אלאניס מוריסט חוזרת!
אלאניס מוריסט חוזרת עם האלבום הרביעי שלה "סו קולד כאוס" והיא שוחחה עם לוריין אלי. שאלה: קיצצת את השיער שלך. אלאניס:כן, הרבה יותר נוח לי עם המיניות שלי עכשיו. במשך הרבה זמן רציתי להיות פמיניסטית ש"מתמרדת" מול השגרה והשארתי את השיער שלי ארוך ופיציתי על זה בכך שהתלבשתי עד כאן (מצביעה על הסנטר). עכשיו אני אוהבת ללבוש בגדים סקסיים כמו שפעם אהבה מכנסי בגי. שאלה: ויש לך יותר בגדים נשיים. אלאניס:כן, מותק, פרוות ויהלומים. שאלה: את עדיין יוצרת שירים כבדים ופרטיים. אלאניס:אנשים שואלים אותי למה אני כותבת שירים אוטוביוגרפיים והאם זה מפחיד. התשובה שלי שיש לי סף כאב נמוך.אם היה לי סף כאב גבוה כנראה שלא הייתי כותבת את השירים שכתבתי.ככל שאני מרגישה יותר שאני מדחיקה ומבליגה ככה אני יותר משתוקקת להוציא את זה. אבל אם זה "על השולחן" אז זה כאילו רגיל וזה בסדר. שאלה:התחלת לעשות סטנד אפ? אלאניס:או כן! לאחרונה אירחתי לילה אחד באילתורים בלוס אנג'לס ולא פירסמתי את זה כי לא רציתי שאנשים כאילו יגידו "הי זאת היא". שאלה:ואת כומר מוסמך? אלאניס:כן, אפשר לעשות את זה באינטרנט.אחד מחבריי התחתן וביקש שאשיא אותם. מגניב. זה היה כ"כ מלחיץ. זה היה בכנסיית "יוניברסל לייף", אם זה היה בכנסייה קתולית אז כנראה הייתי לחוצה מזה.