ראיון למש"צים

ראיון למש"צים

והפעם- סיוון (משצית ירושלמית) והשאלות שלי: מה הדבר שאת הכי גאה שעשית בתור משצית? מה המקום הכי יפה שהיית בו? מדבר או גליל? מאיזה אחד מהקורסים הכי נהנית?

maork2

New member
שאלות לסיונוש!

איך במכינה? למי את הכי מתגעגעת מהמשצים? איזה טיול היית רוצה להיות בו עכשיו ועם מי? שבוע טוב@ ד"א ביתץ"ר שוב ניצחה הפעם את הפועל כפר סבא!

חח יאללה א ל י פ ו ת

ה7 שנים שהרב כדורי קלל אותנו בסיומו בעז"ה אליפות... אממ במכינה סבבה היה לי משבר שבוע שעבר אבל עבר.. למי אני הכי מתגעגעת? אני מתגעגעת לחבורה הטובה המורחבת ממש ממש ממש! וממש נהנתי מכנס פסח השנה היתי מוסיפה את רעות סלע שבי צחי את חברים שלי מסיון04א וחברים מההשרדות באו אבל לא מספיק! נהנתי פוולים כי פגשתי תחברים ה טובים שלי ומלא מורים שהדרכתי איתם בסיור וניווט והיה בסט! בכלל ההואי היה פצצה

maork2

New member
ולמען הסדר הטוב- סיון עם ו' אחת!!

לפני שהיא תכנס בך...יחיחיח

כל שאלה מורכבת ממש

מה הדבר שאני הכי גאה בו? אממ שעברתי מהקורס הדתי לחילוני לשם קירוב לבבות וחוללתי מהפך רציני (אני אחת האנשים שבגללם יש הנהגה) מקום הכי יפה? אין ספק שנופי קורס השרדות מדהמים.. יש הרבה מקומות שומדבר ספציפי לא עולה בראשי.. גליל או נגב? גליל הקורס שהכי נהנתי היה סיור וניווט 2004 א היה הכי תותח בעולם הכי נהנתי להדריך את משצים כללי 2005 והכי נהנתי מהסגל של קורס משצים06 וסיו"ן05

חחחח איך סיס משוויצה וואה וואה...

חח סתם אין ספק שהיא אישיות מרתקת ומצחיקה חח במיוחד שהיא אומרת איזה הזוי\הזוים גם לי יש שאלה חח מה מעניין אותך בחיים חוץ ממשצים

חחח

עכשיו אני בשלב בחיים שהמילה הזוי סטלן מופיעה הרבה בלקסיכון שלי חחח מה מענין אותי כרגע? תורה, ללמוד תורה ולדעש יותר ולהפוך את המילה יהודי לדבר יותר עצום

שאלוות

תה או קפה, שוקולד חלב מריר או לבן, מממ צפון או דרום, לבוש ספורטיבי או אלגנטי, שבת או יום חול, בצפר או צבא, קיץ או חורף, אביב או סתיו, מתמטיקה או ספרות, קורס דתי או קורס חילוני??? ועוד- כמה אחים יש לך? מה מעמדך במשפחה (בכורה, סנדוויץ'...)? 5 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד... כמה כנסים השתתפת? איזה מקצוע הכי אהבת בבצפר? אם היית יכולה לשנות בעצמך משו מה הוא היה? סיכום של כל שנות לימודייך ב- 7 מילים? מממ זהוו נראה לי... תהני!

ואו שני חחח

שניה.. אממ שוקו, שוקלד חלב, צפון, ספורטיבי, שבת, צבא ובצפר לכל אחד יש תצד הכיפי שבו! זאת שאלה קשה! אביב וקיץ, ספרות(אבל שניהם חרא מקצועות) קורס חילוני(אבל זד ממש הווי שונה ויש דברים שהיתי משנה ממש בקורס החילוני) 4אחים מעמדי סנוויץ אחד לפני אחרון, 5 דברים לאי בודד סידור+תנך ,בעל, אולר, תיק נוח למסע, בקבוק מים. היתי ב6 כנסים הפסדי אחד חנוכה 2004 מקצוע אהוב שלח בעיקר הטיולים הסטוריה יהודית הכי הכי תשעורים של הרב שלי.. משנה? כיבוד הורים להפסיק לקלל.. 7 מילים הכי כיף בעולם חבל שלא נוצל מספיק!

maork2

New member
שאלה

אני מחר נמצא בגיחה עם טטים של רנה קסין הקטן.... אני אהיה בלטרון! האם למסור ללירון ודורון ד"ש ממך?.... (איזה שאלה שאוכלת את הלב..חח)

maork2

New member
איך היה כיף בגיחה!

חזרתי לא מזמן... ראיתי את לירון מסרתי לה ממך ד"ש גם מבלי לשאול אותך (כי לא ענית) (יש לך בחזרה). ממ.... מושיקו גלי ודור החמודים באו לבקר אותנו בערב איך נהנתי.... הילדים היו נחמדים לפעמים ולפעמים נג'סים וקרציות. ישבתי מלא עם לירון במה"ד כי היה חם!... אבל גם עזרתי לא מעט לילדים (כל הייום הייתי איתם) היה כיף חיים גם רוני הגיע לביקור ומוסא אף ביקר ביום השני.... ככל הנראה קורס סיוון יתקיים ב2 מחזורים אחד לבוגרים יותר ואחד ל2006 ניקים. אז סבבה..... הוא גם הזכיר לי לבוא לכנס הארצי ב15 לאוקטובר.... כולם פה מוזמנים זה יהיה בצפון. דברו עם המורי של"ח שלכם! ובדרך חזרה דיברנו עם גיא..... הוא מרגיש יותר טוב אבל עדיין שוכב על הגב כל היום.

יאללה עכשיו תורי =]

הנה השאלות... - ממצב סיוון? - מה קורה? - מה נשמע? - איך את מרגישה? - הכל טוב? ואחרי שתעני על השאלות המאד מורכבות האלה... עוד שאלות: מזה מש"צים השבילך? מזה אהבה בשבילך? מה את חושבת על הומואים ולסביות? מה את חושבת על צבא? מה את חושבת על המלחמה שהיתה? <וברוך ה' נגמרה... איכשהו> והשאלה הכי חשובה- מה את חושבת על מה שג'קו הכוכב הנולד של 2006 ענה בראיון לעיתון מעריב? והאם זה נכון לבטל את הדיסק שהובטח לו. אלה השאלות שלי =] קצתתתת... מורכבות לא יותר מידי בהצלחה =]

תשובות יקירה

דבר ראשון הכי חשוב סיון זה עם ו אחת! וואלה ברוך ה אני בסדר גמור.. שמחה.. שנה חדשה בפתח.. זה מטורף לגמרה! משצים בשבילי זה הבית משפחה של אנשים אכותים חמודים זה המקום בשבילי כ"כ כיף לי מקום להיות אתה להתפתח להבנות לאדם טוב יותר ואכותי יותר המשצים זה מקום שהשקעתי בו הרבה פתחתי אותו והוא פיתח אותי.. מקום שמצאתי את רוב חברי הטובים ביותר אהבה בשבילי זאת אהבה שלא תלויה בדבר אהבה זה להרגיש שמצאת תחצי השני שהפרידו ממך.. להרגיש שלמה לדעת שזה דבחור שאני ירצה לבנות איתו בית נאמן בישראל ולהזדקן איתו.. אין לי בעיה עם המואים ולסביות כל עוד הלסביות לא מתקרבות אלי.. למרות שזה מנוגד להלכה זה משהו שנדפק בגנים אז אין מה לעשות... הצבא זה גוף החשוב ביותר במדינה שמזלזלים בו כבר.. צהל זד לא מה שהיה פעם אנשים מזלזלים בגוף החשוב ביותר.. אבל אני גם חושבת שזה לא בסדר שניצלו תצבא לבצע תגירוש אבל זה ממש מורכב לא לפה חחח

המשך

בקיצור המלחמה טעות.. יש לנו ראש ממשלה גובניק רואים את זה! רמטכל שבנוי רק לגרש אנשים מהבית.. ובנאדם שמכיר רק את חייל האויר טוב לא יכול לנהכ מלחמה נורמלי.. יש לנו שר ביטחון מעפן בקיצור יכלנו לנצח הינו עם מטרות ובסוף האהבלים האלה יתקפלו ובגללם מתו לנו סתם אנשים חיילים בקיצור יש לי מלא מלא ביקורת! היה לנו שם של צבא בלתי מנוצח ופחדו ממנו והכוח רטיעה שלנו נהרס רק בגלל המלחמה המעפנה הזאת.. מזל שהקב"ה עשה לנו ניסים אם לא היה לנו פה צרה צרורה.. גקו איכזב אותי קראתי כתבה שלו בידיעות ולדעתי לאנשים כאלה אין מקום להשמיע את קולם הם הורסים תנוער לא מספיק הנוער כבר בלי ערכים ציונות כל הזמרים והאומנים הפלצנים האלה משפיעים לרעה והרסים יותר את מה שכבר הרוס!! וכן צריך לבטל לא תדיסק עם כל הכבוד לחופש הביטוי יש גבול מדינה מוצצת מדינה זונה? מה הוא לא מתביש.. איכזב ברמות מטרפות... זהו עניתי בץצרה..

למעלה