ראיון עם מודו

ראיון עם מודו

הנה קטע בו אני מרואיין אודות הפורום, החיים ובכלל בנצי מודו, איך אתה מגדיר את עצמך:אמן יוצר,איש רוח או כותב בפורום מחפשי עבודה? אני חושב שכל פרט משפיע עלי במובן כלשהו. אני אצטנע ואגדיר את עצמי כאדם שנמסה להביא משהו מההוויה שלו לעולם. איך הגעת לפורום? בשיטוטי בפורומים של תפוז נתקלתי בפורום הזה. זה היה בערך חודש מאי, בתקופה שיא התסכול כתוצאה מהאבטלה שנכפתה עלי. לא חשבתי אז שהפורום הזה יעזר לי להתמודד עם האבטלה. כמה זמן אתה כבר מובטל? קודם כל אני מסתייג מההגדרה מובטל. זאת הגדרה שמנסה להציג את ציבור דורשי העבודה כבטלנים. ולשאלתי? מחודש פברואר לפני שנה, לאחר סיום לימודי התחלתי לחפש עבודה. מאז עבדתי בכמה עבודות, אך אף אחת מהן לא מצדיקה את התואר שעשיתי. אתה מאוכזב מכך? אני כבר לא מאוכזב, נקרא לזה מיואש. אני כבר כמעט ולא מחפש עבודות שדורשות תואר, אך יש עדיין בליבי תקווה. בעבר תמכת במפלגת שינוי, ואפילו היית חבר בפורום שלה בתפוז. האם אתה עדיין תומך בהשקפת עולמה? יש לציין שבזמן הבחירות הייתי עדיין סטודנט, ולא הייתי מודע למצב הקשה בשוק. כיום ודאי שאינני תומך בעמדות המפלגה.כאשר שר האוצר מבצע צעד ראוי, אני מגבה אותו על כך אך אני חושב שהתייחסות הממשלה לציבור שלנו הנה בלתי מוסרית. חברי פורום רבים לא הבינו את המשפט בחתימתך, תוכל להסביר אותה? המשפט הזה הוא נגד הפקרת ציבור מחפשי העבודה לחסדי השוק החופשי, שהנו אכזר לפעמים.

המשך הראיון

מי אלה ספסרי העבודות זוהי רמיזה לחברות כח האדם, שניסיוני איתן היה קשה. ראיתי את הניצול, הרמייה והכחש. צריך לזכור שחברות כח אדם הנן שחקן חדש בזירה. בעבר עובדים היו מועסקים ישירות ע"י מקום העבודה, וכך הם נפגעו פחות מהם. אתה רוצה לציין שמות של חברות כח אדם שנפגעת מהם? אני לא חושב שזה המקום להזכיר שמות, כמו גם העובדה שלא ניתן לקבל מהן תגובה על הדברים שייטען כנגדם. הפורום |הדגש מה אתה מוצא בפורום? מצאתי קהילה חמה ותוססת, של אנשים השרויים במצבי, קהילה המעודדת, מסייעת ונותנת עצות חשובות מה היית רוצה לשפר בפורום? מפריעות לי הפרסומות מסוג כסף קל ומייד או הצעות להשתתף בשיווק רב שכבתי מה יש לך נגד שיווק רב שכבתי? אין לי בעיה עם מישהו על דעתו נכנס לעסקים הללו, אך יש לי בעיה עם אנשים שבמסווה של הצעת עבודה, מציעים לחברי הפורום, שהפרוטה ודאי לא מצויה בכיסם, להשקיע כסף בעסקים מסוג זה, השקעה שלרוב יורדת לטמיון. התלוננת בנושא ההצפות לפורום תפוז משוב התלוננתי כנגד ההצפות מסוג זה, וביקשתי מהנהלת הפורומים לסייע בנושא למנהלת הפורום. חשוב לי לציין שבעצם התלונה אין לי דבר כנגד אורום מנהלת הפורום. ובעניין זה אני אוסיף שמשעשע אותי לראות חברים חדשים בפורום שמתייחסים אליה כמנהל. זכרו:אורום היא בחורה אם כבר אתה מזכיר בחורות, אתה מרבה להזכיר את השם אירנה מסלרסקי. מה לך ולה? אין בינינו ולו כלום כפי שאתה מנסה להציג זאת. לדעתי, התקופה בה היא היתה חברה בפורום, היתה תקופה בה הפורום הגיע לשיאים חדשים. הועלו כנגדה טענות קשות:שהיא פוגעת באנשים, ומחבלת בתקינות הפורומים אני אמנם לא הדובר שלה ויתכן והיא עשתה דברים לא ראויים, אך היא גם סייעה רבות לחברי פורום שרצו ייעוץ ע"ג במה זו. עיון בארכיון יעיד על כך שהיא סייעה רבות ולסיום, מסר אחרון אני שולח ברכה חמה לכל מי שפועל ונותן יד לפורום הזה. לפעמים אנשים כאן מסייעים רבות למישהו גם מבלי שידעו זאת. תודה רבה ולהתראות במפגש פורום אי"ה. אי"ה?(אם ירצה ה'). נהיית דתי? התקרבת למקורות? אתה נוטש אותנו לפורום חוזרים בתשובה? תרגעו, זה בסך הכל מטבע לשון

amitayg

New member
../images/Emo45.gifבנצי לא ידעתי שאתה כזה כישרוני

כן|בנצי לא ידעתי שאתה כזה כישרוני

duduamar

New member
מי ראיין אותך?

ראיינת את עצמך??

למעלה