ראיון מיוחד ליום האהבה עם הראל...

אמרו לשלוח סכום של 50 ש"ח !!

כשבתכלס ... אם יקחו מכל מעריצה סכום של 5 ש"ח בערך, זה אמור להספיק כדי להפעיל את הפורום לשנה בערך. מלבד זה ... שהצעתי לעדי בזמנו פתרונות עם ידיד שלי שנמצא בתחום הזה של מחשבים ושרתים. אמרתי לעדי שאם זה כל כך יקר .. אז שיעברו לשרת שהעלות שלו זולה יותר. ומה את חושבת שהיתה התשובה ??? תשמעי אני יודעת בדיוק על מה אני מדברת...,

../images/Emo45.gifאני זוכרת שהייתה הודעה../images/Emo178.gif

באתר לשלוח כסף לאיזושהי כתובת ביהוד...

ט ל י 9 9 9

New member
חבל שאת לא מדייקת, שלומית ../images/Emo13.gif

הוא אכן ביקש רק ששכחת להזכיר שהוא חזר בו והשיב את הכסף לכל מי ששלחה.

חחחחחחחחח ממני הוא ביקש אישית

ואף אחד ממי ששלחו, לא סיפרו שהם קיבלו את הכסף בחזרה ועוד אמרו לאנשים לשלוח "כמה שהם יכולים, ו"כמה שבא להם".

נטשי1

New member
התגובה שלי...

סבבה...הוא ביקש... ואת שלחת ועוד כמה.... אבל אף אחד לא הכריח אף אחד... ואני חושבת שאם אנחנו רוצים להיות שם אז כום סמלי של 10 - 20 שקל כול כמה זמן לתחזק את האתר לא יקרה שום דבר...

לא הבנת כלום ואני אסביר לך

זה שהוא ביקש, זה מגעיל והסיבה שהוא ביקש ורוב הבקשות, בואי נחשוב על זה, הוא ביקש מילדות בנות 12-15 שמקסימום שלחו לו את הדמי כיס שלהם. זה ממש לא יפה לנצל רגשית ילדות קטנות ולמכור להן "שהפורום בקשיים" מה גם שזה עושה פרסום שלילי מאוד להראל. הראל לא פנה לאף אחד בבקשה שיבנו לו אתר. והראל לא צריך להינזק מזה שאנשים אומרים להם לשלוח כספים בשבילו. הראל לא עשה מגביות. באתרים מסודרים בעולם, גובים 20 דולר לשנה כדמי שימוש באתר, וזה מקובל. אבל שם גם מקבלים הרבה יותר... או סליחה, שם גם מקבלים משהו... כי כאן במקסימום מה שאת מקבלת זה את התמונות , סרטונים שכולם צילמו, ומקסימום סרטונים שעלו בטלויזיה. אני לא שלחתי. לא התאים לי שמישהו שאני ממש לא מכירה יקבל צ'ק שלי עם כל הפרטים שלי עליו. אני עדיין לא הבנתי בדיוק מי זה עדי, ומה הוא רוצה מהראל ומהמעריצות שלו. אבל עובדה .. שהאיש גם בנה פורום למעריצי הדר עוזרי... אולי שם הוא השקיע את הכספים שהוא קיבל מהראל סקעת או המעריצות שלו. כל עוד אין הנהלת חשבונות מסודרת, זה הכל כספים "בשחור". את יכולה לשלוח לו מליון דולר והוא יכול לבנות בזה את הבית שלו. הוא לא חייב לך כלום כל עוד אין ניירת מסודרת של איש כספים. חוץ מזה .. שבינינו.. יש פורום הראל סקעת בתפוז כנ"ל בסברס כנ"ל בעוד כמה מקומות וברגע שהבנות הבינו את זה שיש תחליפים, עדי איבד הרבה מהכח שלו.

ועוד משהו

באיזה שהוא מקום, מה שעדי עשה .. זה "למכור מספרים על הראל". בכל מיני הופעות בקניונים, עדי קבע מי תפגוש את הראל ומי לא. ולמי מגיע ולמי לא ... מה שגרר התקשרות ישירה שלי אל הראל ואל ההפקה שלו. כי ממש לא מתאים לי הרעיון הזה שאני צריכה לשחד מישהו כדי לפגוש או לדבר עם הראל. כי , שוב , אני לא הטיפוס של גלויות וחתימות... ותשאלי את הבנות ש"זכו" שעדי יפגיש אותן עם הראל או שעדי יצר את ההתקשרות הטלפונית של הראל איתן. אני לא באוכלוסיה הזו ... וברוך השם שלא... עדי חשב שהוא ינהל את הראל, וככל הנראה יעשה ממנו רווחים. רק שהראל לא טיפש.

אוקי - לעצם העניין

לא ממש משנה לי מה הקרבה שלך לעדי כי ידוע שעדי ממנה את קרובי משפחתו למנהלים באתר. תכלס, מדובר בעבירה פלילית. תכלס, בשום פורום אחר : נינט, אגם רודברג, שירלי לילו, שי גבסו וכו' וכו' וכו' אף אחד לא ביקש שקל מהמעריצים הרשומים. תכלס, עדי חשב לעשות קופה על כמה מעריצות לא חכמות במיוחד. תכלס, לא הלך לו. וגרוע מכך, הוא הצליח לגרור לזה את הראל בעצמו. ובינינו... שוב סביר מאוד להניח שבמוקדם או במאוחר, עדי יסתבך מאוד עם מס הכנסה, עקב נושא ההכנסות הלא חוקיות שהוא שותף בו. ו.. כמובן שלא שלחתי כלום. מה נראה לך? שאני פראיירית?

אירינה27

New member
אני מסכימה איתך

לנ איאפשר לצתת פה אנימסכימה איתך לא יקרה כלום בשביל שיהיה לנו אתר נורמלי ופורום טוב של הראל אפשר לתרום 10 או20 ש"ח

אירינה27

New member
אהבה להראל

אני כבר בת 28 ובחיים שלי עוד הערצתי אף זמר כמו הראל אני אהיה אתך לעורך כל הדרך בעזר השם שתמצא בקרב אהבה אמיתית ובהצלחה בכל מה שתעשה אמן ויהיה רתצון

אירינה27

New member
כתבה

נכון עדי ואורי ממש לא בסכימו לעסוף כסף לי אורי אמר שהראל לא משכים וכל מה שהולך באתר ופורום זה אךורק בהסכמתו של הראל והוא זה שלא מסכים להחליף שרת כי אחרים יעלו לנו כסף איסנ בן אדם מדהים הוא

למעלה