ראיון עם קארין

• פותח הנושא l86
  • פורסם בתאריך

l86

New member
ראיון עם קארין

http://10tv.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1123563

היא אומרת שהיא נעשית קצת רעה כשהיא שותה, אני חושבת שזה קורה לה גם בלי לשתות.

פליפ2

New member
חחחחח

איך מרטין צדקה לגביה. בתכנית נשמע שהיא אוהבת אותו . כתבה לו מכתב אהבה. חוץ מזה שהוא יודע להעביר אליה ביקורת. כמו על הדלקת הנר. אולי זה מה שאלדד צריך משהי שתהיה קצת רעה ולא תיפול לרגליו

l86

New member
איפה? אתמול? לא שמעתי את הקטע הזה.

היא אמרה שהיא כתבה לו מכתב אהבה?

כן, הוא נמשך לביצ'יות את זה כבר ידענו: קארין, מרטין, טל, כל האקסיות המשוגעות שלו.
שיהיה לי בריא עם הטעם שלו.....

פליפ2

New member
כן הם סיפרו שהיא כתבה לו שיר אהבה לכבוד היום הולדת. והוא אמר

שהוא לא רוצה להקריא את זה ולהשיאר את זה לעצמו. אפשר להגיד בציות אפשר להגיד נשים חזקות

l86

New member
אה, אז זה הקטע שפספסתי, תודה.

בואי תשלימי לי בבקשה ממה שאת זוכרת, היא סיפרה שהיא כתבה לו מכתב אהבה ואז היא שאלה אותו אם הוא רוצה להקריא ואז הוא אמר שלא? ומה הוא אמר בתגובה, שזה החמיא לו וריגש אותו והודה לה? כל מה שאת זוכרת יעזור לי, תודה.

נכון. למרות שחייבים להגיד שלא חסרות נשים חזקות שהן לא ביצ'יות, וביצ'יות שהן לא חזקות. לא יודעת אם אני אישית הייתי מגדירה את קארין אישה חזקה, היא בעיקר נסיכה מפונקת בעיניי, אבל אני מסכימה שאלדד תופס אותה ככה וזה מה שמושך אותו אליה.

פליפ2

New member
ממה שאני זוכרת היא שאלה אותו אם הוא רוצה להקריא לא מכתב

שיר שכתבה לו לכבוד ביום הולדת. הוא אמר שהשיר היה מאוד יפה והוא לא רוצה להקריא אותו אלה להיות איגוסטי ולהשאיר אותו לעצמו

l86

New member
אוקיי, תודה

טוב, אז קצת עבר לי הכעס עליה אם היא כתבה לו מכתב כמו שרציתי ושהוא אהב את זה.

אני לא שונאת אותה, ואני מאמינה שהיא באמת אוהבת את אלדד, אני רק חושבת שהיא לא תמיד מעריכה אותו כראוי ולפעמים מנצלת את טוב הלב שלו, היא צריכה להבין שגברים כמו אלדד הם נדירים. היא גם סתם חשבה שהוא נגדה ושהוא מחפש לריב איתה. (היא ממש הוזה ריבים בראש שלה, בעוד שהוא מסכים איתה על הכל, הוא רק התנגד להדלקת הנר בשבת מסיבות דתיות, למה היא לקחה את זה כל כך קשה?)

פליפ2

New member
כמו שאמרת הוא יותר מדי טוב איתה. והיא התרגלה כול דבר שהיא

אומרת הוא מקבל. והכול חום ואהבה. אז שהוא מפגין עמדה קשוחה בנושא שחשוב לו היא נכנסת לסרטים.
גם אני לא מבינה את הקטע שלהם נגד ילדים.בעיקר את אלדד שמטורף על האחיינים שלן. והקטע איתם באח היה מרגש. מה הם כול כך אנטי

l86

New member
אכן.

בכלל, שניהם נורא עקשנים אבל אלדד יודע להתמתן לפעמים והיא לא, היא חייבת לצאת תמיד צודקת. סליחה, היא לא אמרה שהיא מתפתחת רוחנית? כי הגישה הקשוחה הזו לא רוחנית בכלל.....

את זה אני דווקא יכולה להבין, הם אוהבים ילדים אבל עדיין לא מסוגלים לחשוב על לגדל ילדים משל עצמם. זה המון אחריות, זה ויתור על רצונות אישיים, על התשוקה שלהם אחד לשני. אבל זה לא אומר שהם אנטי ילדים, כשהם ירגישו שהם מוכנים הם יעשו ילד.

למעלה