ראיון עם עירון!
[חע, זה חרוז P:] טוב, אז בטח חשבתם שתמצאו פה קישור לכתבה או הפניה לעיתון, אבל לא... אמרתי שבקרוב יהיו דברים מגניבים? אז בקרוב הגיע! את הראיון הזה כולנו נעשה ביחד! אז אם יש לכם שאלות לעירון... זה הזמן. את השאלות תשלחו לי למייל [email protected] ובימים הקרובים אני אעלה אותן עם התשובות
רק בקשה קטנה - תשתדלו לא לשאול שאלות סתמיות כמו "מתי יש לך יום הולדת" וכאלה, כי זה שאלות שכל אחד פה כמעט יכול לענות עליהן. ומצד שני, גם לא לשאול שאלות פרטיות מידי כמו "כמה זמן אתה ואשתך ביחד" כי זה לא לעניין. מה כן אפשר לשאול? שאלות על המוזיקה, הנגינה, הלהקה, תחביבים אישיים, וכו'... את השאלות אפשר להעביר עד מחר ב8 וחצי בערב. ומחר באותה שעה נפגשים פה כולם למרתון הצבעות מטורף!!! מקווה לראות פה את כולם...
מעבר לזה, מי שעדיין לא התקשר היום לבחירות לבקש את בדד, מוזמן לעשות את זה עכשו... 03-6066860 יהיה מגניב!
[חע, זה חרוז P:] טוב, אז בטח חשבתם שתמצאו פה קישור לכתבה או הפניה לעיתון, אבל לא... אמרתי שבקרוב יהיו דברים מגניבים? אז בקרוב הגיע! את הראיון הזה כולנו נעשה ביחד! אז אם יש לכם שאלות לעירון... זה הזמן. את השאלות תשלחו לי למייל [email protected] ובימים הקרובים אני אעלה אותן עם התשובות