ראיון עם אביתר

ראיון עם אביתר

קראתי עכשיו מעיתון מקור ראשון ובגלל שלא מצאתי את הראיון באתר שלהם,ואני עוד לא יודע להשתש בסורק החדש אני אכתוב פה רק כמה דברים מעניינים(למרות שהכל מעניין...) -'התוכנית הבאה היא לעשות תקליט שכולו עם גיטרה קלאסית' " 'תיאטרון רוסי' ו'אקדח' הם היחידים שיצאו מהרפטואר, וזה בגלל שיש בהם אלימות. יש אנשים שאוהבים אותם, כי יש מקום כזה בנפש. הורדתי אותם לא בגלל שאני יותר דתי.השירים האלה הם פשוט יותר אישיים. אין צנזורה חריפה. אני עובד עכשיו על משהו עם תזמורת ויהיה שם 'אקדח' "(!!!!)
 

TEENAGER1

New member
לא הייתי מגזימה...

זה לא ראיון... ראיונצ'יק אולי
אני אולי אסרוק ביום ראשון, אם יהיה לי זמן.
 
בדיוק כשנהיה עיתון רציני

אי אפשר להשוות אותו למה שהוא היה פעם. מעדיף אותו על ידיעות/מעריב.
 
לא הבנתי את המשפט האחרון

"אני עובד עכשיו על משהו עם תזמורת?" לפני כן הבנתי שהוא חושב על גיטרה קלאסית בלבד..
 

A N I g M A

New member
../images/Emo41.gif חמודים, לא סורקים כתבות ../images/Emo41.gif

אלא אם כן תראו להנהלת תפוז אישור מהכותב
צבי, אני מצפה ממך לדעת את זה. או לפחות להגיד שלום
אמ. אקדח
ומה אלימות מה.
 
נשבע לך שלא ידעתי את זה

אבל בכל מקרה לא עשיתי את זה.. ושלום...אני מבקר פה לעיתים אבל לא מוצא מה לכתוב ממש.
 

Buttercup p

New member
למה לא? בכל פורון סורקים הרבה מאוד

כתבות תמיד.. לא שמעתי אף פעם משהו עלזה
 
מממ

אז זה אומר בערך שאסור גם לפרסם תמונות של אביתר בנאי שנלקחו מהדיסקים שלו לדוגמא? או מהאתר שלו? זה בטח אומר גם שאסור לצטט מילים מהשירים שלו.. או שאני כבר מגזים.
 

A N I g M A

New member
אתה מגזים../images/Emo9.gif

אלה ההנחיות שקיבלתי מהנהלת תפוז. אסור לסרוק כתבות. מותר לפרסם תמונות, ותמונות מהאתר זה ממש בסדר.
 
מממ זה מוזר :)

כי אף אחד לא קיבל רשות רשמית מאביתר לפרסם תמונות מהאתר שלו.. (למרות שהוא בטח יסכים) אולי בגלל שעיתונים וכאלה זה תאגידים גדולים ולא כדאי להתעסק איתם :)?
 
גם להכנס לאתר של העיתון :)

אה אז רגע! אם אני מעתיק את כל הכתבה מהאתר שלהם ? זה בסדר?
 

0mroosh

New member
../images/Emo45.gif אין מה לעשות עם זה.

לפניות ומענות יש לפנות למערכת תפוז. הנחיה שהיא ברורה, אינה ניתנת לשינוי, לפחות לא לפי שיקולי המנהל. אני בטוח שהם יספקו אותכם עם הקושיה.
חוצמזה, לילה מקסים כולם!
 
הראיון הזה יהיה באתר שלהם

ביום ראשון .. רשום שם שהוא 'מתעדכן כל ימי ראשון' אז אני מניח שככה יהיה
 
מממ הנה

http://www.makorrishon.net/ בעמוד הראשי יש כתבות כבר מהתאריך 29', שזה מתי שפורסמה הכתבה, אבל כנראה שהאתר לא התעדכן כולו.. אז נחכה למחר ונראה.. מקסימום נתקשר ונשאל אותם למה זה לא באתר :)
 
למעלה