ראיון עם גיורא

chen010189

New member
מטעות שלקחתי בעצמי אני מציעה לך,

להכניס סקריפט לאתר שלך שמבטל את הפעולות של הכפתור הימני של העכבר, שתבטל את האפשרות להעתיק קבצים ששמורים באתר שלך. הראיונות שלכן בנויים כקובץ תמונה ולכן כל אחד יכול לגנוב ולוותר בקלות על הבקשה לאישור שביקשתן כשכתבתן זכויות יוצרים. מעתה והילך כל תמונה שאצלם, שקשורה לסדרה, כמו האולפנים, אני אעלה על אתר (טיפו ככל הנראה, שיש בו סקריפט נגד העתקות) ואביא לפה. כשזה נוגע לזכויות יוצרים, כל קישור שבעולם יהיה בסדר.... אין ספק שקצת נפגעתי מהעובדה שלמרות שביקשתי לקחו את התמונות שלי, אבל מה לעשות. טעות זוכרים ומתקנים. כנראה שאי אפשר לסמוך יותר מדיי כשמבקשים יפה לא לקחת בלי רשות תמונות.... ומילא לא ביקשו, לא הודיעו, כלום.... לפחות שיוסיפו את השם שלי כצלמת? כמו שאתן עשיתן באתר "התמונות צולמו ע"י חן מירון", לא קשה בכלל. בקיצור, תאמצו את עניין הסקריפטים

chen010189

New member
שכחתי להביע דעה על הראיון!

חוצפנית שכמוני
, קודם כל מאוד נהנתי מהתשובות של גיורא, ואתן הבאתן שאלות מעניינות וחדשות, ולא חוזרות על עצמן כמו "כמה פרקים יהיו?" וכו'.... שאלות שכבר מורידות מההנאה של ראיון כי המראיינים חוזרים על עצמם בלי סוף. אז כמו שציינתי, מאוד נהנתי מהשאלות והתשובות. אין ספק, גיורא מתח אותי....
לגבי השאלה על הסרט, תודה ששאלת! ציפיתי לתשובה כזאת ממנו, כלומר, לא בזמן הקרוב ובכל זאת יש שיקולים. ואני חושבת שזה ממש יתרום.... כי כמו שהפכו את הלהיט "קטנטנות" לסרט (שהצליח לא פחות מהסדרה עצמה!), ככה יהיה נחמד גם בהשמינייה. והבנתי שהספר מותח (אני מקווה שייצא לי לקנות אותו בקרוב), אז רצוי ע"פ הספר
בקיצור, קבלו קרדיט!!!

shminia com

New member
הראיונות בנויים על תמונה מכיוון ש..

בתמונה אם תשימי לב יש כתובת של האתר וכך לא יכולים לקחת אותה בלי לקחת את הכתובת. בקשר לספיישל ידידיה -זה בעיה אני אוסיף סקריפט בקרוב

chen010189

New member
מאוד קל למחוק את הכתובת,

ע"י צביעה במברשת בצבע של הרקע השקיפות של כתובת האתר לא עולה על אותיות הראיון, ואפשר בקלות להפוך את זה כסתם ראיון ש"מישהו מצא". רצוי סקריפט
בנענע יש סקריפטים לאתרים האלה, כמו שלך שנבנו ע"י שרת שלהם.

chen010189

New member
איפה יש ספיישל ידידיה../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

shminia com

New member
איפה שיש את הרראיון שלך יש גם ארכיו

ארכיון ספיישלים--> תלחצי על זה וחפשי שם

DoRiNuS sMiNiA

New member
...איזה תמונות לקחו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני אף פעם לא לקחתי ממך תמונה בלי רשות
ואני חושבת שזה מגעיל
כי את מתאמצת על זה כל כך ואשנים בשנייה לוקחים את זה בלי להתחשב...

shminia com

New member
לא את חס וחלילה

אחד האתרים לקח את התמונות שחן צלמה מהסט ופרסם בלי רשות, בלי תודה, ובלי קרדיט. אתר נוסף לקח והעתיק את כל הספישל ידידיה שהשקעתי בו המון מאמצים. והיה גם אתר נוסף שכשעלה ספיישל ידידיה ב- 2.10 שנייה אחרי ששמתי אותו שם אותו אצלו באתר ועוד אומר לא לקחתי את זה ממך- כאילו אני לא מזהה את הניסוח שלי...

DoRiNuS sMiNiA

New member
...אה...../images/Emo12.gif

גועל נפש... דרך אגב... הרבה ילדים מהכיתה שלי (שקוראים לי משוגעת ויודעים שהשמיניה אצלי היא קישור לכל דבר) אמרו לי לפתוח אתר... אך לצערי איני אבי מוסקוביץ' ואינני יכולה לפתוח אתר אמיתי... ואנני לא רוצה לפתוח אתר בטיפו מעפן... ואני בטוחה שאם היה לי אתר הייתי משיגה חומרים בעצמי... )בכוונה השתמשתי בעברית גבוהה למי ששם לב)

ba r2 0 1 0

New member
../images/Emo51.gif|! לדעתי

הם יעשו עוד עונה אחת לפחות, כי הסדרה מאוד מצליחה

shminia com

New member
אתם מוזמנים לכתוב את התגובה שלכם

על האתר ועל הראיון בעמוד התגובות (תכנסו לעמוד הראשי ויש שם קישור) תודה!

נצל"ש

הייתי בסרט וראיתי בחוץ את השלטים של אהבה מהסרטים(המבצע של סלקום) והילי היתה מצולמת שם....

למעלה