ראיון עם עדי כהן

• פותח הנושא drez
  • פורסם בתאריך

drez

New member
ראיון עם עדי כהן

כוכבת המחזמר "כמו בסרט" ועוד מחזות זמר רבים מגיעה להתארח בקומונת "הפסטיגל לדורותיו". אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם בקישור המצורף

איך הסכמת להצטרף לתת הרמה כמו בסרט?

אני חושב שההצגה הזו מבזה את הקהִל, את מורשת הקוִלנוע בארץ ובעיקר אותך, איך הסכמת להשתתף בהצגה כִל כך מטופשת ומצועצעת? צפיתי בהצגה עם קבוצה שִל חברים בערך בת עשרים בני נוער חובבי תאטרון, אף אחד מהם לא אמר שההצגה התקרבה בקצת למשהו שראוי לקרוא לו הצגה... ואת עוד שיחקת באאידה!

Sally Bowles

New member
מור

אני חושבת שהכוונה היתה להשאיר הודעות בקומונה ההיא. בכל אופן - זה עשה רושם של הפקת ענק, של משהו שעוד לא היה בארץ, עם שחקנים כל כך מוכרים ומוכשרים (מיקי, ניצה, יהורם...) ומעבר לזה, זה מחזמר... והיא מתה על מחזות זמר. זה התחום שלה. אז למה שהיא לא היתה מסכימה מלכתחילה לקחת חלק? חוצמזה היא מאוד נהנית שם והיא אוהבת את ההפקה. לא נראה לי שהיא היתה מגיבה לך ישירות על מה ששאלת חחח... בשביל זה יש אותי

RossandRachel

New member
אממ הצגה חביבה...

קאסט מוכשר ומדהים אחד אחד אבל יש בעיה עם השירים והעלילה. השירים בנפרד- מדהים מהמם!!! משהו מעולה!! וגם העלילה בנפרד, אבל לא ביחד.... חוץ מזה באמת שווה לראות רק בגלל הקאסט המושלם: יהורם גאון, שלומי שבת, מיקי קם, ניצה שאול, אביטל לבני, גולן אזולאי, הראל מויאל ועדי כהן... וכמובן הקורוס המוכשר!

למעלה