ראיון עם בנג'י

ראיון עם בנג'י

InRock Magazine interview w/ Benji הראיון נעשה בדצמבר, מישו תירגםאת זה בגלל שזה היה ביפנית. איך היה ההופעה היום? זה היה נהדר, עשינו הופעה אקוסטית לתחרות מנצחים, זה היה בערב כריסטמס. אוקיי הייתי שמח לראות את זה. אנחנו שמים אותכם בשער בחודש הזה אז אני שמח שיכולתי לתפוס אותך. באמת? תודה. במהלך שנת 2004, תמיד הייתם הראשונים בהצבעה של הקוראים ומאחר שזה העיניין הראשון של 05', חשבתי שזה יהיה מתאים להשים אתכם בשער. לכבוד הוא לי. תודה רבה. (בעע איזה תירגום) איך אתה מרגיש לאחרונה? אני עובד קשה לאחרונה, בדיוק סיימנו את סיבוב הופעות עם sum41,lola ray ו- hazen street וזה היה סיבוב הופעות מדהים. זה היה כ"כ כיף, עשינו וידאו חדש והכל....כל העבודה הייתה כייפית. כן, היינו בסיבוב הופעות בחודשים האחרונים. בשבילי, זה שאתם עושים סיבוב הופעות עם sum41 זה כמו חלום כן, תמיד היינו חברים ועשינו סיבוב הופעות ביחד ב-2000 גם. היה לנו כיף גם אז, החבר'ה מ-sum41 כ"כ כיפים אני מחבב אותם מאוד. הרגשת שנתת ליריבים שלכם צ'אנס בסיבוב הופעות בכלל? הדבר הכי מגניב ב-sum41 זה שהם בכלל לא נותנים לך להרגיש כאילו אתה יריב שלהם, הם תמיד היו האנשים הכייפים שהם עכשיו, יש כמה להקות שאנחנו מרגישים כאילו אנחנו יריבים שלהם אבל אנחנו באמת לא רוצים להיות יריבים של להקות אחרות, זה נורא כיף לנגן עם להקות שונות וזה מגניב כשהם מצליחים. תמיד יש מספיק מרחב שם, והחבר'ה מ-sum41 חושבים את אותו דבר אז זה מה שעושה אותם חברים טובים. אנחנו לא רוצים להתחרות.....אנחנו רק רוצים לעלות לבמה ולהינות. החבר'ה מ-sum41 ידועים כאנשי מסיבות (במיוחד stevo) אז איך היו הבדיחות של stevo?? כן, הוא די משוגע האם יש קטעים מעניינים שקרו בינך לבין stevo?? אממ...אנחנו הימרנו (gambled) הרבה בסיבוב הופעות הזה. המשחק הזה שמסובבים את הקוביות....אני זכיתי בכל הכסף שלו *צוחקים* באמת?? אני הייתי בר מזל, כן לקחתי את הכל, אבל אנחנו עדיין חברים והכל אז הכל בסדר בנינו *צוחקים* אני לא ראיתי את ההופעות האחרונות שלכם אבל אני יודע שהשתמשתם בשלדים וקברים ודברים כבדים בשביל הסט של הבמה שלכם. אני יודע שאתם אוהבים את הדברים האילו אבל האם זה היה רעיון שלך? כן, אבל בילי הוא זה שעיצב את הבמה, הוא עשה את זה בדיוק כמו ה-artwork באלבום, זה ממש מגניב עם המפלצות והשערים השחורים וכל זה. כולנו אוהבים את הדברים האילו, הטעם שלנו משתנה מפעם לפעם אבל ברגע זה כן, אנחנו אוהבים את הדברים הכבדים האילו. אם תקשיב לפתיח בדיסק שלנו (המנגינה הראשונה בדיסק) אני חושב שתוכל לדמיין כאילו בית קברות ערפילי ומפלצות וכל מיני דברים מפחידים. אנחנו תמיד מתאספים ביחד ומדברים על על איזה סוג של חזות אנחנו רוצים ובילי מעצב אותם וגורם לזה לקרות, זה נורא מגניב.

המשך

אתם מתכוונים להביא את הסט ליפן ל-sonic mania(הופעה מסויימת)?? כן, אני חושב על זה, אני מאוד אשמח לקחת את זה ליפן, אבל זה יקח הרבה זמן וכסף, וזה יהיה הרבה עבודה להזיז את זה ולסדר את זה שם וכל זה אז אני חושב על זה. ב-2005 אנחנו חושבים לעשות סיבוב הופעות גדול ביפן כדי שנוכל להסתובב בערים שבחיים לא היינו בהם. באמת??? ומתי זה יקרה??? אני מקווה מתישהו בסתיו של 2005, אנירוצה להסתובב בכל הערים של יפן. אם זה יקרה מתישהו, אנחנו בטוח נביא את כל הסט. כבר הרבה זמן לא היית ביפן, נכון?? זה רק כמה חודשים מתי היה הפעם האחרונה שהיית פה??? אממ...אני חושב שזה היה... בשביל ה-mtv video music awards ביפן?? לא, אני חושב שבאתי לפה אחרי זה לקיץ, אבל זה היה סתם להסתובב. במהלך 6 החודשים הראשונים ב-04' , זה היה נראה כאילו באת לכן כל חודש אחר *צוחקים* אני רואה שהיית עסוק לאחרונה. כן, אני אוהב את יפן אבל היינו נורא עסוקים עם הדיסק החדש, אבל אני תמיד רוצה לבוא ליפן כי החברה שלי יפנית והכל, ד"א, האח של חברה שלי נולד לו בן לאחרונה. מזל טוב תודה אז עכשיו אתה אבא? אוי לא לא!! החבר של חברה שלי נולד לו בן. אה..האח של חברה שלך כן...זה הייתי אני, אני הייתי ביפן באותו זמן *צוחקים* חשבתי שחברה שלך ילדה תינוק *צוחקים* לא לא, זה היה יכול להיות נחמד אם היא הייתה. אני חשבתי, אתה יותר מדי עסוק בשביל שיהיה לך ילד! כן, אני ממש עסוק.

המשך אחרון

הייתי שמח לדעת, איך מה שלום ג'ואל עם כל ההצלחה, הוא מאוד רגיש ושמעתי שהוא בטיפול לנידודי שינה שלו בקיץ (insomnia). כן זה נכון, הוא נורא רגיש, הוא דואג לאיך הוא יראה בעיני אנשים שונים וכל הביקורות עליו, ג'ואל הוא מהבנאדם שמקבל את כולם והוא פשוט רוצה להיות עצמו, ג'ואל הוא בטח הבחור הכי נחמד שפגשתי. אני מסכים איתך על זה הוא מאוד רגיש, איכפתי והוא פשוט אוב אנשים. הוא רוצה להיות עצמו ולמצוא חברים, זה קצת קשה להתחבר עם אנשים בשבילנו, כי זה נראה כאילו יש לנו מוניטין ותדמית. אנשים חושבים שאנחנו אנשים מסויימים, אנשים שאף פעם לא פגשנו חושבים שהם מכירים אותנו! אנחנו פשוט באים לאנשים ואומרים "היי, מה נשמע?" אבל אנשים מסויימים יקחו אותך רק כמה שהם שמעו/ראו בטי וי ומשערים הכל ע"פ זה, אני יודע שזה לא יכול לדכא אותי אם כן. אז איך ישנת לאחרונה?? כן, ישנתי טוב, זה רק לוקח לג'ואל קצת זמן להתרגל למצב שהוא נמצא בו. יש לך לפעמים בעיות עם זה? אתה לא רגיש כמו ג'ואל? אני חושב שאני יותר קשה עם העולם, אבל איכפת לי מאנשים והלהקה שלי ואני בנאדם חיובי, אני חושב שנעשתי קשוח יותר עם השנים אבל עדיין יש בי צד רגיש. תמיד אמרת שכסף לא יכול לקנות אושר כן אמרת בעבר שאפילו עם הצלחה וכסף, אתה עדיין יכול להיות אבוד בפנים, אבל איך אתה עכשיו? הולך לי מאוד טוב, אני ממש שמח על הדיסק ומעריצים באים אלי ואומרים לי כמה שהם אוהבים את הדיסק ואיך זה העבודה הטובה ביותר שעשינו וכל זה...וזה נהדר, אנחנו באמת נותנים את הלב והנשמה שלנו בדיסק אז זה ממש נוגע לליבנו כשמעריצים אומרים לנו את זה. אם הייתי חייב להתלונן על משו, אני מנחש שזה על תעשיית המוזיקה, אנחנו מנהלים חברת הקלטות אבל מאחר שתעשיית המוזיקה לא מלאה באנשים טובים זה קצת מכריח אותנו לעבוד מחוץ לזה. אני מסוגד האנשים שיבטח ויתן צ'אנס לכל אחד, אני בחיים לא אקח כסף מאנשים אבל במציאות, יש אנשים בעסק הזה שעושים את זה וזה עולה לי על העצבים, יש הרבה אנשים אנוכים בעסק הזה, אני מרגיש בר מזל שגדלתי על פאנק רור ולדעת מה אני מעריך, כנות תמיד תנצח נגד חמדנות. השיר sos נורא נוגע ללב ואני חושב שזה יעזור להרבה אנשים. מה הייתה ההשראה לכתוב את השיר? אממ..אשראה...אני וג'ואל היינו ב"טריפ" לכתוב שירים ואחרי שכתבנו 2 3 שירים קיבלנו טלפון מחבר, הוא אמר שאחד מהחברים שלנו ניסה להתאבד, הוא לא הצליח והובהל לבי"ח אבל הוא היה ממש פגוע בפנים. זה היה הרגע שהחלטנו לכתוב את השיר, ואנחנו למעשה כתבנו אותו ב5 דקות, אנחנו ממש תהינו למה הוא יעשה דבר כזה, הוא היה חייב להיות ממש נואז פגוע ובודד, אז השיר הוא על מישו שמרגיש כאילו הוא באי בודד לבדו, ונאבק בבדידות ובכאב בפנים, אין מישו שם לעזור לך ואין לך מה לשות חוץ מלהתאבד. אני שומע שהתאבדות זה בעיה רצינית ביפן אבל זה אותו דבר באמריקה גם. אני הייתי בודד והרגשתי כאילו לא היה אף אחד שם לעזור לי . אבל תמיד היה לך את ג'ואל?? אמת, אבל יש תקופות שאתה מרגיש כ"כ רחוק מכולם, בזמנים כאילו אתה מרגיש שככל שאתה נאבק יותר ככה אתה יותר סוגר את עצמך מבפנים. אני חושב שיש הרבה אנשים שמרגישים ככה אז אני רוצה שהם ישמעו את השיר, זה יהיה נהדר אם אנחנו נהיה עזרה כלשהיא. מה תוכניותך ל05' ?? ! sonic mania (שם של הופעה ענקית) כן אני יכול לחכות עבר זמן מאז שהייתי ביפן עוד משו?? אנחנו רוצים לעשות סיבוב הופעות עם greenday ד"א ראיתי 3 אנשים מגניבים שהתחפשו אליך ל-halloween אבל ידת על זה?? כן הוא התקשר אליי באמת?? כן, הוא היה כזה "נחש מי אני אהיה ב-halloween?"ואני כזה "מי?" אז הוא כזה "אתה!!!" זה היה מצחיק, אנחנו חברים של greenday ואנחנו ממש רוצים לעשות סיבוב הופעות איתם. אמרתי את זה הרבה פעמים לפני אבל אני אוהב את יפן והייתי שמח לקנות פה בית מתישהו.....כשיהיה לי מספיק כסף *צוחקים* זה נורא יקר לקנות בית ביפן נכו? מה יש לך במחשבה על החיים האישיים שלך ב-05'?? יש אפשרות לנישואים? כלומר, אתם ביחד כבר זמן מה. בשלב הזה בחיי, אני לא נמצא במקום מסויים אני עובר הרבה ואין לי מקום להרגע, אני תמיד במקומות שונים, אז אני לא חושב שאני מוכן להיות נשוי עכשיו, זה בלתי אפשרי, אני רוצה לעבוד ו....אתה יודע, אני לא רוצה להעציב את כל הבנות *צוחקים* אז לא, נישואים הם לא התוכנית שלי לעכשיו הרבה מהמעריצים שלכם יודעים שאתם ביחד זמן מה, אני לא חושב שהם יכעסו או משו כזה, אני שומע שהיא נחמדה ושהיא מאוד יפה כן, אני יודע שיש לה הרבה מעריצים ביפן.

שיואו אנשים! דיר באלק חחח ישבתי

שעות לתרגם לכם את זה וגם את המכתב על ג'ואל כי איכפת לי וגם כי רציתי....חח אבל תגיבו...

A Lovato

New member
אני סיימית לקרוא רק עכשיו!

איזה חמוט בנג'י!!!! אבל מה עם טוני? חחח

33emily33

New member
גמני רוצה להתחפש לבנג'!!!!

איזה עגול מותק הוא!!!! בנג' שולט!!

EleVaTioN

New member
איזה בנג'י!../images/Emo129.gif

חחחחחחח לא השתנה
ואיזה מוזר זה הקטע עם חברה שלו כאילו היא איתו כל הזמן? או שהוא איפה שהוא והיא ביפן.. זה נורא קשה קשר מרחוק :| כל הכבוד להם

BillysGirl

New member
בילי שלנו הוא מוכשר! מיי בילינה!

איזה מושלם ומוכר.. הוא מעצב... אני בחלום! איזה מבאס זה כשאתה חושב על בילי ומת מרוב אהבה אליו ואין לך מה לעשות עם זה...

A Lovato

New member
אל תדאגי! את לא היחידה!!!

בילי יראה אותך...יתנפל עליך!!! בינתיים אני יכולה להחליף אותו
סתעעעעעעעעעם...חיחיחיLOL

BillysGirl

New member
בילי הכי אני אוהבת!

חחחחחחחח..... תחליף לא רע בכלל!!! *סתעעעם....* איזה מושלם! איזה להקה מושלמת!

BillysGirl

New member
לפני שניה רשמתי על גואל...ובילי...

אז עכשיו אני מתה על בנג'י גם!!! אני נקרעת מבפנים!!!!!!!1 אני משתגעת על כולם!!!! אין מצב ג"ש זה להקה הכי שאני אוהבת בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מושלמים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

riotgirl28

New member
בילי מזה מושלם!!

גם יפה גם שר גם מעצב גם....זייהו??? חמוד הבנג'י הזה

למעלה