ראיון עבודה

rinat201

New member
ראיון עבודה

שלום, אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון אבל אנסה... יש לי בעיה בראיונות עבודה. אני הולכת לראיון ומתחילה להילחץ מהשאלות. העניין הוא שאני עונה עליהן אבל תמיד לאחר הראיון אני אומרת לעצמי שיכולתי לאמר יותר או בדרך אחרת. אשמח לקבל מספר טיפים או קווים כללים שיכולים לעזור לי בעת הראיון. ואם זה לא הפורום הזה אשמח אם תפנו אותי לפורום אחר. תודה רינת.

יש כמה שרשורים בטאגליינס

שאולי יוכלו לעזור, עם הנחיות וטיפים למבדקים של מרכזי השמה. אני לא יודעת באיזה תחום מדובר, אבל הכללים די דומים בכל הראיונות. אם לא כאן, אולי בפורום "מחפשי עבודה" יוכלו לתת לך תשובה ממצה יותר. בהצלחה

נתתי פעם באחת מההודעות דגשים

אבל הנה כמה דגשים - לא בדיוק טיפים. מה ששואלים בראיון זה חלק מהרשום מטה ודרך התשובות רוצים להכיר את היושבת ממול. 1. איזה מין אדם את חושבת שאת? 2. מה אנשים אומרים עלייך? פעם אמרתי שאומרים עליי שאני אדם שקט והרגשתי שזה מפיל אותי בראיון אז מייד סיפרתי בדיחה - וזה הציל אותי! 3. מה התכונות שלך שמתאימות לתפקיד? או מה התכונות החזקות שלך. 4. מה החסרונות שלך ומייד כמובן תגידי איך את מנסה להתגבר עליהן, במידה ולא ישאלו אותך איך. 5. מה למדת מהעבודה/ מנהלים הקודמים שלך? 6. למה עזבת/ פוטרת מהעבודה הקודמת? האמת היא שכמעט אף אחת מהשאלות האלה לא שאלו אותי לפני שקיבלו אותי לעבודה החדשה כי זה לא היה לתפקיד של נותן שירות וגם פשוט נתנו לי להתבטא בחופשיות.. יותר קשה לדעתי למי שחושש. חשוב חשוב חשוב: אל תדקלמי תשובות אם כבר התכוננת לשאלות הללו או לשאלות אחרות אם את עדיין מרגישה לחוצה או לא מוכנה אני הייתי ממליץ להעזר באנשי מקצוע. זו לא בושה - להפך, זה יכול לעודד אותך. ומעולם ההדרכה - את יכולה לנסות לעשות סימולציות לראיון עבודה עם אנשי מקצוע או עם משפחה/ חברים. לפעמים, כשמתרגלים את הסיטואציה פעם אחת או יותר, במציאות זה כבר פחות מפחיד. את מוזמנת לפרט מה עוד מפריע לך/ מפחיד אותך

RReuTT

New member
תיראי, דבר ראשון

לפני שאת נכנסת לראיון עבודה, את חייבת להיות הכי נינוחה בעולם, להראות חייכנית וחברותית, לחשוב לפני שאת עונה על שאלה- תחשבי לאט אבל תעני מהר, להראות נחושה בדעתך, תראי בטחון אנשים אוהבים את זה. תחשבי על הדברים שאת היית רוצה לשמוע בתור מנכ"לית שמראיינת מישהו לעבודה. שימי את עצמך בדרג העליון, תני לעצמך בטחון, תלבשי בגדים שיהיו לך נוח איתם, תחשבי על דברים טובים, קחי הכל בשאנטי כזה, תראי שהכל סבבה וכיף ותחייכי הרבה. תאמיני לי שכבר בראיון עבודה יגידו לך שהתקבלת.

למעלה