<-: ראיון עם הערפד :->

מיטללל

New member
<-: ראיון עם הערפד :->

איכשהו מחקתי את השרשור הקודם..
בכל מקרה.. לאחר שההיא סירבה לענות... סוף סוף סוף סוף סוף...
ש
ש
י
ק
ש
ת

קטרפי

New member
ראשון../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif

אוקע נתחיל ב-
שם
גיל (סורי אני לא מעודכן)
עונה אהובה
זמן ביממה אהוב
מקום אהוב
ספר אהוב
סרט אהוב
מעדיף בלונדיניות או לא ועשו את זה לי אז עכשיו its payback time
מה הפנטזיה שלך....

תשובות-

שם- דביר. גיל- 24. עונה אהובה- קיץ. זמן ביממה אהוב- לילה. מקום אהוב- אירלנד. ספר אהוב- חלום ליל קיץ/שייקספיר. סרט אהוב- ללכת שבי אחריו. מעדיף בלונדיניות או לא- לא משנה לי. מה הפנטזיה שלך- לגור באירלנד בעיר גאלוואי, בית על המזח ואופנוע יפיפה בחניה
.

אושר מ

New member
אה רגע שאלה

1. מה אתה לומד (שנה ראשונה באונ' נכון?)? 2. מהו הסרט הכי שנוא עליך? והספר שקראת והכי לא נהנת, או לא סיימת. פרט בשאלה 2 וגם על השאלות ההפוכות של קטרפי. כלומר למה.

המממממ.....

1. אני במכינה קדם אקדמית, לא הצלחתי למצוא בדיוק מה אני רוצה ללמוד. היולי יותר מידי כיוונים בראש, אז הם גם מסדרים לי את הציונים כדי שאני אוכל להתקבל למה שאני רוצה וגם מסדרים לי את הראש
(כאילו מישהו יכול
) 2. כל סרט שיש בו קצין בריטי. אם כתוב בתקציר קצין בריטי- אני יודע שזה יהיה סרט משעמם ואני ארדם בו לפחות פעם אחת. ספר שנוא- החטא ועונשו, כל הזמן היו מדברים על הספר הזה, אז החלטתי גם לקרוא אותו.... טעות חמורה...

אושר מ

New member
הם מצליחים לסדר ת'ראש שלך?

יש לךכ בר כיוון עכשיו?, או בעצם, יש לך כבר כיוון ספציפי אחד, ולא עשרה?

אחרת יהיה פה משעמם ../images/Emo3.gif

1) שיווק וניהול. 2) משפטים. 3) מיזרחנות. 4) הוראה. 5) פסיכולוגיה. קשה לי להחליט ביינהם

SimplyMe1

New member
מדע המדינה זה מעניין(למרות שכתבת

מזרחנות,שזה קשור ליחב"ל(יחסים בינ"ל) אבל...לא יודעת עד כמה זה מושך אותך,בכול אופן זה כולל 4 קבוצות עיקריות של נושאים: 1-רעיון מדיני ומדיניות. 2-משפט קונסטיציוני(חוקתי),פרלמנט,ממשלה,מימשל מקומי,מינהל ציבורי ומחקר השוואתי של מוסדות פוליטיים. 3-מעורבות פוליטית. 4-יחסים בינל"א,ארגונים בינ"ל וחוק בינ"ל. אני הייתי הולכת על זה..אבל זו רק אני
ובין מה שרשמת אתה,האפשרות הראשונה קורצת לי

SimplyMe1

New member
תמיד אפשר לשנות מסלול,

אבל עדיין,החלטה מה ואיפה ללמוד זוהי החלטה חשובה.. אולי זה יעזור? יש הרבה אתרים להכוונה ללימודים אקדמיים... בכול אופן שיהיה בהצלחה בבחירה, להנות מהלימודים זה הכי חשוב(וגם..שיהיו מועילים
)

Anna Karenina

New member
ששי..!! ../images/Emo24.gif../images/Emo22.gif

אז ככה..
מהי הבחורה האידיאלית בשבילך? (ואל תתחכם - מכל הבחינות!
)
האם יש שיר מסוים שיוצר אצלך תחושת עצבות? אם כן, איזה..?
מה משמח אותך?
אילו היית יכול לחזור אחורה - מה היית משנה בחייך?? (וואו, הפגזתי פה בכמה שאלות...
)

../images/Emo24.gif

מצד אחד אני רוצה אותה מהעדינות, אבל לא יותר מידי. שתהיה לה דעה משל עצמה. אני לא מחפש את שיא היופי, אבל גם לא איזה לטאה. חייבת להיות עם ראש על הכתפיים, עם מטומטמת אני לא אסתדר בחיים.
QUEEN/WHO WANTS TO LIVE FOREVER
די קל לשמח אותי, אבל כרגע רכיבה על האופנוע זה הדבר שהכי ישמח אותי.
לחזור אחורה... זה קשה, אבל אני חושב שהייתי משנה את נתיב הנסיעה שלי ביום התאונה, לא הייתי נוסע על הכביש...

סוזן50020

New member
עד שהגיעה סוזן...

- איזו בחורה היית מעדיפה משתי הבאות: 1)האופנועית 2)בחורה שווה בסטייל ג'ניפר אניסטון - האם אתה בוכה בסרטים עצובים? -אתה נוטה להתעצבן בקלות? בהזדמנות, ספר על מקרה שבו רבת עם חברתך -אתה אחד מאלו שמתפייס ראשון עם בת זוגתך או להיפך(כאשר בת זוגתך היא זו שיוזמת התפייסות ראשונה) - איזו בחורה אתה הכי פחות רוצה שתהייה חברתך? - אם במסעדה תראה מלצרית שמתביישת ונהיית אדומה כשאתה מדבר אליה(סימנים מובהקים לכך שמאוהבת בך) , אז איך תגיב? 1)תסתכל עליה כאילו היא בנאדם הכי טיפש בעולם 2) תצחק בתוך ליבך, תשאיר לה טיפ קטן ותסתלק מהמקום 3)תחייך אליה ותציע לה סיבוב באופנוע שלך לאחר שתסיים עבודתה

אז ככה-

איזו בחורה היית מעדיפה משתי הבאות: האופנועית- ג'ניפר אניסטון תנסה להוריד אותי מהאופנוע... האם אתה בוכה בסרטים עצובים? לפעמים, תלוי בסרט. אתה נוטה להתעצבן בקלות? כשאני נוהג במכונית אני עצבני בטירוף, אני רגיל לשים גז ולנסוע בלי יותר מידי מיכשולים... בקשר למריבה- אין לי חברה, אבל עם האחרונה רבתי שהיא אמרה שאני לא מקדיש לה הרבה זמן, אז אמרתי לה שאני ממש מתנצל על התאונה שלי, לא התכוונתי
מפה לריב הדרך קצרה... אתה אחד מאלו שמתפייס ראשון עם בת זוגתך או להיפך- אני שונא מריבות, כך שבדרך כלל אני בא להתפייס. איזו בחורה אתה הכי פחות רוצה שתהייה חברתך? בחורה בלי חיים, עייפה כזאת, אחת שצריך לגרור אותה כדי לצאת לפאב/בית קפה וכד'... אם במסעדה תראה מלצרית שמתביישת ונהיית אדומה כשאתה מדבר אליה(סימנים מובהקים לכך שמאוהבת בך) , אז איך תגיב? תצחק בתוך ליבך, תחייך אליה ותציע לה סיבוב באופנוע שלך לאחר שתסיים עבודתה (שילוב של 2 ו- 3.

למעלה