ראיון עבודה

Gal 23

New member
ראיון עבודה

שלום לכולם, שמחתי לראות שיש פורום כזה .. ויש את מי לשאול. אז ככה, הנני מועסקת בחברה מזה 5 שנים וברצוני לחפש מקום עבודה חדש מכמה סיבות שלא ראוי לציינן בראיון עבודה..כגון: איחור בתשלום השכר, שינויים ארגוניים ובקיצור מתחשק לי לשנות אוירה. אודה מאוד אם תוכלי להנחות אותי מה עלי לאמר בראיון עבודה כאשר שואלים "מדוע את מעוניינת לעזוב את מקום עבודתך"??? אני צריכה תשובה שלא "תדבר רעות" על החברה שלי ושתתאים למראיין. אודה לתשובתכם המהירה, תודה, גל

kimo

New member
לניסיוני

צורך בשינוי אוירה זה דבר מותר ומקובל מאוד בהתחשב שאת עובדת במקום 5 שנים..! זה היה נראה רע אם היית רוצה לזוז הלאה אחרי חצי שנה, אבל 5 שנים?? אולי הייתי מוסיף לשינוי האוירה גם 'רצון להיתקדם\לגוון שלא מתאפשר במקום הנוכחי'. עיכובים בתשלומי המשכורת זה גם דבר שברור מאוד שיגרום לאדם לקום ולעזוב. בקיצור, 2 סיבות כאלה לא יגרמו לך לטעמי להראות רע, ולא יוסיפו לך נקודה שלילית זו או אחרת בראיון

המלצה

אני ממליץ להגיד שיש בעיות עם המשוכורות, ולא לציין שאת רוצה להחליף אווירה. מעסיקים לא אוהבים לשמוע את זה

הצעה............

לדעתי אם יש מספר תחומים בעבודתך תאמר שאתה רוצה לבחון ולהתמקצע בתחומים חדשים............כל דבר שלילי אפשר להציג באופן חיובי.

למעלה