בכיף
רק לפני כן, רצוי לציין שהיא הייתה שונה ממה שציפיתי, ציפיתי לתשובות של כן/לא/שחור/לבן, והיא הייתה הרבה יותר מקסימה, צוחקת, והיה אפשר לשמוע קצת התרגשות, אני חושבת שיותר ממני.. התחלתי לדבר איתה תחילה על האלבום החדש, למה קוראים לו ככה- היא אמרה שזה מהשיר אסור זה אסור, מעין דימוי לכנפיים של הפרפר אני חושבת שאני אפרט רק על התשובות שלא שומעים בכל ראיון איתה.. האמתי שכבר השאלה השנייה גרמתי לה להרגיש קצת פחות בנוח, אולי בגלל שקראתי לאלבום החדש יותר מיינסטרים, היא לקחה את זה פחות טוב ממה שחשבתי, אבל לא עד כדי כך, אח"כ אפילו צחקה על זה ("סוף סוף מיינסטרים") השפעות מוזיקליות, כמובן-חווה אלברשטיין, (וכן, היא שמעה על האלבום ביידיש) ולשאלה הצפויה-מה מתנגן לך עכשיו במערכת, היא ענתה בתשובה פחות צפויה- מתוק שחור, וכן, כנראה שהיא באמת אוהבת אותו.שיהיה לה בכיף! דניאל סולומון גם הוזכר למרות שנמנעתי מסיבות כאלה ואחרות לא להכניס אותו לשם. שאלתי אותה על פחד הבמה שלה, והיא ספרה לי על הפעם הראשונה שלה על במה: היא הייתה אמורה לשיר שיר כלשהו, ובגלל שהיא נורא התרגשה, היא הפסיקה לשיר, וירדה מהבמה, ואמרה שאם באותו הרגע היא הייתה ממשיכה לשיר, כנראה שהיום היא לא הייתה איפה שהיא, כלומר לא עולה על במה יותר. הזכרתי את אמסטרדם, והיא אמרה שזה עדיין נשמע לה רלוונטי, אבל כנראה שחלה בה מן התבגרות והיא החליטה להשאר בכל זאת. וסיימנו בנימה טובה.