ראיון עם ליאת liat....

liat ליאת

New member
אז זהו...

שמבחינת ההלכה מותר לגבר לשאת 2 נשים, אבל אסור לאישה להנשא ליותר מגבר אחד. אז כרגע אני תפוסה

איזה דיפלומטית שאת. עוד שאלה טוב ?

מה את חושבת לעצמך כשאת רואה מודעה ברחוב נגד פאות נכריות ? <ותודה ל חיפושית על השידוך חחחח.>

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני עכשיו שכוב על גבי מרוב צחוק תרימי אותי אה ? את מה זה מה זה חמודה את לומדת מהר את המקצוע חחחחח. את גדולה מהחיים...

אייי מכשפופהלה ../images/Emo67.gif

את מודעת לזה שזה כואב ? ובכלל ההסכם היה שאת מרימה אותי לא מתיישבת עלי

דיו דיו ../images/Emo67.gif

יתכן והיושבת זו את, אבל אני בטח לא זה שעומד שם על ארבע למה אני לבןןן
תודה מאמי

liat ליאת

New member
תשובותי בכיף ../images/Emo13.gif

1. כי תמיד רציתי את השם הזה בלי קשר לשמי המקורי
2. כן, אבל כמובן שהם קוראים לי בשמי המקורי, וכך גם כל מי שמכיר אותי מלפני
3. עיר הולדתי - אני אשדודית מאז ומתמיד
4. את מקצוע הגרפיקה למדתי תוך כדי עבודה. התחלתי כפקידה במשרד פרסום וישבה לידי גרפיקאית שמרצונה הטוב ואני אפילו לא בקשתי, הסבירה לי כל פעולה הכי קטנה שעשתה
5. אני מאוד אוהבת את העבודה הזו, אבל השאיפה שלי היא יותר בכיוון הנהלת החשבונות. מקווה מאוד שאוכל פעם להגיע למה שאני רוצה
6. אני יכולה לשבת על מחשב שעות תוך כדי עבודה. אם אין עבודה - אני לא כאן. גולשת רק בין לבין. לא קורה כמעט שאני פותחת את המחשב סתם כך

לאה יש לי עוד כמה שאלות ודי ../images/Emo67.gif

1. על איזה תוכנות גרפיקה את עובדת ? פוטו שופ, קורל דרו, פריהנד ? 2. שאלה קצת כבדת משקל, אז אם לא בא לך, אל תעני... למה היית רוצה להיוולד בבית דתי, מה רע בלחיות חיים חופשיים לגמרי, זה בגלל האמונה ? 3. האם ראית אי פעם בחיים האמיתיים את אחת מהגולשות בפורום הזה ? 4. האם שוחחת בטלפון אי פעם אם אחת מגולשות הפורום הזה ? (ממש לא משנה עם מי, אני שואל עקרונית) <בא לי לסכם את הראיון הזה, זה על קצה האצבעות שלי, אולי כשהראיון יסתיים ?>

liat ליאת

New member
יואוו הגברבר מככב היום עם שאלות ../images/Emo3.gif

1. עובדת על פריהנד ופוטושופ
2. ברמה העקרונית אני בן אדם מאוד מאמין. גם בן אדם דתי יכול לחיות חיים חופשיים לגמרי. כמובן שיש דברים שבחיים לא אעשה, אבל זה בדם שלי ואני אפילו לא מרגישה שזה ויתור
3. אמממממ בפורום הזה עדיין לא נפגשתי עם אף אחת, מקווה בקרוב שאפגש
4. בבדאי שבטח
5. יאללה סכם
6. יאללה תתפשט
ז. עדיין עם בגדים?
8. ומה אתה אומר על ז'?

רגע רגע

א. אני התפשטתי קודם למה
ציוותה עלי להתפשט, ועכשיו אני בדילמה של החיים, האם להתלבש מהר מהר ולהתפשט שוב מהר מהר, למה ליאת ציוותה עלי ? או להישאר ככה וזה יחשב ? ב. על ז' אין לי הרבה מה לומר חוץ מ"בלעדיו לא הייתי מגיע עד הלום"
ז. אני בלי בגדים יענו כמו שנולדתי, מה עלי לעשות עכשיו ???
אפרופו פוטו שופ זאת אחלה תוכנה, בעבר יכולתי "לשחק" איתה שעות... בקשר לסיכום, אני לא חשבתי על סיכום כללי, זה יקח ימים ושבועות, כאילו רציתי לסכם את התמונה שלך מה שנראה לי שאת, אל תדאגי למרות שיהיו שם דברים לא מחמיאים בלשון המעטה, אני מבטיח להחמיא קצת פה ושם

liat ליאת

New member
להחמיא קצת פה ושם זה בסדר ../images/Emo68.gif

כי אני נהיית ---------->
כשמחמיאים לי יותר מידי. אז רק קצת, ואני כבר לבד אבין שהתכוונת להרבה יותר

ועוד כמה שאלות...

מי יותר דתי בעלך או את? לא בא לך, לפעמים בשבת, לפתוח את הטלויזיה/רדיו, ולדעת, מה חדש בעולם? לסוע לטייל?

liat ליאת

New member
ברמה העקרונית בעלי יותר דתי ../images/Emo150.gif

אבל לא בהרבה. אנחנו פחות או יותר באותו ראש. ההבדל ביננו שאני שמה זין על כל העולם, ומה שהחלטתי - אלך עם זה עד הסוף. והוא יותר ביישן וצנוע
לגבי הויתור של נסיעות בשבת, לפתוח טלויזיה או רדיו - אני אפילו לא מרגישה שזה ויתור, ההיפך! יום שבת הוא היום הכי כייפי, שוכחים מכל העולם וישנים 2 סיבובים רצופים של השעון

למעלה