ראיון עם ערפד

Spikyyy

New member
ראיון עם ערפד

בחלום הייתי בן עשרים או שלושים. חייתי באירופה איפה שהוא.. והיה דבר מוזר: כל האוירה והלבוש היו שייכים לעבר.. לתקופה בה הכנסיה שלטה במדינה.. המאה ה 16 או משהו.. אני לא בדיוק יודע.. אבל למרות זאת הזמן היה כמו היום והיתה טכנולוגיה כמו היום. ואני זוכר שהיו לי מספר חברים קרובים והיינו הולכים לבארים כל ערב. ולמרות שזה נשמע ממש מטופש אני חושב שהייתי הדמות שבראד פיט משחק בראיון עם ערפד וחברי הקרוב ביותר היה הדמות שווסלי סנייפס משחק בסרט בלייד. שניהם סרטים על ערפדים ושניהם הרגו ערפדים אחרים. ואז אני הולך למסיבה.. נשף גדול כזה.. ואני פוגש בחורה מאוד יפה, והיא לבושה בשמלת כלה, ואני ממש זוכר את הפנים שלה.. אז אני זוכר שהתחלנו לדבר והיה איזה ניצוץ בנינו.. לאחר מכן לקראת סוף הנשף היא נעלמה. הייתי מאוד מודאג והתחלתי לחפש אותה מחוץ לאולם הנשף ואז נתקלתי בה במן מדרגות תלולות כאלו כאשר אני עולה בהן והיא יורדת בהן. דיברנו קצת ואני לא זוכר בדיוק מה קרה אבל אני חושב שהתאהבנו. מאוחר יותר במהלך הערב הזה לאחר שהיא הלכה כבר לביתה (לא היו שעות.. זה היה מן ערב נצחי כזה..) אני זוכר במעורפל איזו סצנה אלימה.. קרב כל שהוא בין כמה אנשים.. ואני זוכר שנפצעתי בצוואר ואז אני זוכר שגם כמה דקות לאחר שנפצעתי וגם בבוקר למחרת.. כלומר שני הזמנים האלו התרחשו באותו זמן.. חברי השחור שכמו שאמרתי מקודם היה בעצם הדמות בסרט בלייד אומר לי שננשכתי ע``י ערפד.. ושעכשיו אני ערפד.. ושגם הוא ערפד. ואז הייתי כ``כ עצוב ושבור לב כי לא יכולתי להיפגש עוד עם הבחורה הכ``כ יפה בשמלת כלה.. כי התאהבנו ועכשיו הופרדנו ע``י עצם הפיכתי לערפד.. כלומר חי רק בלילה.. צמא לדם.. הנפש השתנת וכו וכו.. ואז אני זוכר שהייתי בשדה פתוח עם חברי השחור ובשדה הזה היו כבישים וגורדי שחקים מצד ימין, ומצד שמאל ממש סמוך לכל גורדי השחקים האלו היה כפר... ואז אמרתי לחבר שלי ``אוי למה זה קרה עכשיו! למה עכשיו?!`` ואז הוא אמר ``אל תדאג, אתה תתרגל להיות ערפד``. אני זוכר שאלו היו השעות של לפנות בוקר אבל ראיתי ממש טוב בחושך.. אז אמרתי לו שאני רוצה להרוג את כל הערפדים המנוולים האלו כמו שהוא עושה (בסרט בלייד הוא נלחם נגד ערפדים למרות שגם הוא ערפד) ואז הוא אמר לי ``תסתכל סביב.. אתה רואה ערפדים?`` שאלתי אותו ``איך אני אדע מי ערפד ומי לא?`` הוא אמר ``אתה תדע כשתראה`` אז ראיתי אישה בערך בגילי, לא כ``כ יפה בשמלה שחורה, התנפלתי עליה ורציתי לנשוך את צווארה אך במקום זאת שברתי אותו... אז חבר שלי צעק לי ``היא לא היתה ערפד!`` לאחר מכן התחלתי פשוט לרוץ לאורך השדה וזהו... השאלה שלי לגבי החלום הזה היא... מה לעזאזל?!
 

Tangled_Heart

New member
אני מרגישה חסרת תועלת אבל....

אני חייבת להגיב ב-וואו!... כמה מוזר... פתאום אני קוראת גם חלומות של אחרים, ואנשים, יש לכם את התת מודע הכי מגניב שיש : )
 
ערפד עם לב שבור...

היי ספייקי! חלומך מתעסק בבעיית ה``לב השבור`` שלך, עליה דיברנו כבר. בחלומך אתה מדמה את הגברים לערפדים צמאי דם, הדם יכול להיות גם תשוקה לאהבה עם כל מה שמשתמע מכך... יצאת לצייד ומצאת בחורה, ואתה חושב שהתאהבתם...שים לב! אתה ``חושב``. משהו בך יודע בידיוק את התשובה על טיב הזוגיות שהיתה ביניכם, ובכל זאת אתה בוחר להתעלם ולשקוע במרה שחורה. בהמשך היא נעלמת לך ואתה רואה את עצמך חוזר לימי ערפדותך=רווקותך. בחזרה לצייד. רק שהפעם אתה קצת יותר דומה לדמות של ``בלייד``. כאילו והרסו לך את החיים והחברה שלך נמצאת עם החבר הכי טוב שלך...אתה מחפש נקמה. בהמשך אתה משתפך בפני חבר שלך על מר גורלך. כנראה שיש אחד כזה גם במציאות. קשה לך עם האבדה והתקופה הזו מאוד קשה לך...יותר מידי רחמים עצמיים. הכאב שלך בזמן האחרון גורם לך לפגוע באנשים חפים מפשע. אתה בתקופה רגישה ושיפוט דעתך מטושטש....כדאי לך להקשיב יותר לחבר שלך. חלומות פז, רואה בכוכבים.
 

leeloo

New member
השפעה

אין לי פירוש לחלומך, אבל אני חייבת להגיד- איזה חלום יפה! כאילו מבחינת הרעיון-יפה מאוד! כנראה שאתה בן אדם מאוד מושפע מסרטים והבגלל זה הרצונות והמסרים הסמויים שמעברי לך החלום הוא באמצעות סרטים שמוכרים לך, ואתה משקיע בהם מחשבה ביומיום! זו אכן תופעה מוכרת מאוד, שגם באה לידי ביטוי אצלי! יש לי המון חלומות, שבעצם אני חושבת שאני נמצאת באותה סיטואציה כמו בסרט, כי אני אוהבת מאוד לראות סרטים, וזה גם תחום שאני עוסקת בו ביומיום שלי- מגמת קולנוע, שבה אני צופה בהמון סרטים ומנתחת אותם! כיף לא רגיל!! אז שיהיה לך רק לילה טוב וחלומות מתוקים מתוקים! :) לילו
 
למעלה