטרה. 10) האם פגשת אנשים שצפו בתוכנית? מה היו התגובות? אני עדיין, כמעט כל יום, פוגשת אנשים שצפו בתוכנית. הם אומרים שהם נהנו ממני ושואלים על החוויה הכללית. 11) לפני 11 ימים [נכון למועד הראיון] חגגנו את ראש השנה היהודי. במה את מברכת את הצופים הישראליים של "מתחילות מחדש"? אני מאחלת לכל הצופים הישראליים שהרוח שבה חוגגים את ראש השנה [יש לציין שריין היא זו שהשתמשה במושג "Rosh HaShana", אף על פי שאני כתבתי "Jewish New Year"] לא תעזוב את הלבבות שלכם בכל השנה. התקווה שלי עבור כולכם היא שחלומותיכם יתגשמו. ארצה להוסיף שאם מישהו ירצה להתחיל מחדש, אני יכולה להיות המאמנת. הייתי רוצה לפרסם את האי-מייל שלי: [email protected], ואם יש איזשהו צורך לדוברת, אני אשמח לבוא למדינה שלכם לעזור. אני אוהבת את כולכם! יש לי מספר שאלות לצופים: מה דעתן של הנשים בישראל לגבי "מתחילות מחדש"? מה דעתן לגביי? מה אתן מרגישות שדרוש בישראל כדי לחזק ולהעצים נשים? איך אני יכולה לעזור? ובכן, זהו הראיון עם ריין. אני אישית התרשמתי שמדובר באישה מדהימה וגדולה-מהחיים. בכל ההתכתבויות שלי איתה, התרשמתי שהיא מוכנה ואוהבת לעזור (היא הציעה לעזור ולבוא לישראל). כולכם מוזמנים לענות על השאלות שלה כאן, או לשלוח לה באופן פרטני אי-מייל. אני בטוח שהיא תשמח לעזור. בנוסף, נתתי לה את כתובת הפורום (אף שהיא לא דוברת עברית), כדי שהיא תתרשם אם תוכל להשיג תרגום.

t a m i 2 5

New member
כל הכבוד על היוזמה. באמת. ויפה מצידה שענתה

ולא ניפנפה. אני שמחה שהיא מתקדמת בחיים. אני דיי בטוחה שהיא הייתה תקועה במקום שהייתה אילולא נכנסה לבית מתחילות מחדש אז זה מדהים לראות את השינוי שזה עושה ואנחנו עדים לכל זה.

Thats So Roi

New member
(אני בן) נכנסתי לאתר שלה

יש לה אתר (נדמה לי שהוא מופיע בקישורים), נכנסתי ורציתי לשאול אותה מספר שאלות. כך יצא שהחלטתי בסוף לערוך איתה לראיון לכבוד הפורום, והיא כמובן שמחה.

Y. Welis

New member
יהיה מעניין לראות אותה כאן...

יפה שהיא החליטה על אימון. יש לה בלי ספק יכולת להפיח השראה באנשים (גם הכומר הצעיר מהעונה הראשונה אמר לה משהו כזה). אני מקוה שהיא באמת תצליח, כי יש לה סיכויים.

למעלה