ראיון עם אלאניס

meinhoney

New member
ראיון עם אלאניס

יש ראיון קצר בניוזוויק האחרון עם אלאניס. אני צריכה לחפש אותו. אבל מה שהיא אומרת זה שהיא מרגישה יותר נשית עכשיו והיא אוהבת להתלבש חשוף וצמוד.

גם לדעתי אבל..................

(קראו את הכול ותבינו שזה קשור) אני פריק
אני גאה בזה...אומנם לא מהכבדים אבל אפשר להבחין.....ברגע שהייתה לי חברה פתאום הכול השתנה בי....מרצוני... הבגדים שלי השיער אמרו לי (ולא חברים שלי כי חברים שלי מתם עליי איך שאני) שנהייתי יותר "נורמלי" אני אפילו לא שמתי לב שהשתניתי....אחרי שגיליתי צחקתי זה כאילו הייתי בתרדמת ולא הייתי מודע לעצמי אולי היא מרגישה ככה בגלל ריאן (או איך שלא קוראים לו) מה שכן לגביי אם תהיה לי שוב מערכת יחסים אין סיכוי שאני אפסיק להתלבש כמו שאני אוהב כי זה אני וככה אני מרגיש יותר חופשי.....

Rוית

New member
מה אתה תפוס? ../images/Emo93.gif! ../images/Emo8.gif

אני מסכימה איתך קצת.. חוץ מזה ידוע שאלאניס עושה מה שנוח לה ואם היא היתה יכולה היא גם היתה מסתובבת עירומה ברחובות (מממ מוכן לי מאיזה שיר לא?) ככה שזה לא משנה לה, אם היא מרגישה בזה נוח היא תלבש את זה.. ודוגרי, דמיינו אותה בבגד הזה עם השיער הארוך וזה לא כזה נורא.. לדעתי השיער קצת הורס פה.. ואולי הזוית צילום שעשתה ברק שכזה..

Lotzifer

New member
יש משו במה שאת אומרת לגבי השיער....

וגם לגבי האהבה.....

AlanisJunkie

New member
ביטחון עצמי, זה ידוע. :)

כשיש לה מישהו שאוהב ומעריך אותה, את מי שהיא, וכן, גם את איך שהיא נראית - הביטחון העצמי שלה מרשה לה לחוש את עצמה כל יכולה ולהתלבש בהתאם. אני בעד.

meinhoney

New member
אז כמו שאמרתי הנה הראיון!

שהיה שבוע שעבר בעיתון "ניוזוויק". אני מניחה שאתם לא זקוקים לתרגום, אבל אם מישהו בכל זאת רוצה, אל תתביישו, תגידו לי

meinhoney

New member
אלאניס מוריסט חוזרת!

אלאניס מוריסט חוזרת עם האלבום הרביעי שלה "סו קולד כאוס" והיא שוחחה עם לוריין אלי. שאלה: קיצצת את השיער שלך. אלאניס:כן, הרבה יותר נוח לי עם המיניות שלי עכשיו. במשך הרבה זמן רציתי להיות פמיניסטית ש"מתמרדת" מול השגרה והשארתי את השיער שלי ארוך ופיציתי על זה בכך שהתלבשתי עד כאן (מצביעה על הסנטר). עכשיו אני אוהבת ללבוש בגדים סקסיים כמו שפעם אהבה מכנסי בגי. שאלה: ויש לך יותר בגדים נשיים. אלאניס:כן, מותק, פרוות ויהלומים. שאלה: את עדיין יוצרת שירים כבדים ופרטיים. אלאניס:אנשים שואלים אותי למה אני כותבת שירים אוטוביוגרפיים והאם זה מפחיד. התשובה שלי שיש לי סף כאב נמוך.אם היה לי סף כאב גבוה כנראה שלא הייתי כותבת את השירים שכתבתי.ככל שאני מרגישה יותר שאני מדחיקה ומבליגה ככה אני יותר משתוקקת להוציא את זה. אבל אם זה "על השולחן" אז זה כאילו רגיל וזה בסדר. שאלה:התחלת לעשות סטנד אפ? אלאניס:או כן! לאחרונה אירחתי לילה אחד באילתורים בלוס אנג'לס ולא פירסמתי את זה כי לא רציתי שאנשים כאילו יגידו "הי זאת היא". שאלה:ואת כומר מוסמך? אלאניס:כן, אפשר לעשות את זה באינטרנט.אחד מחבריי התחתן וביקש שאשיא אותם. מגניב. זה היה כ"כ מלחיץ. זה היה בכנסיית "יוניברסל לייף", אם זה היה בכנסייה קתולית אז כנראה הייתי לחוצה מזה.

Rוית

New member
כומר מוסמך, גדול! ../images/Emo6.gif

תודה על הכתבה והתירגום

meinhoney

New member
כן ואם אתם מכירים מישהו שמתחתן...

אז תזמינו את אלאניס (אולי היא תתגייר)

היא-מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני פשוט אוהב את היופי המיוחד של אלניס. אני מוצא במראה שלה משהו מדהים שאין לאף אחד בגלל זה לדעתי היא כל כך מיוחדת ולא מכוערת. אני מסתכל על תמונות שלה ואומר :"היא פשוט יפה" בעוד אחרים חושבים שהיא הזמרת הכי מכוערת וכל זה...אין, לדעתי היא מדהימה. אם בא לה להתלבש ככה אני האחרון שיתנגד.

למעלה