ראיון עם לאה!

Drorrrrrr

New member
ראיון עם לאה! ../images/Emo68.gif

כל הזכויות על ניסוח ההודעה שמורות לNeta558 [מנהלת פורום צמחונות] ©. ראיונות בפורום נועדו להיכרות טובה יותר בין הגולשים. זו דרך לבנות קהילה ידידותית וכמובן, ליצור עוד קצת כיף לכולם. בכל כמה ימים יפתח ראיון חדש עם גולש אחר. כל גולש רשאי לשרשר שאלות לראיון. אנא נסו לשמור את שרשורי הראיון ממוקדים במרואין. אם אתם מעונינים להגיב או לפתח שיחה על אחד הדברים שנכתבו בראיון, אנא פיתחו על כך שרשור חדש. אם אתם מעונינים לשאול שאלה על מהות הראיונות או לברר פרט טכני כלשהו, עשו זאת בהודעה חדשה או במסר. כמו כן אתם מתבקשים לא לכתוב הודעות הקפצה לראיון, המרואין ידע לחפש את שרשור השאלות גם אם יעבור עמוד ותשובותיו כבר יקפיצו את הראיון כולו. אנא שימרו על הראיונות חיובים, אל תשאלו שאלות מביכות, כאלה שנועדו לפגוע במרואין או ליצור ויכוח מיותר. כמובן שאף מרואין אינו מחויב לענות על שאלות שאינן נעימות לו. עם זאת, נבקש להתיחס לכל השאלות, גם אם רק במילים "אעדיף שלא לענות על זה", על מנת שלא תווצר הרגשה לא נעימה של דילוג על חלק מהאנשים. כל מרואין בוחר את המרואין שיבוא אחריו. במהלך הראיון יש לשלוח מסר לאדם שתרצו לראיין אחריכם ולשאול אותו אם הוא מעונין בכך. אם התשובה חיובית, שילחו לי את השם שלו והראיון איתו יתחיל מיד בסיום הראיון איתכם. אם התשובה שלילית, המשיכו לחפש. אם לא הצלחתם למצוא גולש שמעונין להתראין אחריכם, פנו אלי ואנסה לעזור לכם למצוא מישהו. נא לא לפנות לגולשים שכבר התראינו. לא יתקיים ראיון עם גולש שרואיין בעבר אלא לאחר תקופה ארוכה. שאלות קבועות להתחלת כל ראיון: (כמובן שגם הן, כמו כל שאלה, אינן מחייבות) שם: גיל: איזור מגורים: התחילו לשרשר שאלות ללאה!

crazy4tc

New member
איזה כבוד ../images/Emo9.gif

שם: לאה גיל: 16 איזור מגורים: פרדס חנה פרט לא חשוב שאף אחד לא מעוניין לדעת (כן אני מודעת לעובדה שזה לא היה בדרישות
): קיבלתי היום צו גיוס!!
תתחילו לשאול

aYaLoLy

New member
הו נחמד../images/Emo70.gif

שאלות: סטיה: התמכרות מתי היתה הפעם האחרונה שצעקת: 'הי. אני פות!!!'?

crazy4tc

New member
../images/Emo11.gif

סטיה: לי?? סטיות??? הממ... טוף נו... אולי להתחיל עם חברה שלי
התמכרות: הוו, יש כל כך הרבה... שוקולד, טלויזיה, אינטרנט, גרמניה, דרור, תוכניות בישול, תותים, קולה... הרשימה לא נגמרת
מתי היתה הפעם האחרונה שצעקת: 'הי. אני פות!!!'? המממממ... לא זכור לי שצעקתי את זה...

Drorrrrrr

New member
לבלונדינית הכי שטנית בפורום!

קודם כל : היי
האם אכלת פעם גבינה שוויצרית?
האם את אוהבת אותי?
רוצה לעשות לי ילד?
שניים?
תעשי אצלי את החג?
את השבוע?
את החודש?
את השנה?
את המשך חיינו כזוג לנצח נצחי עולמים?

crazy4tc

New member
../images/Emo11.gif

ממצב?
האם אכלת פעם גבינה שוויצרית? נו וודאי!
האם את אוהבת אותי?
מאוד מאוד מאוד
רוצה לעשות לי ילד? עוד אחד?
שניים? אני מוכנה לעשות לך סנדביץ' תעשי אצלי את החג? אני יכולה לעשות אצלך גם דברים אחרים?
את השבוע? !yes את החודש? !yes את השנה? !!!!!!!yes את המשך חיינו כזוג לנצח נצחי עולמים?
כמובן!!!!!
אבל אל תשכח להביא לפעמים את אלכס כדי שלא יהיה משעמם

למעלה