ראיון עבודה

horneyboy

New member
ראיון עבודה

מוקדש ל-שרון הכחולה
************************** כבר הייתי מיואש מחיפושי העבודה. לכן לראיון הזה בחברת שיווק הגעתי עם מוטיבציה נמוכה ביותר. התסריט כבר היה מוכן לי בראש: מראינת מעצבנת, כמה חיוכים מאולצים, הבטחה שיחזרו אלי, בגילגול הבא אולי... נכנסתי לחדר, היא חייכה אלי חיוך קורן. לא החיוך המאולץ שלמדתי להכיר, אלא חיוך קורן ואמיתי. לא יכולתי שלא לענות באותה מטבע וחייכתי חזרה. אמרתי שלום והתישבתי. לפני ישבה בחורה שחרחורת חמודה, שעורה הבהיר נתן קונטרסט מושלם לשיערה השחור. הבחנתי גם בשדיה היפים, שהיו מכוסים בחולצה צמודה, כך שניתן היה להבחין בפטמות. פטמותיה פנו מעט לצדדים, מתגרות בסובבים. להפתעתי, הראיון היה דומה יותר לשיחה קולחת, כל הזמן החלפנו חיוכים, ואפילו חשתי שאני נהנה לענות לשאלותיה. "נחזור אליך בקרוב. מבטיחה!", אמרה לבסוף. רציתי להאמין שאכן כך יהיה. לאחר יומים קבלתי טלפון ממנה. "אנחנו חושבים שאתה מתאים, אבל עלי לבדוק את כישוריך, ולשם כך אקבע אתך פגישה בבית קפה". ההצעה הזו נראתה לי מוזרה, אבל ממילא יכולתי רק להרוויח, אז הסכמתי. כאשר ישבנו לשולחן בבית הקפה, היא הסבירה ש"למעשה המנהל כבר קיבל אותך. אבל בתור האחראית על משאבי אנוש, רציתי לבדוק אותך אישית", אמרה וחייכה את אותו חיוך קורן, אך הפעם עם ניצנוץ מסנוור ממש בעינים. השיחה זרמה לה, ובשלב מסוים הצעתי לה לעבור לבר הסמוך. לא ממש שתינו שם, אלא בעיקר רקדנו. היא הניחה את ראשה על כתפי תוך כדי הריקוד. ליטפתי את שיערה בעדינות. היא הרימה את הראש, חייכה שוב, ונצמדנו בנשיקה צרפתית ארוכה וחושנית. בשיר הבא כבר התנשקנו והתחככנו. הזין המתוח שלי נלכד בין הבטן שלי לבטן שלה. עטפתי בידי את פלחי התחת שלה, והיא בתגובה העבירה את ידיה לאורך גבי עד אשר הגיעה גם היא לתחת שלי. זה היה יותר מדי. "נלך לאנשהו", לחשתי באוזנה. עד מהרה הגענו לביתה, מתנשקים ומתלטפים בהזדמנויות שונות בדרך. ברגע שנסגרה הדלת, נצמדנו בנשיקה סוערת. תוך כדי כך העפנו את נעלינו והסרנו את חולצותינו. היא לא לבשה חזיה, כך ששדיה הבינוניים בגודלם המביטים לצדדים פרצו מיד החוצה. התחלתי למצוץ פעם את פטמת ימין ופעם את פטמת שמאל שלה. בשניה הבאה מצאנו את עצמנו על השטיח הגדול בסלון, מתגפפים ומסירים את שאר הבגדים. מתחת לג´ינס גיליתי תחתון תחרה כתום וזעיר, שללא התחרה היה נקרא חוטיני. מתחתיו גיליתי כוס מגולח, מעוטר בשפתים ורודות ויפות. הן היו מיוחדות בכך שחלקן התחתון היה באותו עובי כמו העליון. עליהן ביצבצו טיפות של לחות נשית. הכנסתי את לשוני לפתח שממנו נבעה הלחות והתחלתי להכניס ולהוציא אותה, מדי פעם מסובב אותה בפנים. יכולתי ממש להרגיש כיצד הטעם על לשוני הולך ומתגבר. בהמשך הלשון החלה לטייל במסילה שבין שפתיה העבות, מתעכבת בקצה העליון שלהן, עד אשר הקצה מתנפח, ואני מתחיל למצוץ אותו בין שפתי. רואה שהיא לא מתקרבת לאורגזמה, ולוקח הימור: מכניס אצבע לכוס פנימה, ואכן מוצא את נקודת הג´י. מצרף עוד אצבע, כשאני ממשיך למצוץ לה את הדגדגן. מגביר את הלחץ על נקודת הג´י ושומע "אחח, אני לא יכולה יותר...", ואז מרגיש את גופה מתקמר ומזדעזע, והיא מרטיבה לי את היד, את הפנים, כמעט גורמת לי לנמק באצבעות. בינתים הזין שלי כבר עומד ופועם, וטיפת זרע גדולה נמצאת בפתחו. נכנסתי אליה בבת אחת, התחלתי לזיין אותה, כשקולות חזקים של החלקה על רטוב נשמעים ממנהרת התשוקה. יכולתי להרגיש את הפולסים של הדגדגן שלה על ערוותי. היא חייכה את חיוכה הזוהר, ותוך כדי כך השמיעה אנחה. למראה החיוך, חשתי איך זרמים חזקים נפלטים ממני אל תוכה. בעוד אני גומר, היא הצמידה את עקביה אל ישבני, והתחילה לגמור. היא פשוט ינקה את הזרע אל תוכה. בשוך הסערה שכבנו כך על הריצפה ולא רצינו להתנתק. היא התעכבה כשהלכה להביא לשתות, וכשחזרה, החזיקה בידה האחת ויברטור כחול ומעוגל לגירוי נקודת הג´י, ובידה האחרת בקבוקון KY. "אוי, שכחתי את השתיה", אמרה במבוכה, ופנתה למטבח. לא היה שום צורך להביא את השתיה, כי עקבתי אחריה למטבח, ושם הצמדתי אותה לשולחן, כך שהכוסות כמעט ונפלו. במצב הזה שתינו בערגה את המים, ומיד אחרי כן מרחתי על הזין כמות נכבדה של KY, ואילו היא התכופפה ופיסקה בידיה את פלחי ישבנה, הרחב והחטוב יש לציין. התחלתי לחדור בזהירות לחור של התחת. לשנינו כאב כשהראש של הזין עבר דרך הפתח, אך המשך הכניסה היה קל ומהיר. התחלתי בתנועות איטיות ביותר, אך כנראה הייתי עדין מדי, כי שמעתי "נו כבר, אתה תזיין אותי בתחת היום?". בשניה שאחרי כן הגברתי את הקצב באופן ניכר. בתחת שלה היה חם וצפוף. היא החלה לנוע לקראתי, מכווצת את התחת בכל תנועה. לפתע חשתי תחושה מוזרה. דיגדוגים וזרמים חלשים עברו לי בזין, וזאת כתוצאה מהויברטור שהיא הפעילה בתוך הכוס שלה. היא הזיזה אותו מעט על נקודת הג´י. התכווצויות התחת שלה הלכו והתגברו. כאשר הוספתי גם שיפשוף של דגדגנה בעזרת אצבעותי, צעקה של עונג פילחה את חלל המטבח, היא נרעדה כולה, וגלים של עונג הציפו אותה. הגלים עברו גם אלי, והשפיך שלי בתורו הציף את הכניסה האחורית הפועמת שלה. הנוזל שלה, לעומת זאת, הציף את הויברטור וטיפטף ממנו. פתאום נשמע צליל חזק, שממש לא ידענו ולא יכולנו להבין מהיכן הוא הגיע באותו רגע. הסתבר, שאחת הכוסות שרוקנו קודם נפלה מהשולחן הרוטט ונשברה. כאשר נפרדנו, היא אמרה "עברת בציון הכי גבוה את המבדק האישי. אז נראה אותך מחר בעבודה!". וחייכה את החיוך המקסים שלה, ששבה אותי מהרגע שראיתי אותה לראשונה.

hotman10

New member
הממ.. מיוחד...

ומכל הסיפורים הטובים פה.... מה שאקבל זה-.... כאב ביצים (מרוב שעומד ועומד...)

למעלה