ראיון טלפוני

STANFORD5

New member
ראיון טלפוני

היי!

ראיתי פה לאחרונה די הרבה פוסטים על ראיונות טלפוניים.
כמישהי שהגישה מועמדות ל9 אוניברסיטאות שונות בארה"ב, מדעי המחשב, ולא קבלה עדיין שום זימון כזה, תהיתי:
-האם זה כי הגשת האפליקיישן הייתה יחסית מאוחר ? (15.12)
-האם זה כי במדעי המחשב בדכ אין ראיונות?
-האם זה פשוט כי החליטו לא להמשיך איתי(מה שאני חוששת כרגע..)

אשמח לשמוע מאנשים שגם בתחום של מדעי המחשב..

תודה!

Philip Jr

New member
All of the above

אצלנו (UIUC) יצאו כבר זימונים לראיונות (יש ראיונות ב - CS), ואם נניח הגשת אלינו ולא קיבלת זימון - כנראה שלא התקבלת.
&nbsp
יש עוד כמה מקומות שכבר יצרו קשר בוודאות, נראה שהרבה מהחברה בקליפורניה מקדימים השנה (UCLA, ברקלי, UCSD)
&nbsp
אבל - בהרבה מאד מוסדות אחרים לא ראיתי שצץ מידע לגבי ראיונות, ובסך הכל עדיין די מוקדם, הרבה קמפוסים עוד בחופשת חורף.. ובהחלט יתכן שבמוסדות מסוימים גם אין ראיונות.
&nbsp
מחזיק לך אצבעות!

corrigenda

New member
גם וגם

בהרבה מקומות במדעי המחשב אין ראיונות. אותי גם ב - UIUC לא ראיינו - אני קודם קיבלתי מהם מכתב קבלה, ומייד אח"כ מייל מהפרופ' שרציתי לעבוד איתו שם שמברך אותי על הקבלה ומבקש לשוחח בטלפון - אבל זה הוגדר מראש כשיחת הכרות אחרי שהם כבר החליטו לקבל אותי. ככה זה היה בעוד אוניברסיטה, ובשאר המקומות לא היה אף ראיון.

וזה עדיין מוקדם וזה שלא שמעת כלום לא בהכרח אומר שלא התקבלת - אצלנו הישיבות של ה - admissions נקבעו לשבוע הבא.

Oxfordshire

New member
יצאו ראיונות גם לפסיכולוגיה-cognitive neuroscience?

לא בקטע greedy, פשוט בניתי עליכם כגיבוי למקרה שאני אצליח להרוס את שאר הראיונות איכשהו

Philip Jr

New member
בפסיכולוגיה לא יצאו

לפחות לא ברוב ה - divisions. זה גם תלוי במנחים הספציפיים, שלי למשל אף פעם לא ממהר יותר מדי.. ותודה על המחמאה
תמיד כיף להיות הגיבוי!

d a p h n a

New member
לא יודעת ספציפית לגבי מדעי המחשב

אבל באופן עקרוני לא בכל המקומות עושים ראיונות, ובנוסף חלק מהמקומות עדיין בחופשת חורף ארוכה.
כך שמוקדם לאבד תקווה.

John the Savage

New member
לרוב אין ראיונות במדעי המחשב

שמעתי אמנם על מחלקה אחת או שתיים שמקיימות שעורכות ראיונות, אבל זה החריג. רובן המוחלט של של המחלקות במדעי המחשב לא עורכות ראיונות. גם לא טלפוניים.

את הודעת הקבלה הראשונה קיבלתי ביום האחרון של ינואר. הודעת הקבלה האחרונה הגיעה בתחילת מרץ. כך שיש לך עוד זמן.

MarBahur11

New member
ראיון טלפוני לחשמל-מדעי המחשב

היי,

היתה לי שיחה השבוע עם פרופסור שציינתי ב-SOP שלי.
בסוף השיחה הוא אמר לי שאני מוזמן לשלוח מייל אם יש לי שאלות על מאמרים שלו שהוא המליץ לי לקרוא או על האוניברסיטה...
אין לי מושג איך להתייחס לזה? האם זה אומר משהו על הסיכויים שלי להתקבל?
עזרה בבקשה :)

Gidi Shemer

New member
זה כנראה אומר שהוא רואה בהך מועמד עם סיכויים

ועכשיו הוא רוצה לראות אם יש קבלות להתרשמות הראשונית שלו. אם אתה אכן תקרא את המאמרים ותתחיל לנהל איתו שיחות דרך המייל והוא יתרשם ממך, סביר להניח שיש יותר מסיכוי טוב שתתקבל.

MarBahur11

New member
תודה... עוד שאלה...

אז כמה זמן אחרי השיחה זה סביר ליצור שוב קשר?

Gidi Shemer

New member
קודם כל, אם עדיין לא ענית לו, אז עכשיו

מענה שמודה לו מקרב לב ו״בהחלט אפנה אליך בקרוב לאחר קריאת עוד מאמרים״.
ותתחיל לקרוא, לגבש שאלות ונקודות ותחזור אליו. מן הסתם, אל תענה לו לאחר יומיים עם שאלות על דברים שלא הבנת, אלא נסה להבין בעצמך אבל פנייה לאחר שבוע שבועיים נשמעת לי בתזמון מצוין

למעלה