ראיון עם ליאת liat....

liat ליאת

New member
אסור לראות את שיער ראשה של נשואה

המקור לא בדיוק כמו הפאה, אבל הצבע בול אותו דבר. הפאה שלי היא די ארוכה, חלקה מקלות, בצבע בהיר כמו השיער. בקיצור קארה ארוך
במקור השיער שלי קצת גלי יותר

רגע רגע לא הייתי פה...

שלום ליאת. השאלות שלי: 1. מה המוצא שלך ? 2. אם זה היה בידך באיזה בית היית רוצה להיוולד בבית חילוני או נוצרי או חרדי מה היית בוחרת ? 3. הסקס בגיל 20 היה עם בעלך הנוכחי ? 4. איך הכרת את בעלך ?

liat ליאת

New member
הנה הנה כן היית פה ../images/Emo3.gif

1. אני פולניה מבית טוב
2. הייתי רוצה להוולד בבית דתי ממוצע, לא קיצוני לשום צד
3. לא
4. הכרתי את בעלי בקניון איילון. אני הייתי עם חברה והוא היה עם חבר וטיילנו כל זוג בנפרד בקניון עד שנפגשנו והיא שוחחה עם החבר שלו שהכירה, ומשם הכל היסטוריה

נירהמ1

New member
ליאתוש חביבתי - כל השאלות../images/Emo140.gif

כבר נשאלו, ולכן לא אשאל גם אני. נכנסתי לכאן מאוחר מדי כי חשבתי שאחרי 22:00 אין עם מי לדבר כאן - ושגיתי. מוכרחה לציין, שלמרות שאת חרדית ענית בפתיחות הרבה יותר גדולה ממני. מסירה בפנייך את ה-
. את מקסימה ותמשיכי להיות כך.

liat ליאת

New member
תודה חומד ../images/Emo24.gif

אני פתוחה תרתי משמע
ואין לי בעיה לשוחח חופשי. אני גם עושה חופשי הרבה דברים שכולם מסביבי לא עושים, אבל אין לי בעיה עם זה וכך אני. לבעלי זה לפעמים מפריע, אבל זה מה יש

מירבלי

New member
ליאתושששששש ../images/Emo99.gif

אין לי מה לשאול אותך רק לומר לך שאני
את אישה מיוחדת מאוד

ליאתי - עוד שאלונת

יש כרטיס מועדון? סתם... זו לא השאלה... מה שרציתי לדעת זה.. האם את אוהבת אותי?

sjarjar

New member
וכמה משלי

1. צ'ולנט אשכנזי או חמין ספרדי? 2. מרק רק בחורף? ואם גם בקיץ אז איזה (חם/קר)? 3. סיר לקוסקוס יש? 4. האם הפיאה משמשת אותך להתחפשות במשך היום?

liat ליאת

New member
לא. ממש לא ../images/Emo13.gif

ליאת זהו שמי מאז היכרותי עם בעלי והחלטנו עליו ביחד. השם האמיתי שרשום בתעודת הזהות שלי - לאה

מריני

New member
וגם לי יש כמה...

את נולדת חרדית או שחזרת בתשובה? ואם כן אז מתי ?
היכן נולדת ומתי עלית ארצה (הבנתי ממך שאת עלה חדשה)?
מה התכונה הכי בולטת שלך?
מה היית רוצה לשנות בעצמך, מבחינה חיצונית ופנימית? אני חייבת לציין שאת בחורה מדהימה ומאוד מסקרנת...

liat ליאת

New member
והתשובות...

1. נולדתי חרדית מאוד
2. נולדתי בארץ, אני ממש לא עלה חדשה, רק שלפעמים אני חלה
3. התכונה הכי בולטת שלי - זריזות
4. הייתי רוצה מבחינה חיצונית להוסיף לעצמי כמה סנטימטרים טובים, ומבחינה פנימית - לדעת להתגמש על עקרונות. לפעמים קשה לי עם זה

למעלה